reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Czuje sie ok - bez dolegliwosci zupelnie. Czy ja wogole w ciazy jestem??:-):-):-);-);-)

Ja też tak miałam. Lekkie mdłości poczułam chyba w 7 tygodniu i po 2 tyg juz ich nie było. Oprócz tego nic nie czułam. Senna się zrobiłam też koło 7 tyg i tak juz mi zostało do końca:-)

Andzia ja napisałam tylko Zaniepokojonej co powinna jeść. Ale ja nie mam takiej diety. Nie dałabym rady długo tak jeść.
Ale od kilku dni na śniadanie jem 2 małe jogurty z muesli. I piję więcej wody niegazowanej i juz czuje poprawę:tak:

Domu nie sprzedaję, bo nawet nie skończyliśmy jeszcze remontu.:tak: Rzeczoznawca był z banku, żeby ocenić czy nie potrzebujemy dodatkowych pieniędzy i czy juz wszystko zrobiliśmy według planu. Wynika to z tego,ze zrezygnowaliśmy z jednej transzy czyli wzieliśmy mniej kredytu niż bank chciał nam dać.
Nie mogłabym zrezygnowac z tej transzy gdyby rzeczoznawca ocenił,że w domu jeszcze wiele trzeba zrobić. Na szczęście wszystko juz skończone i tylko musimy skończyć taras. Reszta to tylko dodatki np. roślinki;-)

Chętnie podzielę się doswiadczeniem jak już zaczniesz przebudowę.

Ja mam wrażenie,że nade mną ktoś czuwa.Ufam różnym znakom i mój M - kiedyś sceptycznie do tego nastawiony, dziś chyba też w nie wierzy. Śmiałam się,że suwaczka z cyklem nie umiem wstawić, bo pewnie będę musiała ciążowy. Ale tak na poważnie to przez różne znaki uniknęłam wielu kłopotów. Zanim kupiliśmy nasz obecny dom, oglądaliśmy wiele innych. I spodobał nam się szereg( dziś nie wiem dlaczego?) Ja bardzo chciałam go kupić. I jak umówiliśmy się z deweloperem to on nie mógł dojechać. Potem nie moglismy się do niego dodzwonic. Na końcu facet wyjechał. Jak wrócił my już nie byliśmy zainteresowani. I dobrze. Domy miały byc wybudowane 2 lata temu. Kilka dni temu zauważyłam,że budowa stanęła i nic się tam nie dzieje. Ciekawe czy ten deweloper to jakiś oszust?
Kupując obecny dom zawsze wszystko było ok. Nigdy nikt się nie spóźnił i od początku czułam,że to jest to.
Takie same przeczucia miałam z pracą i za zdrowiem. Macie tak?

reklama
Siemacie Lachony

Ja dopiero wróciłam i padam na pysk a jutro mam na 8 wiec o 7 wstaje. Jutro wpadne i cos poczytam bo juz dzisiaj ledwo na oczy widzę.

Buziole zozole

Witam!
Ja tylko na chwilkę....
Trochę jestem mniej nerwowa co ma być to będzie... piersi mnie bolą jak cholera sutki to samo i mam wzdęty brzuch od dwóch dni jajniki czasem zakłują...i to tyle co u mnie.
Kroptusiu piękny masz brzuszek!ODPOCZYWAJ!:tak:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!:-)

trzymam kciuki!!!!

Nie nakrecaj, nie nakrecaj - co ma Bozia dac to da:)

A ja zaczynam stymulacje w lipcu (wtedy ICSI sierpniu), najpozniej w sierpniu (wtedy ICSI we wrzesniu). HUUURRRRRAAAAAAA:-):-):-):-):-):-)

Ano... Komoreczki jak jagienki beda. A plywaka zmusza do "wtargniecia" wiec tylko czekac az dziecina sie bedzie rozwijac:))))

suuuuper wiadomosci i nastawienie przede wszystkim!!!

Romka - może uda się bez IUI - trzymam kciuki:tak:

dziekuje bardzo!!! milo miec wsparcie!!

.............. Ciekawe czy ten deweloper to jakiś oszust?
Kupując obecny dom zawsze wszystko było ok. Nigdy nikt się nie spóźnił i od początku czułam,że to jest to.
Takie same przeczucia miałam z pracą i za zdrowiem. Macie tak?

ja tez ufam swojej intuicji i przeczuciom....moja intuicja nie klamie szczegolnie w pewnej sprawie ale nie napisze Wam bo mnie wysmiejecie!!!!

Siemacie Lachony

Ja dopiero wróciłam i padam na pysk a jutro mam na 8 wiec o 7 wstaje. Jutro wpadne i cos poczytam bo juz dzisiaj ledwo na oczy widzę.

Buziole zozole

siemano....spokojnej nocki Ci zycze..albo moze niespokojnej!!!:-p:-p

Dzień dobry :-)
hej hej:-)
ja dzis jestem wkoncu zadowolona:-) oprawiłam prace, zaniosłam do promotora i gdzie trzeba i juz mam HiLife:-D no oprocz tego ze sie musze uczyc do obrony hehe:-D ale zmeczona jestem tym wszystkim strasznie:sorry:
No to super i nie długo wakacje :-D

dziewczynki ja mowie papapap az do niedzieli! :confused2: jutro pakujemy manatki i na warmie do tesciow jedziemy a potem na dzialeczke! :sorry: jeszcze jestem pare min a potem ide sie ogarniac :baffled:
Udanego wyjazdu:-)

kingus jak tam kinia rozrabia?
Rozrabia i to bardzo a ja się cieszę z każdego kopniaczka. Ciągle się wierci.
Moja mama wczoraj poczuła 4 kopniaczki :-D

Kinguś - buziak dla Ciebie i Kinguni:-)
Dziękujemy bardzo. :-)

Witam!
Ja tylko na chwilkę....
Trochę jestem mniej nerwowa co ma być to będzie...
Dokładnie. Ciągle trzymam kciuki ;-)
A ja zaczynam stymulacje w lipcu (wtedy ICSI sierpniu), najpozniej w sierpniu (wtedy ICSI we wrzesniu). HUUURRRRRAAAAAAA:-):-):-):-):-):-)
Super:-D

Nasz pracuś ;-);-)

Witam się i ja:tak:
Wczoraj robiłam test owu i wyszla jedna krecha, dziwne bo przedwczoraj była bladziutka druga:eek: No cóż.. zobaczymy jak to dziś wyjdzie:tak:
Na wszelki wypadek bylo ranne przytulanko:-D
Dobra dziewczynki ja jade do mamy z M. :tak::biggrin2:
Dobra, zmykam bo M mnie pogania bo siedzę jeszcze w piżamie:-D
Jutro jak wrócę to poczytam Was i zerknę co się wydarzyło przez te dwa dni:-D

eve84- minki to on robi rozne,, czasami takie smieszne ze szok,, albo jak je to raczki zawsze sklada jakby sie modlil i myslal: boze daj mi jak najwiecej mleczka.hehehe z mezem jestesmy wtedy splakani hehe

kroptusia,olica,andzia S, zajaczek,mari27,kingus, patrysia86- dzieki kochane za komplementy..

kingus, kroptusia- za was trzymam szczegllne kciuki aby wszytsko sie dobrze skonczylo w 40 tyg ciazy..:)

olica- :rofl2:;-):tak:

Witam Kochane :biggrin2:

Też robiłam testy owu, ale u mnie cały czas jedna krecha :tak: a miłoby było choć na takim teście zobaczyć te II :-D

no nic czekam dalej... w przyszłym tygodniu we wtorek mam wizytę u swojego endo a w czwartek u gina... jestem strasznie podminowana wizją tego hashimoto :baffled:

Witam sie :-)

ale wam dziewczynki dobrze macie wolne a ja normalnie do pracy ide :sorry:

Tikanis- buziaki dla was :*

Kingus- Zobaczysz jak to szybciutko zlecie, zaraz bedzie pazdziernik :tak: i bedziesz szykowac sie do porodu ;-)
a wogole boisz sie rozwiazania ?

reklama
Wlasnie znalazlam informacje na watku mamusiek czwerwcowych ze ell z naszego bylego watku starajace sie 2008 urodzila synka PAWELKA 29.05.2009 o 17:22, 3070 kg i 52 cm .

ell - O G R O M N E G R A T U L A C J E !!!

Do góry