reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
jestem...bo nie wiem czy zauwazono, ale mnie nie bylo...jakas chwile:-p:-D:-p

Bernadko-bardzo dobrze, ze byla samoistna owulacja...widzisz-wszystko z Toba jest ok!!! jesli dotychczas nie udalo sie wam zafasolkowac to mnie sie zdaje, ze to przez zółwie tempo zolnierzykow...ale - nic straconego, teraz byla owulka, bylo przytulanka, wiec czekamy na przebieg wydarzen. na wszelki wypadek jednak, jesli by sie przegapilo tą owulke to niech M dalej lyka witaminki-ma pelen zestaw jaki nalezy???

A Ty zacznij mierzyc tempke od jutra rano...moze ona nam cos powie w najblizszych dniach....
ja jestem przekonana ze nic z tego nie będzie i ze przegapilismy owulkę a meżulkowi nie zakupilam jeszcze zestawu witaminek ma tylko salfazin na razie ale na pewno zakupię

co do tempki to moze i racja ze powinnam mierzyć ale nie wiem czy potrafie sie tak zdyscyplinować

dziś mam 18dc i zapomniałam zapytać gina czy mam brać bo jak idę do niego do szpitala to on zawsze ma mało czasu dla mnie i nie zapytałam z tego wszystkiego czy mam brać czy jeszcze nie a pierwotnie miałam brać od 16dc ale że owulki nie bylo to kazał od 21 a jeszcze wcześniej miałam od 17dc brac i tak brałam
jest juz po owulce wiec na moje mozesz brac a wczesniej lekarz kazal tak pozno bo pozno bywaly owulki i dlatego.. bez monitoringu od 21dc a dzis wiesz co jest wiesz smialo mozna..
z jednej strony wcale sie nie smuce, jelsi owu byla 11-12dc , bo serduszka są chyba dobre :tak: a pozatym cykl bedzie krotszy i we wrzesniu zalapie sie na owulke zanim wyjade do siostry :-) ale ja nigdy nie mialam tak wczensie owulki! a pozatym wkurza mnie to ze jesli byla to ja jej nie zauwazylam! wprawdzie bolal mnie dwa dni temu okropnie jajnik ale wydaje mi sie ze to bylo rosnięcie pecherzy! a moze pekanie:eek: juz zgłupiałam......
2 dni temu powiadasz.. czekam na jutrzejsza temperaturke.. ja dopiero jutro bede okolo 18 wiec dopiero wtedy lookne jade do pracy za tate wiec nie wydzwaniac jak zobaczycie ze mnie nie ma..

Witam!
I pozdrawiam z krzaczorów...zadufana starająca się ja!:-D;-)

czesc martynko! jak sie czujesz??? jak Ci ida zastrzyki???

Witam się popołudniowo :-)

hej!

dziś mam 18dc i zapomniałam zapytać gina czy mam brać bo jak idę do niego do szpitala to on zawsze ma mało czasu dla mnie i nie zapytałam z tego wszystkiego czy mam brać czy jeszcze nie a pierwotnie miałam brać od 16dc ale że owulki nie bylo to kazał od 21 a jeszcze wcześniej miałam od 17dc brac i tak brałam

Bernadko-mnie kazal brac od 16 dnia cyklu, wiec skoro juz jestes po owulacji i serduszkowalas to chyba mozesz spokojnie juz brac.

:eek: juz zgłupiałam......

no mowilam...to od solarium....:-p

ciebie nie mozna nie zauwazyc:-p:-D

karolade na 99% hajta sie teraz 22.08, zapamietalam bo ja sie slubowalam 23.08 :-)
???
wow...to ja usprawiedliwia dlaczego siedzi cicho...pewnie jest zajeta przygotowaniami...ale ma fajnie, chcialabym przezyc swoj slub raz jeszcze:-)

Kropeczko chyba początek września...jeśli dobrze pamiętam?!
no marzenixx obstawia 22 sierpnia...wiec cos w tym jest;-)

Dobrze dziewczynki...mogę się pochwalić że na dzisiejszym podglądaniu wyliczyliśmy 18 pęcherzyków narazie małe ale ....jest dobrze...muszę zmniejszyć troszkę dawkę leków...w sobotę kolejne podejrzenie i dostanę kolejne zastrzyki czyli drugi etap stymulacji ....
A zastrzyki nie są straszne!

reklama
A ja mam pare dobrych wiadomości :-)
Po pierwsze mój M zrobil badania cholesterolu i trojglicerydów i cholesterol z 280 spadł do 170 i jest juz w normie :szok::eek: a trójglicerydy z 700 spadły na 400 ;-) więc jest super więc można licyć też na to, że armia będzie lepsza :cool:
Po drugie - wczoraj miałam bardzo mocne bóle brzucha więc myślę, że owulka była dopiero wczoraj, a nie tak jak pisze wykresik, a dzisiejsza tempka jest zakłócona bo spałam tylko 3 h :wściekła/y:no chyba, że to było coś innego:eek: ale śluzu mam hohoho aż nadmiar;-)
Po trzecie badania w szpitalu , jak to określiła pani doktor, są w porządku potwierdzila wadę serca :-( (to ta smutniejsza część) waz z arytmią serca :-(, ale powiedziała, że na szczęście nie ma miażdżycy:-)

Do góry