reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

leci ze mnie jak z kranu. Bardzo boli podbrzusze.
Cien na teście był na pewno.
do dziś czułam sie super, nawet nie było mi czuc sie okresowo ale nagle w sekundzie ten ból w podbrzuszu taki nie do opisania.. aż się wystraszyłam.... no i po chwili poszłam do łazienki bo czułam że mi coś leci... a krew aż bordowa :-(

nie wiem co jest grane. cholerka tak juz wierzyłam w ten 13 cykl.
Idę w lutym do ginekologa już ostatecznie na badania jeszcze raz i monitoring. Nie poddam się!!!!
Jasne, ze sie nie poddasz!:tak:
No a ta bete odebralas?

reklama
nie odebrałam jeszcze bo puki co boli mnie strasznie... pojde po poludniu jak mąż wróci.

dzieki dziewczyny...
smutno mi... ale w koncu sie musi udać...
pozdrawiam was!
i zycze naprawde powodzenia w zafasolkowaniu starającym się:)

Tak samoistne gdzieś koło 5 tyg:(
kochana to tak jak ja :zawstydzona/y: ja poronilam samoistnie w 5 tyg 3d :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i wcale nie czekalam ani chwili...... dlaczego musisz czekac?? chyba ze psychicznie nie jestes gotowa to jak najbardziej, a jesli jestes to nie ma zadnych przeciwskazan zeby nie starac sie odrazu... w tak poczatkowym okresie ciązy kiedy dochodzi do poronienia jak sam gin to ujął jest to jak spozniony okres.... wiec skoro tak jest to nie ma sensu robic zadnych przerw......:tak:

niestety ale nie mam już po co iść
@ własie się zaczeła
;-((((( wielki ból i łzy.
Zaczynamy 14 cykl.
:-:)-(

przykro mi kochana, a tak wierzylam ze sie udalo....:-(

Dziewczynki, to co nikt mi nie powie, czy to normalne, że co jakiś czas boli mnie silnie jajnik w trakcie @. Tak jak pisałam to nie jest ból ciągły, ale jak dopadnie to boli - oj boli. Czy to moze być wynik po stymulacji, zaznaczam, ze teraz niczego nie biorę!

lolitko- dziękuje - ślepa jestem i tyle :-)

Tak też podejrzewałam, ale troszkę mnie to zdziwiło, bo nigdy tak nie było - a do tego ból momentami jest naprawdę silny. No ale teraz jestem spokojniejsza!!!

kochana to tak jak ja :zawstydzona/y: ja poronilam samoistnie w 5 tyg 3d :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i wcale nie czekalam ani chwili...... dlaczego musisz czekac?? chyba ze psychicznie nie jestes gotowa to jak najbardziej, a jesli jestes to nie ma zadnych przeciwskazan zeby nie starac sie odrazu... w tak poczatkowym okresie ciązy kiedy dochodzi do poronienia jak sam gin to ujął jest to jak spozniony okres.... wiec skoro tak jest to nie ma sensu robic zadnych przerw......:tak:
Ja nigdy poronienia nie mialam (bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), ale tez mi sie wydaje, ze takie wczesne samoistne poronienie to jest jak okres. Bo przeciez, gdyby kobieta nie starala sie, i nie podejrzewala ciazy to by pomyslala, ze @ sie spoznila. Bo pewnie juz nieraz u nas do zaplodnienia moglo dojsc, a my nawet o tym nie wiedzialysmy, bo @ przychodzila... nawet w terminie. Tak mi sie wydaje...
Dziewczynki, to co nikt mi nie powie, czy to normalne, że co jakiś czas boli mnie silnie jajnik w trakcie @. Tak jak pisałam to nie jest ból ciągły, ale jak dopadnie to boli - oj boli. Czy to moze być wynik po stymulacji, zaznaczam, ze teraz niczego nie biorę!
Mnie tam tez czasami bola jajcory w czasie @, a nigdy stymulacji nie mialam.

reklama
Witam Was wszystkie po długiej przerwie. U gina byłam, ze mną wszystko ok, mój mąż też jest zdrowy, a mimo to nie udaje mi się zajść w ciążę:-( nie wiem już co mam robić. Czy za bardzo nastawiłam się już na bycie mamą i dlatego mamy z tym problemy? Może powinnam podejść do tego z większym dystansem? Co miesiąc praktycznie odkąd przestałam tu pisać robię testy i za każdym razem pojawia się tylko jedna, samotna kreseczka:-( Jak to jest, że kobiety, które absolutnie nie powinny mieć dzieci, nie mają problemów z zajściem w ciążę, a te które pragną dziecka, mają z tym problemy? :-(

Do góry