reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

No tylko dlaczego to MY mamy byc tymi co musza dluzej poczekac?:))))))

lolotko - obie jesteśmy osobami wierzącymi więc Ci odpowiem, tak jak mi od jakiegoś czasu serducho podpowiada - widocznie Bóg ma wobec nas taki plan, a ponoć jest tak, ze doświadcza te osoby, które są w stanie znieść ten ciężar. Nie ma co się zastanawiać dlaczego, tylko trzeba nieść ten swój krzyż z wiarą, że gdzieś tam jest dla nas nagroda. Ja przestałam sie bić z myślami i zadręczać sie pytaniami, staram sie wierzyć i patrzeć w przyszłość, bo byłam już bliska obłędu - a to w niczym mi nie pomogło - wprost przeciwnie uważam, ze szkodziło!

Więc lolitko - główka do góry - to już ostatnia prosta przed metą!!!!

reklama
witam babeczki
moze ktos mi udzieli odpowiedzi po zastrzyku na pekniecie pecherzyka w jakim czasie to nastepuje od razu od razu czy jajeczko potrzebuje wiecej czasu
dzieki

Ja miałam podany ovitrelle na pęknięcie i lekarz kazał się kochać po 36 godzinach od podania do 48 h po jajeczko powinno pęknąć.
Na pewno nie pęka tak od razu bo te zastrzyki są nie tylko na pęknięcie ale i na szybsze dojrzewanie komórki tak więc troszkę czasu musi upłynąć.

agnieszka - wielkie dzięki, kiedyś sie uda nam wszystkim!!! Niektórzy muszę poczekać troszkę dłużej!

Poczekamy i już nie długo będziemy się cieszyc...
Nie wiem ile Ja będę czekac bo nie rozpoczęliśmy jeszcze starań ale jak będzie trzeba to poczekam tyle ile będę musiała.
Pozdrawiam
Uciekam spac bo padam na rylek...ehhh praca mnie wykończy :cool2:

kochana to tak jak ja :zawstydzona/y: ja poronilam samoistnie w 5 tyg 3d :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i wcale nie czekalam ani chwili...... dlaczego musisz czekac?? chyba ze psychicznie nie jestes gotowa to jak najbardziej, a jesli jestes to nie ma zadnych przeciwskazan zeby nie starac sie odrazu... w tak poczatkowym okresie ciązy kiedy dochodzi do poronienia jak sam gin to ujął jest to jak spozniony okres.... wiec skoro tak jest to nie ma sensu robic zadnych przerw......:tak:

Tak mi powiedział gin że powinnam poczekac ale ja i tak nie mam zamiaru czekać działam i działam!!!

Hej dziewczynki dawno mnie tu nie było no ale niestety musiałam ochłonąć o ile sie po czymś takim da ochłonąć no niestety moje krwawienia był przyczyną poronienia :((((((nie wiadomo co się stało dostałam krwotoku i tyle nie było mi pisane mieć teraz dzidziusia:( teraz mamy sobie zrobić przerwę 2, 3 miesiące ale ja nie mam zamiaru czekać ja już chce być w ciąży !!!

Olica podziwiam za optymizm i życzę szybkiego zafasolkowania.

niestety ale nie mam już po co iść
@ własie się zaczeła
;-((((( wielki ból i łzy.
Zaczynamy 14 cykl.
:-:)-(

Bardzo mi przykro :-(

A ja czekam na skutki przytulanek, termin @ tak koło 12 lutego, byłby prezent na Walentynki ale... przytulanek było chyba za mało.

Pozdrawiam wszystkie Staraczki!

reklama
Ja miałam podany ovitrelle na pęknięcie i lekarz kazał się kochać po 36 godzinach od podania do 48 h po jajeczko powinno pęknąć.
Na pewno nie pęka tak od razu bo te zastrzyki są nie tylko na pęknięcie ale i na szybsze dojrzewanie komórki tak więc troszkę czasu musi upłynąć.
dzieki za odpowiedz
mnie kaze zawsze w dniu zastrzyku i dzien po
czyji jak zwykle co lekarz to teoria :baffled:

W zależności od wielkości przy jakiej został podany, pęcherzyk pęka po 24-48h.
w 10dc pecherzyk byl 19mm a zastrzyk po 2 dniach ale do tego mialam badany poziom hormonow
ale czy to cos wiecej daje to nie mam pojecia

A ja czekam na skutki przytulanek, termin @ tak koło 12 lutego, byłby prezent na Walentynki ale... przytulanek było chyba za mało.

Pozdrawiam wszystkie Staraczki![/QUOTE]

Do góry