martyna222
udało się ! :)
Kropeczko chyba początek września...jeśli dobrze pamiętam?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciebie nie mozna nie zauwazycjestem...bo nie wiem czy zauwazono, ale mnie nie bylo...jakas chwile
I czy ktos ma wiesci od Karoli De...kiedy jej wielki dzien, pamietacie moze? i od Qcz?
ja jestem przekonana ze nic z tego nie będzie i ze przegapilismy owulkę a meżulkowi nie zakupilam jeszcze zestawu witaminek ma tylko salfazin na razie ale na pewno zakupięjestem...bo nie wiem czy zauwazono, ale mnie nie bylo...jakas chwile
Bernadko-bardzo dobrze, ze byla samoistna owulacja...widzisz-wszystko z Toba jest ok!!! jesli dotychczas nie udalo sie wam zafasolkowac to mnie sie zdaje, ze to przez zółwie tempo zolnierzykow...ale - nic straconego, teraz byla owulka, bylo przytulanka, wiec czekamy na przebieg wydarzen. na wszelki wypadek jednak, jesli by sie przegapilo tą owulke to niech M dalej lyka witaminki-ma pelen zestaw jaki nalezy???
A Ty zacznij mierzyc tempke od jutra rano...moze ona nam cos powie w najblizszych dniach....
jest juz po owulce wiec na moje mozesz brac a wczesniej lekarz kazal tak pozno bo pozno bywaly owulki i dlatego.. bez monitoringu od 21dc a dzis wiesz co jest wiesz smialo mozna..dziś mam 18dc i zapomniałam zapytać gina czy mam brać bo jak idę do niego do szpitala to on zawsze ma mało czasu dla mnie i nie zapytałam z tego wszystkiego czy mam brać czy jeszcze nie a pierwotnie miałam brać od 16dc ale że owulki nie bylo to kazał od 21 a jeszcze wcześniej miałam od 17dc brac i tak brałam
2 dni temu powiadasz.. czekam na jutrzejsza temperaturke.. ja dopiero jutro bede okolo 18 wiec dopiero wtedy lookne jade do pracy za tate wiec nie wydzwaniac jak zobaczycie ze mnie nie ma..z jednej strony wcale sie nie smuce, jelsi owu byla 11-12dc , bo serduszka są chyba dobre a pozatym cykl bedzie krotszy i we wrzesniu zalapie sie na owulke zanim wyjade do siostry :-) ale ja nigdy nie mialam tak wczensie owulki! a pozatym wkurza mnie to ze jesli byla to ja jej nie zauwazylam! wprawdzie bolal mnie dwa dni temu okropnie jajnik ale wydaje mi sie ze to bylo rosnięcie pecherzy! a moze pekanie juz zgłupiałam......
Witam!
I pozdrawiam z krzaczorów...zadufana starająca się ja!;-)
Witam się popołudniowo :-)
dziś mam 18dc i zapomniałam zapytać gina czy mam brać bo jak idę do niego do szpitala to on zawsze ma mało czasu dla mnie i nie zapytałam z tego wszystkiego czy mam brać czy jeszcze nie a pierwotnie miałam brać od 16dc ale że owulki nie bylo to kazał od 21 a jeszcze wcześniej miałam od 17dc brac i tak brałam
juz zgłupiałam......
wow...to ja usprawiedliwia dlaczego siedzi cicho...pewnie jest zajeta przygotowaniami...ale ma fajnie, chcialabym przezyc swoj slub raz jeszcze:-)ciebie nie mozna nie zauwazyc
karolade na 99% hajta sie teraz 22.08, zapamietalam bo ja sie slubowalam 23.08 :-)
???
no marzenixx obstawia 22 sierpnia...wiec cos w tym jest;-)Kropeczko chyba początek września...jeśli dobrze pamiętam?!
też tak myśle a tym bardziej ze luteina nie zaszkodzi fasolcejest juz po owulce wiec na moje mozesz brac a wczesniej lekarz kazal tak pozno bo pozno bywaly owulki i dlatego.. bez monitoringu od 21dc a dzis wiesz co jest wiesz smialo mozna..
i tak wczesnie rano wstajesz wiec mysle ze nie musialbys sie specjalnie dyscyplinowac....co do tempki to moze i racja ze powinnam mierzyć ale nie wiem czy potrafie sie tak zdyscyplinować
nie zaszkodzi...a wrecz przeciwnie-pomoze! bierz juz od dzisiaj!też tak myśle a tym bardziej ze luteina nie zaszkodzi fasolce