reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dobrze dziewczynki...mogę się pochwalić że na dzisiejszym podglądaniu wyliczyliśmy 18 pęcherzyków narazie małe ale ....jest dobrze...muszę zmniejszyć troszkę dawkę leków...w sobotę kolejne podejrzenie i dostanę kolejne zastrzyki czyli drugi etap stymulacji ....
A zastrzyki nie są straszne!

Uwazaj :) pewna babka gdzieśtam oczekuje 12-storaczków wiec wiesz... 18-nastka na start :D

reklama
Uwazaj :) pewna babka gdzieśtam oczekuje 12-storaczków wiec wiesz... 18-nastka na start :D
a propo slynnych 12-sto raczków.. babka była i zapadła sie pod ziemie..
34-latka kłamała w sprawie mnogiej ciąży- Onet.pl - Wiadomości -19.08.2009

może być jeszcze więcej....
A tak serio przy stymulacji uzyskuję się ok 10-12 pęcherzyków bo wiecie nie wiadomo czy wszystkie komórki będą się nadawały do zapłodnienia...i ile się zapłodni...więc im więcej tym większe szanse!

dobra dobra 18 to i tak zbyt wiele dla mmych oczkow..

Dziewczyny teraz to ja się wku....łam cytuję nasz zjaebistą katechetkę (Agniesiak85 ...ku...:

Makaronka: "No i moze tak bedzie lepiej skoro jestesmy (nie pisze tu o tych co nie moga zaciazyc ale o tych co sie dobzre odnajduja na tym watku, wszytskie razem jestesmy sfrustrowane dla tych co nie grzesza przesadna inteligencja i maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem i wyciaganiem "samodzielnych " wnioskow a nie powtarzaniem opini jednej czy dwoh kolezanek) dla Was sfrustrowane i nadete. ja osobiscie z mojej strony zegnam i pozdrawiam."

Agniesiak85 :Ale mnie ta pipa zdenerwowała

oczywiście chodzi mi o ostatnie zdanie...:angry::angry::no::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

dziś mam 18dc i zapomniałam zapytać gina czy mam brać bo jak idę do niego do szpitala to on zawsze ma mało czasu dla mnie i nie zapytałam z tego wszystkiego czy mam brać czy jeszcze nie a pierwotnie miałam brać od 16dc ale że owulki nie bylo to kazał od 21 a jeszcze wcześniej miałam od 17dc brac i tak brałam
A nie masz do niego nr tel to mogłabys zadzwonic i zaptyać

z jednej strony wcale sie nie smuce, jelsi owu byla 11-12dc , bo serduszka są chyba dobre :tak: a pozatym cykl bedzie krotszy i we wrzesniu zalapie sie na owulke zanim wyjade do siostry :-) ale ja nigdy nie mialam tak wczensie owulki! a pozatym wkurza mnie to ze jesli byla to ja jej nie zauwazylam! wprawdzie bolal mnie dwa dni temu okropnie jajnik ale wydaje mi sie ze to bylo rosnięcie pecherzy! a moze pekanie:eek: juz zgłupiałam......
No widzisz Ty głupku zawsze musi byc ten pierwszy raz ;-);-);-);-) zobacz zobacz co ta solara z Tobą robi :-D(to zart oczywiście coby afery zaraz nie było-z reszta Marzenka Ty wiesz co*** ;-))
Witam!
I pozdrawiam z krzaczorów...zadufana starająca się ja!:-D
;-)
Sie masz Lachonie.
jeszcze Cie te krzaki nie kłuja w dupke? ;-)

jestem...bo nie wiem czy zauwazono, ale mnie nie bylo...jakas chwile:-p:-D:-p

Badaicka...co ja tam mialam...nie pamietam:-) ***

I czy ktos ma wiesci od Karoli De...kiedy jej wielki dzien, pamietacie moze? i od Qcz?
Ja zauważyłam, juz myslałam że poszłaś na impreze do Justynki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Badaicka się zapytowuje-co?no,co? skleroza w tym wieku? za dużo masła jesz kochana ;-):no:
Ja nie wiem,no musze się chyba wziaść ostro za Ciebie :-D
no własnie Karola to juz wieki nie zagladała ale jak ma w sobote ten wielki dzięn to może lada chwila sie pojawi i zda relacje jak było i zarzuci nas fotkami.
Qcz pewnie maluje meble ;-) ale fakt nie odzywała sie dosć dawno

Dobrze dziewczynki...mogę się pochwalić że na dzisiejszym podglądaniu wyliczyliśmy 18 pęcherzyków narazie małe ale ....jest dobrze...muszę zmniejszyć troszkę dawkę leków...w sobotę kolejne podejrzenie i dostanę kolejne zastrzyki czyli drugi etap stymulacji ....
A zastrzyki nie są straszne!
O Lord :szok:
Ale to chyba dobrze im wiecej tym lepiej oby wiekszosc sie nadawała do zabiegu :tak:

A ja mam pare dobrych wiadomości :-)
Po pierwsze mój M zrobil badania cholesterolu i trojglicerydów i cholesterol z 280 spadł do 170 i jest juz w normie :szok::eek: a trójglicerydy z 700 spadły na 400 ;-) więc jest super więc można licyć też na to, że armia będzie lepsza :cool:
Po drugie - wczoraj miałam bardzo mocne bóle brzucha więc myślę, że owulka była dopiero wczoraj, a nie tak jak pisze wykresik, a dzisiejsza tempka jest zakłócona bo spałam tylko 3 h :wściekła/y:no chyba, że to było coś innego:eek: ale śluzu mam hohoho aż nadmiar;-)
Po trzecie badania w szpitalu , jak to określiła pani doktor, są w porządku potwierdzila wadę serca :-( (to ta smutniejsza część) waz z arytmią serca :-(, ale powiedziała, że na szczęście nie ma miażdżycy:-)
No kochana to dobre wiadomosci przynosisz :happy:
Co do tej wady serca to chyba da się z nią życ,co skoro az tak Cie nie straszą

a propo slynnych 12-sto raczków.. babka była i zapadła sie pod ziemie..
34-latka kłamała w sprawie mnogiej ciąży- Onet.pl - Wiadomości -19.08.2009

dobra dobra 18 to i tak zbyt wiele dla mmych oczkow..
hmmmm we wcześniejszym artykule informujacym o tym cos mi mykneło,że lekarze sami stwierdzili ta mnoga ciąże-no chyba że nie umiem czytac ze zrozumieniem :baffled:

wyjasniam bo może w nerwach źle napisałam Agniesiak85 nazwał Makaronkę pipą...jej ku..wa dam ...zaraz im wejdę na wątek
Martyna nie denerwuj sie nie wolno Ci teraz :wściekła/y: zabraniam Ci,bo sie kursde spakuje i pojade do Ciebie :-D

Cos mi forum nie działa tak jak powinno-nie moge zmienić koloru i czcionki:angry: :wściekła/y:

reklama
Kamilko mozesz mi po ludzku wytłumaczyć co to trzeba usunac coby mi sie komp nie mulił?
a i powiedz mi czy po tym jak załapałam trojana i zrobiłam reinstalke to jest szansa że odzyskam jeszcze fotki które mi znikneły po tym(nie mam ich zapisanych na dysku C tylko na innym) zniknęły mi podfoldery i to mnie dziwi np moje z brzuszkiem czy z Pawła urodzin :crazy:
Kamilko bo może nie doczytałaś-plizzz HELP
O :szok: juz działa:eek:

Do góry