gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witaj kulaszusza, milo cie " widziec" po dluzszej nieobecnosci...:-):-):-) jak sie czujesz i to juz polmetek przeciez...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no moi rodzice wlasnie pojechali do brata i wujka.. za niedlugo zbieram sie na dzialke wisienki, porzeczke i agrest zebrac to co dojrzale.. i na winkooj sie nalatasz bidulko tylko nocek nie zarywaj chociaz te pare godzin miej dla siebie!
Jej Nektarynko to Ci się na głowe zwaliło, nio.
Trzymaj sie tam
Jestem Magistrem
Marzenixx - dziewczyny mają rację - kreska skądś jest i najpewniej jest zrobić betkę - powodzeniaJestem...
Tak jak myślałam, nici z tego... dziś test wyszedł mi taki sam bladziutki jak wczoraj a do tego tempka spadła na 36,6...... więc @ przyjdzie dzis na pewno....
Justynko - trzymaj się jutro dzielnie - ja Cię będę wspierać myślamiCO do badań. Hormony robiłam w poniedziałek. ALe wyniki dopiero w nas. tyg.:-( We wtorek jak się umówiłam na HSG zrobiłam CRP. Kobitka w laboratorium powiedziała że jest w normie... szukałam info na necie ale były jakies inne jednostki. Ja miałam 0,17 ml/dl (norma niby 0,00-0,50ml/dl)
A na HSG jadę jutro z rana. W szpitalu mam byc na 8 rano.
Boje sie jak cholera:---baffled:
Witaj Kulaszusza - pewnie, że pamięta ktoś - nawet nie jednaNie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta... ale ja wspominam Was bardzo milo. Bylam tu z Wami przez kilka miesiecy naszych staranek o Fasolke. W marcu mialam przeczucie, ze tym razem sie udalo i faktycznie kobieca intuicja mnie nie zawiodla Dzis jestem w 18 tygodniu ciazy. Dzieki, ze wspieralyscie mnie w tym czasie, ze po prostu bylyscie w chwilach zwatpienia i zniecierpliwienia
Trzymam za Was MOCNO kciuki!!!I wierze, ze wszystkie doczekamy sie upragnionych dzieciaczkow. Innej opcji nie ma!!
Pozdrawiam serdecznie Wszystkie i Kazda z Osobna :-)
PS. Przesylam link na fotosika w razie gdyby ktos chcial zobaczyc naszego Fasolka : Nasze Szczescie - Ludzie > Rodzina - Fotosik.pl
Witaj. Pamiętam oczywiścieNie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta... ale ja wspominam Was bardzo milo. Dzis jestem w 18 tygodniu ciazy.
PS. Przesylam link na fotosika w razie gdyby ktos chcial zobaczyc naszego Fasolka : Nasze Szczescie - Ludzie > Rodzina - Fotosik.pl
Witaj Haniu;-)Ja jestem w pracy ale szefostwa nie ma a w hotelu grobowiec i dom starców, można zasnąć z nudów. To se myśle a co, wpadne na sekundę chociaż się przywitać zanim kabel i trzecie ucho przyjdzie ze sklepu.
No to do robotyjeeeeee wyszedl mi pozytywny test.. ale owulacyjny.. zobaczymy czy jutro tez wyjdzie pozytywny.. ale i tak dzis M przerucham..
Buziak:-)Pozdrawiam pozostałe Babyboomowiczki:-)
nastepny tez bedzie pozytywny... zobaczysz:-):-):-)jeeeeee wyszedl mi pozytywny test.. ale owulacyjny.. zobaczymy czy jutro tez wyjdzie pozytywny.. ale i tak dzis M przerucham..