reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

no nic czekam dalej... w przyszłym tygodniu we wtorek mam wizytę u swojego endo a w czwartek u gina... jestem strasznie podminowana wizją tego hashimoto :baffled:
Trzymam kciuki za wizytę.

Kingus- Zobaczysz jak to szybciutko zlecie, zaraz bedzie pazdziernik :tak: i bedziesz szykowac sie do porodu ;-)
a wogole boisz sie rozwiazania ?
Na razie się nie boję ;-)ale zobaczymy co będzie później :tak:

Wlasnie znalazlam informacje na watku mamusiek czwerwcowych ze ell z naszego bylego watku starajace sie 2008 urodzila synka PAWELKA 29.05.2009 o 17:22, 3070 kg i 52 cm .

ell - O G R O M N E G R A T U L A C J E !!!
No to super:-D

Ale Ci zazdroszczę tych kopniaczków:tak:
Doczekasz się zobaczysz :tak::tak:

ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze
Bardzo mi przykro.

Buziaki swiateczne dla wszystkich:-) ja dzis od rana w sumie przyjmuje gosci...teraz mam chwilke przerwy i kolejna porcja:-) jak posucha to posucha, a ja sie zjezdzaja to hurtem....:-D
U nas też byli znajomi i pożyczyli nam monitor oddechu, chustę do noszenia, poduszkę do karmienia i takie coś co przytrzymuje dziecko w jednej pozycji w łóżeczku ;-)
Buziaczek.

A tak w ogóle to tęskno mi za wami i już.
:-D:-DSmutno bez Ciebie;-);-)

A my cóż: dwa dni skurczy "ćwiczebnych", zakaz chodzenia po 10km z pieskiem (pani chyba oszalala!!!!! - uslyszałam w gabinecie) moge tak pol godzinki (czyli okolo 3 km), male coraz czesciej i mocnie "bulgocze" a ja czekam na KOPA
Uważaj na Was. Niedługo będą kopniaki:tak::tak:

reklama
Nadrabiam zaległości w lepiance i już mi sie nie chce.
A to dla moich miłości zolości aby o mnie nie zapomniały
HEJ

[video=youtube;Yr2VC4oV_Os]http://www.youtube.com/watch?v=Yr2VC4oV_Os&feature=related[/video]

[video=youtube;j-NFNAnoXgk]http://www.youtube.com/watch?v=j-NFNAnoXgk&feature=related[/video]

Jak ja bym tego Karpielka zcisneła, a jak bym tą Bułecke wymiętoliła i wylizała. Ludzie z penisa śmigło, wir na maxa, płonie wszystko co ja gadam totalne spalenie, zniszczenie.

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorowo.
Ja już pracuje. Nie narzekam. Podoba mi się to, ze jak idę na wczesną godzinę to później mam większość dnia wolnego. W tym cyklu przy braniu duphastonu nie miałam zbyt wielu już dolegliwości z czego się cieszę ale pomału brzuch na @ zaczyna pobolewać. M nadal w domu. Częściowo szykuje obiad tylko mycie naczyń mu nie idzie.

Hanka ale masz przerąbane z tą pracą, dwa tygodnie bez wolnego, bagno!!

Ale tu spokój dzisiaj :-)

ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze

Elfiku, Kochana moja, tulę Cię najmocniej jak potrafię. Bądź dzielna Słońce...

Ja się lenię. Zmieniłam kolor włosów na bardziej urozmaicony i teraz Małż za mną chodzi i ciągle mi słodzi ;-)
Jutro mamy bal gimnazjalny, więc trza się na bóstwo robić. A całkiem niedawno to ja kończyłam szkołę ;-);-);-)

Wpadnę jutro, bo widzę, że wszystkie Dziewczynki świętują :-) Buziaki

A jednak nie wypiełaś dupska swego na mła i resztę zozolek krejzolek:-D:-D:-D:-D

Jadźka spokojna twoja rozczochrana, mój szczęśliwy bo jak przychodzę wykończona to nie mam siły mielić ozorem i cisza jest w domu, grzecznie chodze spać bez ale i marudzenia.

Fajnie że już pracujesz i ci się podoba, to chyba najważniejsze żeby się podobało. Męża wyślij do Ciechocinka a sama jakiegoś bułecke na jamke z pracy zaproś co by ci popatrzyl w rury.
U mnie lipa, żadnego mięsa. Jest jeden młodzik, bardzo grzeczny i kulturalny chłopiec ale wstydliwy. Wczoraj niósł kawał drąga aby ławkę naprawić: ja do niego ale masz pałe w łapie - no i ciul, chłopak zaczerwieniony, ślina utknela mu w gardle i biedny co mało ducha nie wyzionął.

O ja biedna pokrzywdzona przez los

hejka sorki,ze odbiegam od tematu ale musze Wam to napisac...przezylam szok....wyobrazcie sobie,wchodze na nk i w zdjeciach osob ktore ostatnio mnie odwiedzily moja uwage przykula pewna babka..wchodze na nia i..oczom swoim nie wierze!!!
wyobrazcie sobie babke 50 lat...tlenione platynowe DOCZEPIANE blond kudly...solara na maksa,az razila mnie w oczy..ala lalka barbi..biale kozaczki rozowa bluzeczka i turkusowa mini sukienusia ja pierdole...dobrze ze siedzialam!! czujecie jaki to widok? lansuje sie taka stara lampucera a ludzie jej pisze,ze ma klase i wyglada wysmienicie!! cala galerie ma takich zdjec w kusych bluzeczkach i bialych koronkowych kozaczkach z dwiema kiteczkami jaaaaaaaaaaaa!! nie daje rady nie wiem jak Wam linka wkleic..nie umiem chyba...ale byscie padly ze smiechu!

wyobrazcie sobie babke 50 lat...tlenione platynowe DOCZEPIANE blond kudly...solara na maksa,az razila mnie w oczy..ala lalka barbi..biale kozaczki rozowa bluzeczka i turkusowa mini sukienusia ja pierdole...dobrze ze siedzialam!! czujecie jaki to widok? lansuje sie taka stara lampucera a ludzie jej pisze,ze ma klase i wyglada wysmienicie!! cala galerie ma takich zdjec w kusych bluzeczkach i bialych koronkowych kozaczkach z dwiema kiteczkami jaaaaaaaaaaaa!! nie daje rady nie wiem jak Wam linka wkleic..nie umiem chyba...ale byscie padly ze smiechu!

Tylko dlaczego ona cie oglądala??? Może masz jakieś zdjęcie w białych kozaczkach albo w różach wystąpilaś??:-D:-D:-D

Może szuka koleżanek?????

hejka sorki,ze odbiegam od tematu ale musze Wam to napisac...przezylam szok....wyobrazcie sobie,wchodze na nk i w zdjeciach osob ktore ostatnio mnie odwiedzily moja uwage przykula pewna babka..wchodze na nia i..oczom swoim nie wierze!!!
Koteńku linka wklejasz tak:
1 skopiuj adres stronki
2 wejdż na forum w odpowiedź
3 nad okienkiem gdzie piszesz masz takie rózne duperelki i tam jest TAKA KULA ZIEMSKA Z CZYMŚ PODOBNYM DO PRZEWRÓCONEJ ÓSEMKI-kliknij na to
4 wklej tam skopiowany adres
5 zatwierdź odpowiedź
:happy:

Dziewuszki ja już w domku:tak:
U mamy jeszcze zrobiłam testa owu i wyszła bardzooo blada druga kreseczka, więc owu niedługo:tak:i jeszcze nieraz zakuje jajnik:-D Oby to mierzenie tempki i teściki dały pięknego bobaska;-):-)

reklama
Do góry