reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jestem już Kropeczko i wychodzę na chwilkę z krzaków. Dzięki !
Dzidziuś rozwija się książkowo, wszystko jest w porządku. Badania też super, hemoglobina już wyższa.
Dzidzia tak machała rękami i nogami,że trudno było pomierzyć wszystko dokładnie. Ale ma ponad 8 cm od główki do pupci, bo nózki były podkurczone.

Chyba ssała, ssał paluszka bo ciągle rączka była koło głowy.
Płeć poznam dopiero za miesiąc:-(
I tu miłe zaskoczenie, bo moja pani doktor oprócz badań połówkowych załatwi mi skierowanie do prywatnej kliniki leczenia bezpłodności na badania prenatalne. Nie będę za nie płacić, a tam mają super sprzęt ze względu na to czym się zajmują.

Andzia
piszę tu o klinice na Żelaznej, do której się wybierasz!;-)

Kropeczko, Nektarynko, Szafirku buziaki za całokształt.

Badaicka oby z mamą było coraz szybciej. Czekam na nowe informacje.

Kaprycha aj low ju soł macz!!!

Pozdrawiam wszystkie mniej lub bardziej nadętę i sfrustrowane.

ANo kochana to dobre wiadomosci przynosisz :happy:
Co do tej wady serca to chyba da się z nią życ,co skoro az tak Cie nie straszą

No teoretycznie, ale aż do ciąży, wtedy niestety będzie niezbyt dobrze:-( ta wada się pogarsza u kobiet w ciąży, i niebardzo mozna zazywac jakiekolwiek leki. Ale jestem dobrej myśli;-)

Loree-hurrrrraaaaaaa!!!!!!!!!!!! Brawo siostro!!! Piekny potomek/potomka! bardzo sie ciesze i gratuluje!!!

Pajkaa-dobrze, ze mezowi wyniki sie poprawily...super :-)
A co to za wade masz na serduszku...mozesz napisac???

Martynka-szacunek za odwage...ja wymieklam przy zastrzykach w brzuch..nie moglam i juz.... na szczescie mam siasiadke pielegniarke i sie fatygowala:-)
PS.
gdzies Ty ten cytat wygrzebala...one o nas pisza gdzies jeszcze???

Badaicka-dalas czadu z tym maslem...akurat czytalam to jak zagryzalam kolbe kukurydzy....oczywiscie z maslem :-D

Witam.
Obiecałam, że bede zaglądać co jakis czas do Was... więc jestem;-)... u mnie po staremu, wsio oki... dni przelatują przez palce, tak czas szybko leci...

Dziewczynki mam do Was prośbe... czy mogłybyście polecić mi jakąś dobra klinikę leczenia niepłodności (nie wiem czy dobrze napisałam:zawstydzona/y:)... moja kuzynka bardzo długo nie może zajść w ciążę, jest po jednym zabiegu in vitro (nieudanym), teraz szybkuje się do drugiego... leczy się z jakiejś klinice w Wa-wie, ale nie jest zadowolona z lekarza, o niczym jej nie informuje, wizyty są krótkie, mało rzeczowe i chciałaby iśc do kogoś poleconego, sprawdzonego, rzetelnego... jeśli nie macie doświadczenia w tym temacie to może polecicie mi jakąs stronkę, gdzie mogłabym poczytać opinie o klinikach (nawet nie wiem czy coś takiego istnieje)... z góry dziękuję... jeśli to nie byłby kłopot to proszę o odpowiedź na PW

Pozdrawiam
Elis:-)

Dzidzia tak machała rękami i nogami,że trudno było pomierzyć wszystko dokładnie.
Pozdrawiam wszystkie mniej lub bardziej nadętę i sfrustrowane.

1-no tego sie mozna bylo spodziewac...temperamencik ma po mamusi:-)
2-teraz to ja sie musze zastanowic - do ktorej to grupy ja sie zaliczam...hmmmm;-)

Witam.
Obiecałam, że bede zaglądać co jakis czas do Was... więc jestem;-)... u mnie po staremu, wsio oki... dni przelatują przez palce, tak czas szybko leci...

Dziewczynki mam do Was prośbe... czy mogłybyście polecić mi jakąś dobra klinikę leczenia niepłodności ...

Matko droga-jak sie ciesze-kogo ja widze:szok:
Elizabeth-jak sie masz, jak maluszek???

Ja niestety nie pomoge w tej kwestii...wiem, ze w Krakowie jest Koinika dr Janeczki, ale w stolicy-nie mam pojecia:no:
Buziaki dla Ciebie i plissssss zagladaj tu czesciej!

Kropeczko na planowaniu płci ten wątek: Chłopak czy Dziewczynka....

dzieki***

reklama
Kropeczko:-)mam się całkiem dobrze, choć co raz ciężej... mała tez dobrze, okopuje mnie strasznie. Kuba w porównaniu do niej to był grzeczniutki jeśli chodzi o harce w brzuszku;-)

Co do tej kliniki to nie musi byc koniecznie W-wa, może Bydgoszcz, może Gdańsk... bo Kraków to chyba za daleko...

Do góry