reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Maćku jak samopoczucie??? mało zaglądasz do nas..
Zajączek powodzenia Ci życzę oczywiscie :) na pewno bedzie dobrze musisz wierzyć
ciekawe co u Lolitki....?

pozdrawiam was
miłego dnia!
Witam!
Pomimo, ze lykam leki na przeziebienie to jakos nie jest mi lepiej... Ogolnie czuje sie kiepsko przez ta pogode - ale pewnie kazdna z nas tak ma...:sorry2:
A pisze malo, bo u mnie nuda:cool2:

A kiedy masz termin @, ze Cie brzuchol pobolewa?

reklama
maćku no termin mam na poniedziałek

wiesz z tym brzuchem to różnie raz zaboli a potem cisza... częściej mnie coś kuje i ciągnie w środku.
czas pokarze co to będzie ale nie liczę na cud.

mnie ten katar jeszcze męczy :// tak wiec lipa

------------------------------------------------------
lopop jak u ciebie po wczorajszej wizycie u ginekologa???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka :-)

Dobrze Dziewczynki, że tarczyce macie pod kontrolą :tak:

A co do objawów ciąży to wiadomo - normalką jest to, że się każdy przed @ zastanawia jaki będzie finał ;-) Ja miałam ból jajników od owu a potem miałam takie bóle brzucha, regularnie co wieczór i to już od 10 dpo że myślałam że się zatrułam. Przeglądając w necie temat "objawy ciąży" przeczytałam wypowiedź jednej laski, że co miesiąc czuła ból jajników, piersi itd. a zawsze przychodziła @. W szczęśliwym cyklu nie czuła natomiast nic! Zapłakałam się jak oszalała uznając, że doopa wyszła skoro mnie męczą jakieś bóle.... W końcu po jednym takim skurczu wieczornym zrobiłam test i zobaczyłam II :szok: Każda babeczka, a i tak samo każda ciąża jest inna i inaczej się odczuwa pewne rzeczy :tak:

O! A najciekawsze jest wypatrywanie kreski na brzuchu! Co miesiąc się tam oglądałam! Teraz już 7 miesiąc mija, a ja nie mam żadnej kreski, a wierzcie mi brzuchola to ja mam ogromnego :-D

Zajączku kciuki nadal zaciśnięte! Oby to IUI nie było konieczne ;-)

Lolitko ważny dzień już po jutrze!!!! Czekamy na wieści! Trzymaj się cieplutko Kochana :-)

SIemacie:) Znowu wpadam jak nie powiem co:)
Maćku jak samopoczucie??? mało zaglądasz do nas..
Zajączek powodzenia Ci życzę oczywiscie :) na pewno bedzie dobrze musisz wierzyć
Wierzę wierzę:) Ktoś musi:)
Zajączku - a może to IUI nie będzie potrzebne???

Niestety będzie:( gdzieś tam mimo wszystko tliła się nadzieja że może wykres jest głupi, że pokazuje owu w środę a jednak była w piątek (hehe) ale tym razem obyło się bez uronienia nawet łezki:) Jestem nastawiona psychicznie na IUI i jest ok. Ciesze się że przyszła później niż rawsze:)
Trzymam kciuki za Ciebie maleńka:))
Zajączku moze faktycznie nie bedzie potrzebnego IUI.. trzymm kciuki..
Lolitka miała robić bete 21 maja.. to za dwa dni..ciekawe jak sie czuje..
No jutro będzie wiadomo, a teraz się krzaczuje:)
A jak Ty się czujesz Słońce??
Witam!
Pomimo, ze lykam leki na przeziebienie to jakos nie jest mi lepiej... Ogolnie czuje sie kiepsko przez ta pogode - ale pewnie kazdna z nas tak ma...:sorry2:
A pisze malo, bo u mnie nuda:cool2:
A kiedy masz termin @, ze Cie brzuchol pobolewa?
Maćku, byłaś u lekarza czy sama się leczysz??? Jeśli nie to może powinnaś się wybrać, bo to nie zawsze niestety samo chce przejść. zdrówka życzę.
maćku no termin mam na poniedziałek
wiesz z tym brzuchem to różnie raz zaboli a potem cisza... częściej mnie coś kuje i ciągnie w środku.
czas pokarze co to będzie ale nie liczę na cud.
mnie ten katar jeszcze męczy :// tak wiec lipa
:)))) Może kolejna wiosenna fasolka się gnieździ:D:D
Hejka :-)

A co do objawów ciąży to wiadomo - normalką jest to, że się każdy przed @ zastanawia jaki będzie finał ;-) Ja miałam ból jajników od owu a potem miałam takie bóle brzucha, regularnie co wieczór i to już od 10 dpo że myślałam że się zatrułam. Przeglądając w necie temat "objawy ciąży" przeczytałam wypowiedź jednej laski, że co miesiąc czuła ból jajników, piersi itd. a zawsze przychodziła @. W szczęśliwym cyklu nie czuła natomiast nic! Zapłakałam się jak oszalała uznając, że doopa wyszła skoro mnie męczą jakieś bóle.... W końcu po jednym takim skurczu wieczornym zrobiłam test i zobaczyłam II :szok: Każda babeczka, a i tak samo każda ciąża jest inna i inaczej się odczuwa pewne rzeczy :tak:

O! A najciekawsze jest wypatrywanie kreski na brzuchu! Co miesiąc się tam oglądałam! Teraz już 7 miesiąc mija, a ja nie mam żadnej kreski, a wierzcie mi brzuchola to ja mam ogromnego :-D

Zajączku kciuki nadal zaciśnięte! Oby to IUI nie było konieczne ;-)
Dzięki za kciuki:)))) ale możecie już puszczać żeby nie popękały bo @ jest od wczoraj.
CO do objawów to masz rację....u mnie kiedy wyszły testy II to nie miAłam żadnych typowych objawów co opisywały dziewczyny...może dlatego czułam że jest coś na rzeczy::) głównym "objawem" był brak miesiączki po prostu:)
Także dziewczyny zaciskam kciuki:)

I uciekam:((

Dziekuje Zajączku.. póki co ok.. brzuch juz duzy.. jeszcze troszke i wskocze w 7 miesiąc.. w kazdym razie coraz bardziej do mnie przemawia to ze boje sie tego wszystkiego porodu, opieki nad małym, że zostane sama.. a nie bede miala sily, chociaz wiem ze jak cos to M bedzie przy mnie..

Lolitko odezwij się..

zajączek no może może... zobaczymy ;-)

lolitko co u ciebie? pisz tu do nas

lopop a ty co tak ostatnio nic?:-(

pozdrawiam was

Co to za cisza tutaj? Ledwo Was znalazlam;-)

W koncu lepsza pogoda... Ale katar jakos nie chce odpuscic. A lecze sie na razie sama, bo juz tyle razy bylam w ostatnim czasie przeziebiona, ze juz mi wstyd kolejny raz do lekarza isc;-)

Pogoda dziś u mnie super :)

Czekam na wieści od Lolitki, ale cały czas cisza....

Maćku wiesz jak to jest z katarem - leczony 7 dni a nie leczony tydzień ;P

U nas do południa dziś też bardzo ładnie było ale teraz już burza się zbiera znowu :/

maćku zdrowiej zdrowiej
ja też domowymi sposobami ale się w końcu wyleczyłam :)

pozdrawiam was wszystkie!!!

reklama
zajączek no może może... zobaczymy ;-)

lolitko co u ciebie? pisz tu do nas

lopop a ty co tak ostatnio nic?:-(

pozdrawiam was
cześć nie zaglądałam bardzo długo do Was bo nie wkręcam się -cycki jak balony , mega senność, zawroty głowy, mdłości , i czekam nie wiem na co ale czekam ...

Do góry