reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

wpadam na chwilke bo bylam na solarium ( kropeczko :* ) , brwi sobie przy okazji zrobilam, teraz zjem obiadek i dalej do lutowania....:confused2:

zrobiłam testa owu i jestem mega wqrwiona!!:crazy: nie wiem czy mam jakies trefne testy czy co! dzisiaj ta testowa kreska taka sama ledwo widoczna jak wczoraj, ale malo tego ta kontrolna tez nie jest za ciemna , wczoraj to samo bylo ale myslalam ze moze ten jeden taki dziwny , albo zle zamoczylam, ale dzis to samo! widac ta kontrolna ale jest słaba a testowa juz wogole blada ze ledwo widac....... :angry:

reklama
wpadam na chwilke bo bylam na solarium ( kropeczko :* ) , brwi sobie przy okazji zrobilam, teraz zjem obiadek i dalej do lutowania....:confused2:

zrobiłam testa owu i jestem mega wqrwiona!!:crazy: nie wiem czy mam jakies trefne testy czy co! dzisiaj ta testowa kreska taka sama ledwo widoczna jak wczoraj, ale malo tego ta kontrolna tez nie jest za ciemna , wczoraj to samo bylo ale myslalam ze moze ten jeden taki dziwny , albo zle zamoczylam, ale dzis to samo! widac ta kontrolna ale jest słaba a testowa juz wogole blada ze ledwo widac....... :angry:
Szlaken trafen,nio :wściekła/y:
z wykresiku wynika że owu była w 11-12 dc :-( ale ja nie mierzę temperatury więc opieram się tylko na tym co dziewczyny pisza w sensie ucze się obserwować :tak:
LOLITKA mogłaby tu duzo więcej powiedzieć

zrobiłam wczoraj dopiero pierwszy bo zapomniałam wczesniej ze je mam w domu i wczoraj sie natknęłam na nie i zrobiłam
Bernatko z tego co dziewczyny pisza to pozytywny test owu może wyjśc jeszcze dzień-dwa po(poprawić mnie jesli się mylę)

niestety tak
a mówie niestety bo obawiam sie ze przegapilismy bo serduszkowalismy wczoraj tylko a w poniedziałek kiedy miał 19mm nie i we wtorek też nie i myślę ze wczoraj juz mogło byc za piuźno

lekarz widział ciałko żołte i jest zadowolony ze bez CLO mam owulacje

ale bardzo się martwie ze nie zdązyliśmy :-:)-:)-:)-(
co o tym sadzisz ??

wiesz niby 2 mm na dobe czyli we wtorek byłoby 21mm moze a noz widelec trafiliscie w owulke.. nie bede Cie nakrecac ale nie wiedomo kiedy pekl.. wiec glowka do gory czekamy 2 tygodnie..

nie wiem ktory dzis masz dzien cyklu ale jesli juz po owu to nie zaszkodzi juz dzis brac.. gin(ka) nic nie mowil(a)?

co do testu u mnie wychodzi w dzien owu pozytywny i przed ale jesli robilabys we wtorek i bylby pozytywny to owu od 12-36h.. a jesli owu w srode to mogl juz test nie pokazac owu..

Ostatnia edycja:
wiesz niby 2 mm na dobe czyli we wtorek byłoby 21mm moze a noz widelec trafiliscie w owulke.. nie bede Cie nakrecac ale nie wiedomo kiedy pekl.. wiec glowka do gory czekamy 2 tygodnie..

nie wiem ktory dzis masz dzien cyklu ale jesli juz po owu to nie zaszkodzi juz dzis brac.. gin(ka) nic nie mowil(a)?
dziś mam 18dc i zapomniałam zapytać gina czy mam brać bo jak idę do niego do szpitala to on zawsze ma mało czasu dla mnie i nie zapytałam z tego wszystkiego czy mam brać czy jeszcze nie a pierwotnie miałam brać od 16dc ale że owulki nie bylo to kazał od 21 a jeszcze wcześniej miałam od 17dc brac i tak brałam

z jednej strony wcale sie nie smuce, jelsi owu byla 11-12dc , bo serduszka są chyba dobre :tak: a pozatym cykl bedzie krotszy i we wrzesniu zalapie sie na owulke zanim wyjade do siostry :-) ale ja nigdy nie mialam tak wczensie owulki! a pozatym wkurza mnie to ze jesli byla to ja jej nie zauwazylam! wprawdzie bolal mnie dwa dni temu okropnie jajnik ale wydaje mi sie ze to bylo rosnięcie pecherzy! a moze pekanie:eek: juz zgłupiałam......

reklama
jestem...bo nie wiem czy zauwazono, ale mnie nie bylo...jakas chwile:-p:-D:-p

Bernadko-bardzo dobrze, ze byla samoistna owulacja...widzisz-wszystko z Toba jest ok!!! jesli dotychczas nie udalo sie wam zafasolkowac to mnie sie zdaje, ze to przez zółwie tempo zolnierzykow...ale - nic straconego, teraz byla owulka, bylo przytulanka, wiec czekamy na przebieg wydarzen. na wszelki wypadek jednak, jesli by sie przegapilo tą owulke to niech M dalej lyka witaminki-ma pelen zestaw jaki nalezy???

A Ty zacznij mierzyc tempke od jutra rano...moze ona nam cos powie w najblizszych dniach....

Marzenixx---usmażysz malego koszałka jeszcze w zarodku....szklanka po łapkach...paskiem po pupie-tej podsmażonej!

Badaicka...co ja tam mialam...nie pamietam:-) ***

Loree-jak wizyta??????? no wylaz z krzakow!!!! Juz!!!!

I czy ktos ma wiesci od Karoli De...kiedy jej wielki dzien, pamietacie moze? i od Qcz?

Do góry