reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie w świąteczny czwartek;-)
Poza tym buziaki dla: Asiqa, Madzi, Lilu, Marzennixx, Nektarynki, Kaprychy (gdzie jesteś kobito??), Gosi, Martynki, Badaickiej, Kroptusi, Kropeczki,Hanki, Loree, Black Opal, PM, Agniesiaka, Patrysi, Olicy, Kanki, Safirka, Karoli.de, Kroczka, Bombelka, Romki, Zaniepokojonej, Mari, Tikanis.... Jeśli o kims zapomniałam - bardzo przepraszam i wszystkim życze MIŁEGO DZIONKA
tak - o mnie zapomniałaś:szok::sorry:
cholesterol i cukier mam w górnej granicy normy
podwyzszone trójglicerydy moga byc spowodowane albo uwarunkowaniami genetycznymi albo rozregulowana gospodarka hormonalna - w moim wieku nie powinnam miec tak wysokiech trójglicerydów - to bardzo grozne.
Olu - no rzeczywiście nie jest zbyt ciekawie - dobrze, że wiesz bo możesz temu teraz zaradzić - kuruj się szybciutko:tak:

Kanka - baw się dobrze - tylko bez szaleństw proszę;-)

Kropeczko - uważaj na kolanko - nie przemęczaj - teraz sie wynudzisz ale za to szybciej dojdziesz do siebie:tak:

Loree i Kropeczko - zamek w Będzinie jest piękny szczególnie od czasu jak go oświetlili:tak:
zapraszam do zwiedzania i przy okazji do siebie;-) nie tylko na dziedzińcu jest knajpa - jest też sala w lochach - i kelnerzy są ubrani w stroje dworskie:tak:
Mieszkałam kiedyś w Będzinie. Teraz wyemigrowałam do Katowic. Ale jak kiedyś wybuduję nową chałupę to w Będzinie chyba. Nie ma korków i dużo tańsza ziemia.:tak:
I koło Andzi będę mieszkać:-D:-D:-D
Andzia chyba Niepiekło? To ja Piekło wybieram:-D.
Tak - ja mieszkam na Niepiekle - Piekło jest z drugiej strony jeziora Pogoria i jest już w Dąbrowie Górniczej:tak:
Loree - to jesteście chyba ewenementem, że rezygnujecie z transzy - większość ludzi jednak bierze za niski kredyt i potem im brakuje:szok:
Fajnie, że masz takie przeczucia co do życia - pamiętaj, że nic się nie dzieje przez przypadek - to zawsze jest wypadkowa kilku czynników:-)
Dziewczyny moze ktoras z Was sie z czyms takim spotkala, szukam porady bo zwariuje...jakbym miala malo zmartwien to mam problem z wysypka....

Kroptusiu - ja nie wiem jak Ci pomóc - nie znam się, ale wygląda to nieciekawie:no:
Za to brzuszek - rewelacja - ślicznie wyglądacie:tak:

Martynko - kciuki na jutro czekają w pogotowiu - musi się udać:tak:

Marzenko - tak właśnie z obserwacji mi wyszło, że mniej zaglądasz na BB - jak tylko będziesz miała ochotę to odpocząć to zrozumiem, ale coś coraz więcej dziewczynek nam ucieka:tak:
Pamiętacie Julitkę vel Czosnek - całkowicie zdezerterowała, teraz też zniknęła Karola.De i Kucuk i Babo i Olapolap:-(
No Mężatka i Kulaszusza to siedzą na innych wątkach:tak:
Rozrabia i to bardzo a ja się cieszę z każdego kopniaczka. Ciągle się wierci.
Moja mama wczoraj poczuła 4 kopniaczki :-D
Ale Ci zazdroszczę tych kopniaczków:tak:
no nic czekam dalej... w przyszłym tygodniu we wtorek mam wizytę u swojego endo a w czwartek u gina... jestem strasznie podminowana wizją tego hashimoto :baffled:
Nie denerwuj się - jeszcze nie jest przecież przesądzone, ze to HAschimoto:sorry: daj znac po wizycie:tak:

reklama
Andziu kochana z tymi przeciwciałami to jest tak...

Ja jestem honorowym dawca krwi..Czasami zdaża się tak że po ciąży w krwi pojawiają się przeciwciała i wtedy moja krew może być podana tylko osobie która też takie przeciwciala ma - nikomu innemu. Badali mi to zeby wiedziec czy nadal spokojnie moga moja krew pobierac i komus ja dawac..Tak naprawde chyba nie ma to wpływu na przyszła ciążę..

Ja na szczescie tych przeciwcial nie mam wiec nadal moge sie dzielic moja krwia z innymi :) Szczesliwa jestem z tego powodu bardzo..

Elfiku-kochanie dzieki, ze napisalas....martwilam sie o Ciebie....mocno przytulam i sciskam!!!! trzymaj sie!!!!

Martynko222-trzymam kciuki za jutrzejsza betke!!!

Marzenixx-gratuluje ukonczenia pracki! Calkiem sprawnie poszlo:-)

Ell-gratulacje z okazji narodzin syneczka!!!

Buziaki swiateczne dla wszystkich:-) ja dzis od rana w sumie przyjmuje gosci...teraz mam chwilke przerwy i kolejna porcja:-) jak posucha to posucha, a ja sie zjezdzaja to hurtem....:-D

Milego swietowania!

PS Gosiu-zastrzyki masz dawac sobie w brzuszek, masz instrukcje dokladna w pudelku-nalezy scisnac skore 2 palcami, zdezynfekowac i wbic igle prostopadle w srodek - ciagle trzymajac skore 2 palcami podczas wstrzykiwania, oczywiscie po uprzednim upuszczeniu powietrza i kropelki plynu z igly....osobiscie powiem tak: moja odpowiedz na samoczynne wstrzykiwania: NO WAY!!!!
Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Siemacie moje zozole

Jestem po pracy, troszku zmęczona. Miałam mieć niedzielę wolną ale coś sie zapowiada że polezę na 8 rano na 8 godzin - i takim sposobem połączę dwa tygodnie non-stop pracy. Żeby mi sie tak nie podobało i nie zleżalo na tej pracy to jak bym pizdła to wszystko to ino raz.

Nawet nie wiem gdzie skończyłam i od czego mam nadrabiać zaległości. Brakuje mi tej laby i opierdalania się, beztroskiego chlania kawy na BB a najbardzie wqurwia mnie, że nie wiem co się u was dzieje a o nadrabianiu nawet nie śnie bo nie mam kiedy.

Ja spokojnie czekam na @ ma sie pojawić na dniach, wszystko napierdziela, bzykania nie było więc kupiłam dzisiaj wkładki.

Nie mam nawet kiedy do pepików jechać i recepty wykupić, chociaż od pracy do granicy mam niedaleko.

A tak w ogóle to tęskno mi za wami i już.

Cześć dziewczyny :)

Ja też ma zap.. przede mna jeszcze 6 egzaminow :( moze w koncu napisze doktorat :) a tak na serio serio to:

elfiku przytulam ciebie mocno - przezywalam to 10 lat temu, nby dawno a nadal to jest moje dziecko, inne niz to obecne Kocham je a ono mi pomaga z nieba.

tkanis - śliczny chłopaczek :) laleczka, Już się nie mogę doczekać swojego malucha

Dziewczyny "świeże fasolki" - nie strachać się :) będzie dobrze - musi być!!!

Dezerterki (wymieniane wczesniej) - no to trzymam kciuki za fasolki
Niedezerterki (w tym moja ulubiona Hanica) - fasolki juz maszeruja nie ma co sie zastanawiac!!!

Świeże mgr i licencjaty (i doktoraty???) GRATULACJE - tez już bym chciała mieć to za sobą :)

A my cóż: dwa dni skurczy "ćwiczebnych", zakaz chodzenia po 10km z pieskiem (pani chyba oszalala!!!!! - uslyszałam w gabinecie) moge tak pol godzinki (czyli okolo 3 km), male coraz czesciej i mocnie "bulgocze" a ja czekam na KOPA

Buziaki kochane

ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze

przytulam!!! bedzie dobrze!!

Wlasnie znalazlam informacje na watku mamusiek czwerwcowych ze ell z naszego bylego watku starajace sie 2008 urodzila synka PAWELKA 29.05.2009 o 17:22, 3070 kg i 52 cm .

ell - O G R O M N E G R A T U L A C J E !!!

oo pamietam ell..supe wiadomosci!!

Siemacie moje zozole
Ja spokojnie czekam na @ ma sie pojawić na dniach, wszystko napierdziela, bzykania nie było więc kupiłam dzisiaj wkładki.

Nie mam nawet kiedy do pepików jechać i recepty wykupić, chociaż od pracy do granicy mam niedaleko.

A tak w ogóle to tęskno mi za wami i już.

nam tez Ciebie brakuje wariatko!!!!

MARTYNKO kciuki zacisneite!!!!!!!!! czekam na pozytywne wiadomosci wracam z pracy i chce przeczytac,ze sie udalo!! pozdrawiam wszystkie!!!

reklama
Do góry