Zajączek81
Fanka BB :)
aha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kroptusiu pewnie że wytrzymam ... tylko takiego bólu to nigdy nie miałam może to wynik 2 pęcherzyków na jednym jajniku... na szczęście biorę duphaston i jak by co to torbiel sie powinna whłonąć...
jak się czujesz w te upały? u mnie znowu idzie burza?!
niom nie narzekam nad sloniowatym wygladem i nie rozumiem kobiet ktore pierw walcza by miec dziecko a potem na roznych forach czytam w kolko narzekanie ile to juz przybraly i jakas schiza...mi to ryba, wazne by synek urodzil sie zdrowyNo kurczę, Kroptusiu, nie fajnie ....ale nie masz pojęcia jak ja CI zazdroszczę tego Słoniowego wyglądu Ale nie wysypki
Buziak
pewnie ze dam, dla dzidzi wszystko :-) tylko 2 mc a od sierpnia to juz bede odliczac dni )Kroptusiu jeszcze troszke już tyle wytrzymalaś to i dasz rade... fakt teraz jest straszna pogoda bo nie ma czym oddychać...a tobie w dwupaku to musi byc naprawdę ciężko...
Tylko nie przesadź z lekami. Mi pomagał masaż kręgosłupa na dole.Ja umieram z bolu dzis co prawda jest troche lepiej, ale takich boli okresowych to ja jeszcze w zyciu nie mialam. Wczoraj wzielam 3 krotna dobowa dawke lekow przeciwbolowych i dzis ledwo zyje.
Ja troszkę odpoczywałam bo mnie głowa bolała i byłam w warzywniaku i mięsnym ;-)gdzie sie wszystkie podzialy?
Jeszcze troszkę zostało, trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.
Ja nie testowałam i nie zanosi się na to :-( tempka dziś o 5 rano 36,6 i choć wiem ze się tak nie robi to zmierzyłam tez o 8 rano-36,8
A kiedy masz kolejną wizytę u lekarza?
A u mnie coś się dzieje z lewym jajnikiem wczoraj wieczorem tak mnie bolało że musiałam się położyć ...dzisiaj to samo co i raz mnie boli z przerwami, ciężko mi było wysiedzieć w pracy... może to nerka kurde nie wiem co to...zaczynam się martwić!?
Będzie dobrze jesteśmy z Tobą;-);-);-)A na HSG jadę jutro z rana. W szpitalu mam byc na 8 rano.
Boje sie jak cholera:---baffled:
Ja też nie lubię upałów, czuje się taka ciężka i jakaś napuchnięta.A Ty kochana jak znosisz upaly?? bo ja zdycham wrecz..
Lepiej się o wszystko wypytajaha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?
no ja wlasnie zaszlam w ciaze w cyklu z HSG wiec nie sadze, zeby przerwa byla wskazana. Zreszta lekarz mi mowil ze czesto to rozszerzenie i udroznienie "dziala" tylko kilka dni wiec trzeba dzialac...aha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?