reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Svensonka
kliknij w mój suwaczek,postępuj wg instrukcji i potem skopiuj pierwszy kod.Potem wejdz w ustawienia,edytuj sygnaturę i wklej tam ten kod w to okienko gdzie się pisze posty potem zapisz i gotowe.;-)

Dziewczyny dzięki za wsparcie z tą prolaktyną wczoraj czytałam na ten temat.Ta normalna prolaktyna jest u mnie niska na te normalne jednostki wynosi 8,00ng/ml.
I własnie doczytałam że jedni lekarze leczą a inni nie.

Opal podbudowałaś mnie, tobie się udało z wysoką no super.:happy:
Badałam w tym miesiącu tarczyce i te przeciw ciała anty wszystko jest dobrze.

Wiecie ja w tym cyklu mam monitoring wczoraj w 13dc pęcherzyk miał 19mm,endo 9,2mm był śluz w macicy i dostałam zastrzyk ovitrelle na pęknięcie.
Dzisiaj o 23 mamy działać.
Mój lekarz kazał mi zbijać tą prolaktynę i zapisał mi noprolac 75mg mam zacząć od jednej czwartej tabletki.Porozmawiam z nim w czwartek na wizycie o tej prolaktynie bo wczoraj już nie było czasu.

Ostatnia edycja:
reklama
Pajeczko wykresik masz obiecujący bardzo:) ciekawa jestem jak dziś twoje temp:) 3mam mocno kciuki za ciebie i za twoje II kreseczki!!!!:tak::-)

wiesz kciuki nie zaszkodzą, ale z testem jeszcze czekam dzisiaj mam 12 dpo i 28 dc wiec mysle, ze jeszcze za wczesnie na testowanie chyba...

W 12dpo. poziom hcg wynosi od 10-100 jednostek, więc można śmiało testować, ale pewnie poczekaj jeszcze dzień lub dwa i będziesz wszystko wiedziała!!!

Trzymam kciuki -nadal.

Powiedz mi, bo wiem, że też jesteś na clo, ja mam dziś 10dc. i dziwny jakiś śluz taki biały, kremowy!! Czy wszystko ok?

W 12dpo. poziom hcg wynosi od 10-100 jednostek, więc można śmiało testować, ale pewnie poczekaj jeszcze dzień lub dwa i będziesz wszystko wiedziała!!!
Powiedz mi, bo wiem, że też jesteś na clo, ja mam dziś 10dc. i dziwny jakiś śluz taki biały, kremowy!! Czy wszystko ok?
Agniesiu wtrące swoje 3gr :-) ten poziom jest ale we krwi w moczu jest stężenie dużo niższe :confused2:
a co do śluzu to masz typowy NIEpłodny!:confused2:

Pajeczko trzymam kciuki!!!!!!!!:-)

Agniesiu wtrące swoje 3gr :-) ten poziom jest ale we krwi w moczu jest stężenie dużo niższe :confused2:
a co do śluzu to masz typowy NIEpłodny!:confused2:

Pajeczko trzymam kciuki!!!!!!!!:-)

Ewuniu w takim razie myślisz, ze nie mam czym sie martwić - tym śluzem?

Bo ja do tej pory nigdy przed owulacją takiego nie miałam, zawsze był żółtawy, przeźroczysty, ale nigdy nie biały!:eek:

witam. Pajka trzymam kciuki za II kreseczki:tak:
Karola to dzisiaj milutki wieczorek przed Wami:tak: życzę aby był owocny:tak:
Agniesiar ja przy clo tez miałam taki śluz, więc się nie martw:laugh2:
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny:-D

Ewuniu w takim razie myślisz, ze nie mam czym sie martwić - tym śluzem?
Bo ja do tej pory nigdy przed owulacją takiego nie miałam, zawsze był żółtawy, przeźroczysty, ale nigdy nie biały!:eek:
Biały lepki czy kremowy to prawidłowu śluz w okresie nie płodnym :-) więc niczym się nie martw!

a ja dzisiaj mam usg kolejne spradzam czy co kolwiek pękło ... ja obstawiam że nie ... i będzie znowu klops :confused2:

reklama
Biały lepki czy kremowy to prawidłowu śluz w okresie nie płodnym :-) więc niczym się nie martw!

a ja dzisiaj mam usg kolejne spradzam czy co kolwiek pękło ... ja obstawiam że nie ... i będzie znowu klops :confused2: