no wiem ale dzisiaj już z rana nie wziełam lutki i juz brzuch boli więc może nawet jutro przyjdzie @No ale nadzieja jest przeciez do konca...
wiesz a test był raczej dobry najczulszy bo do invitro więc raczej z nim ok było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wiem ale dzisiaj już z rana nie wziełam lutki i juz brzuch boli więc może nawet jutro przyjdzie @No ale nadzieja jest przeciez do konca...
piękny uśmiech ten Twój synek maSłodziutki Bartuś:-)
wszystkim mamusiom obecnym i przyszłym życzę dużo uśmiechu i miłości.witam was dziewczyny!
z okazji dzisiejszego święta życzę wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom wszystkiego najlepszego)
mi się wydaje że większość łapie dystansco tu taka cisza? halo dziewczyny piszcie co u was hm?
nie zaniedbujcie wątku
Pozdrawiam!
NO ja staram sie zlapac, ale jakos nie moge go dogonic;-)mi się wydaje że większość łapie dystans