reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Makaronko, aż tak tam źle?
Ja pół życia marzę o tym, żeby zamieszkać na Sycylii... :tak:
radę!

Nie no dzis to mialam zdecydowanie dzien antywloski ale powiem ci szczerze ze wszystko zalezy od regionu. naprawde. My akurat mieszkamy w najgorszym miejscu w Italii z wielu wielu powodow (nizina padanska) i od 2 lat juz mi tu daja w kosc ale i tak im nie dam tej satysfakcji i nadal sobie bede obcokrajwcem i na dodatek pomieszlalam im ich czysta krew z moja polska hahahaha;-)

Dziewczyny teraz to ja się wku....łam cytuję nasz zjaebistą katechetkę (Agniesiak85 ...ku...:

Makaronka: "No i moze tak bedzie lepiej skoro jestesmy (nie pisze tu o tych co nie moga zaciazyc ale o tych co sie dobzre odnajduja na tym watku, wszytskie razem jestesmy sfrustrowane dla tych co nie grzesza przesadna inteligencja i maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem i wyciaganiem "samodzielnych " wnioskow a nie powtarzaniem opini jednej czy dwoh kolezanek) dla Was sfrustrowane i nadete. ja osobiscie z mojej strony zegnam i pozdrawiam."

Agniesiak85 :Ale mnie ta pipa zdenerwowała

oczywiście chodzi mi o ostatnie zdanie...:angry::angry::no::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

Nie denerwuj sie siostro bo zlosc pieknosci szkodzi. Widzisz , tak naprawde powteirdzila moje od dawna juz zdanie o niej- lekko pustawej, niedojrzalej jeszcze zbytnio emocjonalnie dziewuchy. Zycie ja jeszcze nauczy iteligencji zyciowej. Od Kaprychy kiedys sie dostalo Madzi a ja uwazam ze pomylila typy bo madzia wydaje sie byc calkiem ok dziewczynka i sympatyczna.

Loree ideal Ci sie jakis trafil normalnie. 3maj ty go recoma i nogami :-D;-)

Muszę go trzymać, bo inny ze mną długo nie wytrzyma:-)
A czy ideał? Ja od początku wiedziałam czego chcę w życiu i nie udawałam kogoś kim nie jestem, więc chyba zaakceptował moje dziwne pomysły i styl życia.
Na dodatek robi dobrą kawę i fajne zdjęcia ( od razu zauważył Twój suwaczek- bardzo spodobało mu się zdjęcie):-)

Makaronka-masz racje-nie daj sie!!! A w razie czego-pamietaj...cala armia bb stoi za Toba murem:-) przynajmniej z tego watku*;-)
A co do typow....ja tez lubie Madzie-nie pisze u nas może duzo, ale jest sympatyczna...a Aga z tymi komentarzami to naprawde przegiela. No ale coz...

Ok ja zmykam po tabletki bo mi leb rozwali...zaraz cos polkne i moze przejdzie...

Loree-moj maz tez jest baaaardzo kochany-najlepsza bestyjka na swiecie, a ja to cholernica jestem i diabel wcielony...czasem sie zastanawiam jak on ze mna wytrzymuje...:laugh2:

Badaicka-i o co chodzi??? ja sie pytam-o co chodzi??? bo nie kumam??? jakis kompleksik urojony czy cus???

Kropeczko straszny z Ciebie diabeł. :-)
Gdybym miała wymienić najmilszą osobę na BB to powiedziałabym,że to Ty.

reklama
No to wam powiem ze moj tez jest fajny:-D tylko ze niestety nerwus, dluuugo dlugo spokoj a czasem jak mu cos nie styknie to sie wkurza o nic i ciezko go przegadac bo sie ciska, trza przetrzymac :-) ale nie zamienilabym na inny model, o nie!!

Do góry