reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kroptusiu pewnie że wytrzymam ... tylko takiego bólu to nigdy nie miałam może to wynik 2 pęcherzyków na jednym jajniku... na szczęście biorę duphaston i jak by co to torbiel sie powinna whłonąć...
jak się czujesz w te upały? u mnie znowu idzie burza?!

no wlasnie masakra :( b. zle sie czuje, od tygodnia nie spie w nocy normalnie...dzis np. zasnelam o 6 nad ranem :-( mdlosci mecza, maly strasznie sie wierci nawet cala noc, pupe mi wypcha i zadowolony, skopie zoladek itp :)) ale to tez pogoda...dzis poszlam zaprowadzic mala to w sklepie wygladalam jakbym wczoraj sobie w grzejnik dala :-) i byla wczorajsza, oczy na wpol przymkniete, jezyk sie platal, mroczki przed oczami i snulam sie do domu...ogolnie to sapie jak slonica i ciezko mi z tym wszystkim przez ta duchote, marze codziennie o 20 wieczor bo wtedy odzywam odrobinke i jeszcze jak jest burza to wogole...wiec czekam z utesknienienm....ps. znow mam wysypke :-)

No kurczę, Kroptusiu, nie fajnie ....ale nie masz pojęcia jak ja CI zazdroszczę tego Słoniowego wyglądu:D:D:D Ale nie wysypki:)
Buziak

Zajączku nie wolno cię będzie zostawić, mnie przewieźli wózkiem na łóżko... no raczej nici po hsg z sexu bo będziesz obolała i ten kontrst cały czas jeszcze bedzie wypływał ... weź na wszelki wypadek podpaski bo oni powinni ci dać a jak nie dadzą to będzie nieprzyjemnie..

Kroptusiu jeszcze troszke już tyle wytrzymalaś to i dasz rade... fakt teraz jest straszna pogoda bo nie ma czym oddychać...a tobie w dwupaku to musi byc naprawdę ciężko...

No kurczę, Kroptusiu, nie fajnie ....ale nie masz pojęcia jak ja CI zazdroszczę tego Słoniowego wyglądu:D:D:D Ale nie wysypki:)
Buziak
niom nie narzekam nad sloniowatym wygladem i nie rozumiem kobiet ktore pierw walcza by miec dziecko a potem na roznych forach czytam w kolko narzekanie ile to juz przybraly i jakas schiza...mi to ryba, wazne by synek urodzil sie zdrowy

Kroptusiu jeszcze troszke już tyle wytrzymalaś to i dasz rade... fakt teraz jest straszna pogoda bo nie ma czym oddychać...a tobie w dwupaku to musi byc naprawdę ciężko...
pewnie ze dam, dla dzidzi wszystko :-) tylko 2 mc a od sierpnia to juz bede odliczac dni :))

Znalazłam fajne emtikony:
Animaux70.gif

a to dla was
Animaux65.gif

Animaux65.gif
,
Bebe09.gif
Bebe11.gif

Ja umieram z bolu dzis co prawda jest troche lepiej, ale takich boli okresowych to ja jeszcze w zyciu nie mialam. Wczoraj wzielam 3 krotna dobowa dawke lekow przeciwbolowych i dzis ledwo zyje.
Tylko nie przesadź z lekami. Mi pomagał masaż kręgosłupa na dole.

gdzie sie wszystkie podzialy?
Ja troszkę odpoczywałam bo mnie głowa bolała i byłam w warzywniaku i mięsnym ;-)

Ja nie testowałam i nie zanosi się na to :-( tempka dziś o 5 rano 36,6 i choć wiem ze się tak nie robi to zmierzyłam tez o 8 rano-36,8 :baffled:
Jeszcze troszkę zostało, trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.

A u mnie coś się dzieje z lewym jajnikiem wczoraj wieczorem tak mnie bolało że musiałam się położyć ...dzisiaj to samo co i raz mnie boli z przerwami, ciężko mi było wysiedzieć w pracy... może to nerka kurde nie wiem co to...zaczynam się martwić!?
A kiedy masz kolejną wizytę u lekarza?
Mnie jak bolały nerki to z tyłu i jak się położyłam się na boku to przechodziło. Dużo pij wody.

A na HSG jadę jutro z rana. W szpitalu mam byc na 8 rano.
Boje sie jak cholera:-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled:
Będzie dobrze jesteśmy z Tobą;-);-);-)

A Ty kochana jak znosisz upaly?? bo ja zdycham wrecz..
Ja też nie lubię upałów, czuje się taka ciężka i jakaś napuchnięta.
Mam nadzieje, że jutro będzie chłodno bo jadę do ginki na 12.

aha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?
Lepiej się o wszystko wypytaj :tak::tak::tak:

aha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?
no ja wlasnie zaszlam w ciaze w cyklu z HSG wiec nie sadze, zeby przerwa byla wskazana. Zreszta lekarz mi mowil ze czesto to rozszerzenie i udroznienie "dziala" tylko kilka dni wiec trzeba dzialac...

reklama
Nie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta... ale ja wspominam Was bardzo milo. :tak:Bylam tu z Wami przez kilka miesiecy naszych staranek o Fasolke. W marcu mialam przeczucie, ze tym razem sie udalo i faktycznie kobieca intuicja mnie nie zawiodla :tak: Dzis jestem w 18 tygodniu ciazy. Dzieki, ze wspieralyscie mnie w tym czasie, ze po prostu bylyscie w chwilach zwatpienia i zniecierpliwienia :tak:
Trzymam za Was MOCNO kciuki!!!I wierze, ze wszystkie doczekamy sie upragnionych dzieciaczkow. Innej opcji nie ma!!
Pozdrawiam serdecznie Wszystkie i Kazda z Osobna :-)

PS. Przesylam link na fotosika w razie gdyby ktos chcial zobaczyc naszego Fasolka : Nasze Szczescie - Ludzie > Rodzina - Fotosik.pl

Do góry