Witam sie w świąteczny czwartek;-)
Kanka - baw się dobrze - tylko bez szaleństw proszę;-)
Kropeczko - uważaj na kolanko - nie przemęczaj - teraz sie wynudzisz ale za to szybciej dojdziesz do siebie
Loree i Kropeczko - zamek w Będzinie jest piękny szczególnie od czasu jak go oświetlili
zapraszam do zwiedzania i przy okazji do siebie;-) nie tylko na dziedzińcu jest knajpa - jest też sala w lochach - i kelnerzy są ubrani w stroje dworskie
Loree - to jesteście chyba ewenementem, że rezygnujecie z transzy - większość ludzi jednak bierze za niski kredyt i potem im brakuje
Fajnie, że masz takie przeczucia co do życia - pamiętaj, że nic się nie dzieje przez przypadek - to zawsze jest wypadkowa kilku czynników:-)
Kroptusiu - ja nie wiem jak Ci pomóc - nie znam się, ale wygląda to nieciekawie
Za to brzuszek - rewelacja - ślicznie wyglądacie
Martynko - kciuki na jutro czekają w pogotowiu - musi się udać
Marzenko - tak właśnie z obserwacji mi wyszło, że mniej zaglądasz na BB - jak tylko będziesz miała ochotę to odpocząć to zrozumiem, ale coś coraz więcej dziewczynek nam ucieka
Pamiętacie Julitkę vel Czosnek - całkowicie zdezerterowała, teraz też zniknęła Karola.De i Kucuk i Babo i Olapolap:-(
No Mężatka i Kulaszusza to siedzą na innych wątkach
tak - o mnie zapomniałaśPoza tym buziaki dla: Asiqa, Madzi, Lilu, Marzennixx, Nektarynki, Kaprychy (gdzie jesteś kobito??), Gosi, Martynki, Badaickiej, Kroptusi, Kropeczki,Hanki, Loree, Black Opal, PM, Agniesiaka, Patrysi, Olicy, Kanki, Safirka, Karoli.de, Kroczka, Bombelka, Romki, Zaniepokojonej, Mari, Tikanis.... Jeśli o kims zapomniałam - bardzo przepraszam i wszystkim życze MIŁEGO DZIONKA
Olu - no rzeczywiście nie jest zbyt ciekawie - dobrze, że wiesz bo możesz temu teraz zaradzić - kuruj się szybciutkocholesterol i cukier mam w górnej granicy normy
podwyzszone trójglicerydy moga byc spowodowane albo uwarunkowaniami genetycznymi albo rozregulowana gospodarka hormonalna - w moim wieku nie powinnam miec tak wysokiech trójglicerydów - to bardzo grozne.
Kanka - baw się dobrze - tylko bez szaleństw proszę;-)
Kropeczko - uważaj na kolanko - nie przemęczaj - teraz sie wynudzisz ale za to szybciej dojdziesz do siebie
Loree i Kropeczko - zamek w Będzinie jest piękny szczególnie od czasu jak go oświetlili
zapraszam do zwiedzania i przy okazji do siebie;-) nie tylko na dziedzińcu jest knajpa - jest też sala w lochach - i kelnerzy są ubrani w stroje dworskie
Tak - ja mieszkam na Niepiekle - Piekło jest z drugiej strony jeziora Pogoria i jest już w Dąbrowie GórniczejMieszkałam kiedyś w Będzinie. Teraz wyemigrowałam do Katowic. Ale jak kiedyś wybuduję nową chałupę to w Będzinie chyba. Nie ma korków i dużo tańsza ziemia.
I koło Andzi będę mieszkać
Andzia chyba Niepiekło? To ja Piekło wybieram.
Loree - to jesteście chyba ewenementem, że rezygnujecie z transzy - większość ludzi jednak bierze za niski kredyt i potem im brakuje
Fajnie, że masz takie przeczucia co do życia - pamiętaj, że nic się nie dzieje przez przypadek - to zawsze jest wypadkowa kilku czynników:-)
Dziewczyny moze ktoras z Was sie z czyms takim spotkala, szukam porady bo zwariuje...jakbym miala malo zmartwien to mam problem z wysypka....
Kroptusiu - ja nie wiem jak Ci pomóc - nie znam się, ale wygląda to nieciekawie
Za to brzuszek - rewelacja - ślicznie wyglądacie
Martynko - kciuki na jutro czekają w pogotowiu - musi się udać
Marzenko - tak właśnie z obserwacji mi wyszło, że mniej zaglądasz na BB - jak tylko będziesz miała ochotę to odpocząć to zrozumiem, ale coś coraz więcej dziewczynek nam ucieka
Pamiętacie Julitkę vel Czosnek - całkowicie zdezerterowała, teraz też zniknęła Karola.De i Kucuk i Babo i Olapolap:-(
No Mężatka i Kulaszusza to siedzą na innych wątkach
Ale Ci zazdroszczę tych kopniaczkówRozrabia i to bardzo a ja się cieszę z każdego kopniaczka. Ciągle się wierci.
Moja mama wczoraj poczuła 4 kopniaczki
Nie denerwuj się - jeszcze nie jest przecież przesądzone, ze to HAschimoto daj znac po wizycieno nic czekam dalej... w przyszłym tygodniu we wtorek mam wizytę u swojego endo a w czwartek u gina... jestem strasznie podminowana wizją tego hashimoto