reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
A mnie tez lovujesz?????;-);-);-);-);-)Jestem już Kropeczko i wychodzę na chwilkę z krzaków. Dzięki !
Dzidziuś rozwija się książkowo, wszystko jest w porządku. Badania też super, hemoglobina już wyższa.
Dzidzia tak machała rękami i nogami,że trudno było pomierzyć wszystko dokładnie. Ale ma ponad 8 cm od główki do pupci, bo nózki były podkurczone.
Chyba ssała, ssał paluszka bo ciągle rączka była koło głowy.
Płeć poznam dopiero za miesiąc:-(
I tu miłe zaskoczenie, bo moja pani doktor oprócz badań połówkowych załatwi mi skierowanie do prywatnej kliniki leczenia bezpłodności na badania prenatalne. Nie będę za nie płacić, a tam mają super sprzęt ze względu na to czym się zajmują.
Pozdrawiam wszystkie mniej lub bardziej nadętę i sfrustrowane.

Nio temperament to ma Twoja CÓRCIA po Tobie (o tej w brzuszku mówie

a powiedz po co maja Ci robic te dodatkowe badania?
Tyz pozdrawiam

No teoretycznie, ale aż do ciąży, wtedy niestety będzie niezbyt dobrze:-( ta wada się pogarsza u kobiet w ciąży, i niebardzo mozna zazywac jakiekolwiek leki. Ale jestem dobrej myśli;-)
Ula,la to co to za wada?

Niech Ci idzie na zdrowie drogie dzieckoBadaicka-dalas czadu z tym maslem...akurat czytalam to jak zagryzalam kolbe kukurydzy....oczywiscie z maslem![]()

Do obu siostro do obu razem ze mna i całą resztą1-no tego sie mozna bylo spodziewac...temperamencik ma po mamusi:-)
2-teraz to ja sie musze zastanowic - do ktorej to grupy ja sie zaliczam...hmmmm;-)

Może załozymy nowy watek?
Nadęte i sfustrowane

w.kropeczka
Fanka BB :)
Jedna choleryczka w rodzinie wystarczy .
To ja widze, ze u Ciebie związek zbudowany na zasadzie przyciągania sie przeciwnosci - tak jak u mnie:-)***
Kropeczko:-)mam się całkiem dobrze, choć co raz ciężej... mała tez dobrze, okopuje mnie strasznie. Kuba w porównaniu do niej to był grzeczniutki jeśli chodzi o harce w brzuszku;-)
...
Elizabeth...ja sobie dopiero teraz spogladnelam, ze Ty masz zaledwie 2 m-ce i kilka dni do proodu...jej, jak to minelo szybko....ale ten czas zasuwa...
Mala bedzie aktywna panienka w takim razie:-) fajnie, bedziesz miec z taka parka wesolo:-)
Masz juz wybrany szpital?
badaicka
Paulusia i Filipek
Boshe juz taka godzina musze znikać idziemy z paula do babci.
Buziam mocniutko i pojawie się pewnie jutro z rana.
KROPKA Ty wiesz co****
bo razem z Zajaczkiem Cie dorwiemy

Buziam mocniutko i pojawie się pewnie jutro z rana.
KROPKA Ty wiesz co****
bo razem z Zajaczkiem Cie dorwiemy

w.kropeczka
Sie rozumie mistrzu!bo razem z Zajaczkiem Cie dorwiemy![]()
Do jutra!!!
badaicka
Paulusia i Filipek
w.kropeczka
Cos insynuujesz??? czy znalazlas poprostu dla mnie rozwiazanie

Buziak Madziu!
badaicka
Paulusia i Filipek
To miało tylko oznaczać cobys pilnowała ładu, składu i porządku tutaj ;-);-);-);-)Sie rozumie mistrzu!
Do jutra!!!

w.kropeczka
To miało tylko oznaczać cobys pilnowała ładu, składu i porządku tutaj ;-);-);-);-)Buziaczki dla wszystkich
Obawiam sie, ze moze byc z tym klopot...jako ze zatoki znowu daly znak, glowa mnie strasznie rozbolala wlasnie i musze chyba wylaczyc komputer:-(
Ale bede obserwowala sytuacje z gory;-)
Do jutra!
reklama
Loree
Badaicka powiem Ci tak jak moja córka mówi do mnie:
"Kocham Cię bardzo, bardzo, najbardziej na świecie!"
Badania nie są potrzebne, ale pani doktor powiedziała,że jak chcę to mi załatwi. To będzie usg, tylko na takim wypasionym sprzęcie. Zgodziłam się , bo ja lubię chodzić na usg. A pewnie spokojniejsza będę;-)
Ucałuj mamusię od nas!
Kropeczko mój M jest grzecznym, miłym facetem. Ja jestem jego przeciwieństwem i chyba dlatego nam jest dobrze.
Ja rządzę w domu, on się na wszystko zgadza:-)
Najbardziej lubię jak w dniu wypłaty siada przy kompie i płaci wszystkie rachunki. Potem mówi" a teraz z resztą kasy rób co chcesz"...:-)
"Kocham Cię bardzo, bardzo, najbardziej na świecie!"
Badania nie są potrzebne, ale pani doktor powiedziała,że jak chcę to mi załatwi. To będzie usg, tylko na takim wypasionym sprzęcie. Zgodziłam się , bo ja lubię chodzić na usg. A pewnie spokojniejsza będę;-)
Ucałuj mamusię od nas!
Kropeczko mój M jest grzecznym, miłym facetem. Ja jestem jego przeciwieństwem i chyba dlatego nam jest dobrze.
Ja rządzę w domu, on się na wszystko zgadza:-)
Najbardziej lubię jak w dniu wypłaty siada przy kompie i płaci wszystkie rachunki. Potem mówi" a teraz z resztą kasy rób co chcesz"...:-)
Podziel się: