reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

halo

a co sie tutaj dzieje....nikt sie nie stara czy jak?

Kinga, Zajaczek, Agalotta, Ann, Lopop, Olapolap, i wiele innych kobitek - wylazimy z krzakow no

reklama
Zajączku, nie łam się. Hiperprolaktynemia po obciążeniu to żaden problem!! Trzeba poczekac - maluch znajdzie odpowiedni moment.
A badaliście nasienie??

Nooo wlasnie z ta hiperprolaktynemia po obciazeniu to dziwnie jest... Zdiagnozowano to u mnie i dwoch lekarzy mowilo, ze sie tego w ogole nie leczy, a dwoch mowilo, ze leczy sie, bo to moze byc przyczyna braku owulacji
:baffled: Stanelo na tym, ze ostatnia gin chciala mi dac recepte na bro, ale ... zapomniala ... ale juz nie byla potrzebna, bo wlasnie juz wtedy bylam w ciazy (jak sie pozniej okazalo) :-D

Juz za pare dni sie wsio zacznie mam nadzieje

Trzymam kciuki lolitko, w koncu musi sie udac, no przeciez nie ma innej opcji
:tak: Kiedy dokladnie bedzie wiadomo co i jak??

Olapolap

W nastepnym tygodniu stymulke zaczynam, wiec to oznacza ze w 1szym tygodniu marca taransfer jesli wsio pojdzie z planem.....i w 3 tygodniu marca sie okaze czy zarodeczki sie przyjely

A Ty jak sie kochana czujesz?

Olapolap

W nastepnym tygodniu stymulke zaczynam, wiec to oznacza ze w 1szym tygodniu marca taransfer jesli wsio pojdzie z planem.....i w 3 tygodniu marca sie okaze czy zarodeczki sie przyjely

A Ty jak sie kochana czujesz?

Trzeci tydzien marca to juz tylko za miesiac z kawalkiem :-) oby wszystko sie udalo :-D

Dobrze sie czuje, chociaz coraz mi ciezej, bo brzusio juz nienajmniejszy ;-) Ale jak widze i czuje przesuwajaca sie pod skora raczke/nozke to to wszystko wynagradza :sorry:

halo

Kinga, Zajaczek, Agalotta, Ann, Lopop, Olapolap, i wiele innych kobitek - wylazimy z krzakow no

lolitka rybko my zaprzestaliśmy strać się o dziecko. W blogu wszystko wyczytasz.. Narazie musimy z mężem zrobić sobie przerwę. Myślę że za rok może dwa zaczniemy od nowa starać się o rodzeństwo dla synka.
Ciekawe czy jeszcze Tu będziecie.... wierzę że wam się uda i chciałabym kiedyś szczerze tobie i innym staraczkom serdecznie pogratulować:)
Buźka!

Cześć Lachonki:)))
Ja tylko na chwilke bo się stęskniłam:):-)
Zajączku, nie łam się. Hiperprolaktynemia po obciążeniu to żaden problem!! Trzeba poczekac - maluch znajdzie odpowiedni moment.
A badaliście nasienie??
Badaliśmy na wiosnę - nie było źle. Lekarz kazał nam zbadac raz jeszce ale nie wiem kiedy to zrobimy.
halo

:tak::tak: Przywołana do porządku się melduję:)
Kciuki mocno zaciśnięte, będę modlic się żeby się wszystko udało:-)
Trzeci tydzien marca to juz tylko za miesiac z kawalkiem :-) oby wszystko sie udalo :-D
Dobrze sie czuje, chociaz coraz mi ciezej, bo brzusio juz nienajmniejszy ;-) Ale jak widze i czuje przesuwajaca sie pod skora raczke/nozke to to wszystko wynagradza :sorry:
:-):-):-) Słodko, tylko pozazdrościć:-)
lolitka rybko my zaprzestaliśmy strać się o dziecko. W blogu wszystko wyczytasz.. Narazie musimy z mężem zrobić sobie przerwę. Myślę że za rok może dwa zaczniemy od nowa starać się o rodzeństwo dla synka.
Ciekawe czy jeszcze Tu będziecie.... wierzę że wam się uda i chciałabym kiedyś szczerze tobie i innym staraczkom serdecznie pogratulować:)
Buźka!
Kinguniu, tu juz nas nie będzie tylko na wątkach dla zaciążonych albo młodych mam:D:D czego i Tobie życze:-)
hei kobitki:-)
oj,oj dawno mnie nie bylo....
Widze Lolitka ze cos sie zaczyna dziac u was? trzymam kciuki kochana:-)
Baaaaaboooo:-) Jak miło CIe widzieć:-) jak się czujesz:)) TO już ostatnia prosta...:-)

Nie wiecie co u Agniesiar??

Miłego dnia Laseczki:tak:

reklama
Zajączku - jestem, troszkę odpoczywałam od wszystkiego. Po zabiegu już w zasadzie nie ma śladu, czuję sie świetnie i tak jakby go nie było, choć pierwsze 3 dni były kiepskie, czułam sie bardzo słaba i zasypałam gdzie popadnie, a do tego męczyły mnie straszne mdłości i brak apetytu. Za miesiąc mam nadzieję, ze zaczną znów walczyć o maluszka. Za tydzień będą wyniki badania histopatologicznego (ale wszystko mi mówi, ze będzie ok)

A co u Ciebie, jak sie czujesz - zarówno psychicznie jak i fizycznie!

Do góry