reklama
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Ja chyba zrobie tak samoa mnie strasznie brzuch boli.... leje sie ze mnie w tym cyklu jak z kranu... zaraz sie pojde wykąpać i do łóżeczka
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
A ja bym chciala, zeby sie ze mnie lalo (ale jesli o sluz chodzi), a tu susza jak na pustyni
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Marzeni,
Biedna jestes ze taki masz okres,ja tez mam tak czasmi.Kiepawa forma co?
Zycze lepszego samopoczucia:-)
dawno juz takiego bolącego i kapiącego nie miałam ale pocieszam sie tym ze jutro juz prawie koniec bedzie bo moja@ trwa tylko 2 dni plus jakies 3 dni brudnawe plamienie
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Witajcie dziewczyny po 2-dniowej przerwie;-)
LILU- MEZATKA - JAK tam u Was MACIE NA WYSPACH-TEZ TAK MROŹNIE?, PODOBNO TAM NAJSILNIEJSZA ZIMA OD LAT 1960....ych...przynajmniej w Londynie tak mówią... trzymajcie się cieplo! Chocnaszych temperatur chyba Anglia i Irlandia nie pobiją...
Zimno tu, bardzo zimno (chyba najnizsza byla -6 czy -8), ale nie jest jak zle jak w Polsce ), a ja opowidalam Szkotom jakie u nas potrafia byc niskie temperaturu -sa przerazeniJestem tu trzecia zime i ta jest naprawde mrozna.
jasne ze dasz rade.....ja tez nie cierpie byc sama,najdluzsza rozlaka z moim M to na dwa miesiace......!!!!poczatek byl fatalny,ale dalam rade a pozniej sie pieknie witalismy!takze te dwa tygodnie musza szybko minac,zebyscie sie tak samo pieknie i OWOCNIE witali!!!!!!!!!!!!!!!;-)
Kazdy da rade jak tylko jest wielka i prawdziwa milosc miedzy ludzmiJa mialam najdluzsza rozlake z moim L 6 m-cy (no po 3 m-cach widzialam go tydzien) To bylo jak wyjechalam tu do Szkocji. On pozniej do mnie dolaczyl i tak zyjemy sobie az do dzisA mial to byc tylko moj wyjazd na pare m-cy
Hej
wróciłam od ginekologa. Zbadał mnie i powiedział że mam bardzo rozpulchnioną macicę i zasinioną. Że raczej nic nie czuje a jeżeli to ciąża to bardzo wczesna. Mam odczekać jeszcze do końca tygodnia i zrobić test krwi betaHCG. No chyba że do tego czasu @ sie pojawi...
3mam kciuki, zeby sie nie pojawila;-)
......i dodam że owulacje miałam w 8dc sssstrasznie wcześnie
Kurde starsznie szybko a jak dlugie masz cykle?
a mnie strasznie brzuch boli.... leje sie ze mnie w tym cyklu jak z kranu... zaraz sie pojde wykąpać i do łóżeczka
Marzenixx ja tez mam bolace @, no w sumie pierwszy dzien tylko jest do niewytrzymania, poprostu jade na tabletkach:-(Pamietam jedna sytuacje, jak mialam okres i tak mnie bolal brzuch, ze wracajac do domu prawie stracilam przytomnosc na klatce schodowej. Cudem doczolgalam sie do domu i padlam na lozko jak mucha nawet ruszyc sie nie moglam:--(To bylo tylko raz, ale przestraszylam sie wtedy strasznie.
Romka ja tez nie mam prawkaFakt, ze zaczelam w Polsce jak bylam na studiach i szlo mi nawet niezle, ale przyszly egzaminy na studiach no i tak przekladalam i przekladalam, ze w koncu ich nie skonczylam i wyjechalam do SzkocjiAle mysle, ze zrobie jak wroce do kraju
3mam kciuczki, zeby @ sie nie pojawila;-):-)
Titanis - sliczny bobasek, tak Ci zazdroszcze
Kropeczko tak Ci zazdroszcze, ze jestes w PolsceJak dlugo tam bedziesz? Duzo zdrowka zycze twojej mamusi. Ja jade do Polski 20 stycznia na tydz. Moja mama tez ma operacje dokladnie 14 stycznia. Jest przerazona (ja tez:-(), ale bardzo sie cieszy, ze przylatuje. Z mama mam taki dobry kontakt.....a jeszcze lepszy z moja siostra, ktora jest najlepsza przyjaciolkaZawsze tak bylo, mimo ze jako dzieci niezle mnie prala-uciaklalam przed nia do ubikacji i zamykalam sie tam, az jej przeszko mimo, ze ja jestem starsza...ale dobrze sie to wspomina.....:-)
Ostatnia edycja:
Ja mam pierwsze dwa okropne a potem przez 3 tez malo,a jak z owulacja u ciebie?dawno juz takiego bolącego i kapiącego nie miałam ale pocieszam sie tym ze jutro juz prawie koniec bedzie bo moja@ trwa tylko 2 dni plus jakies 3 dni brudnawe plamienie
masz regulacyjnie?
lolitka200
A ja chyba do tych szczesliwych naleze, bo nigdy nic nie czuje - ani gdy mam @, nai na owulke. Bole brzucha, jajnikow sa mi nieznane....BARDZO rzadko sie zdarza, zeby mnie troszke pobolewalo, wiec narzekac nie moge
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
A ja chyba do tych szczesliwych naleze, bo nigdy nic nie czuje - ani gdy mam @, nai na owulke. Bole brzucha, jajnikow sa mi nieznane....BARDZO rzadko sie zdarza, zeby mnie troszke pobolewalo, wiec narzekac nie moge
Zazdroszcze Ci, ze nie masz boli @, bo to tak bardzo nieprzyjemne ze szokAz nie chce sie tego wspominac. Dobrze, ze @ u mnie sie juz konczy
Wiesz lolitka ja tez kiedys tak mnialam,ale jak bralam proszki anty,one jakos utzymywaly wszystko i niezle sie czulam,a teraz jak nie biore tak sie organizm rozluznil ze kiepawo sie czuje.Jeszcze mam tydzien do owulki,a USG mam dopiero za miesiac,no coz trzeba czekac:-(
reklama
lolitka200
No ja juz od bardzo dawna nie biore zadnych pigulek - wiec moze dlategomi nic nie jest....
Podziel się: