reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

tak zawieramy pakt - mysl mi sie podoba :)
duzo sexu i przyjemnoci, radosci i spokoju duchowego , nadzieja musi byc :)
Oj tak jestem za!! Obiecalam sobie to juz na poczatku tego cyklu.
Bez nakrecania, sama przyjemnosc!:-)

A przed chwila zrobilam pierwszy test owulacyjny w tym cyklu i wyszla lekko bledsza kreseczka od kontrolnej. Mhm ... dzialac czy czekac? To dopiero 10 dzien z 28 dniowego cyklu? No to mam zagadke... a jednoczesnie ochote wielka... nie chce jednak tych zolnierzykow marnowac... faszeruje go tym androvitem... niech wiec jakis pozytek z tego bedzie.

Babo a Ty masz bardzo ladny nick... pasuje tu ale kto slyszal o babci kulaszuszy ktora chce sobie bobaska zrobic... ja wpisalam to tak bez zastanowienia, bo chcialam jedno pytanko zadac... a bylo to gdzies w grudniu.... nie myslalam, ze tak sie u Was rozgoszcze ;-)

reklama
A przed chwila zrobilam pierwszy test owulacyjny w tym cyklu i wyszla lekko bledsza kreseczka od kontrolnej. Mhm ... dzialac czy czekac? To dopiero 10 dzien z 28 dniowego cyklu?

Jak jest bardzo blada to zazwyczaj zalecaja powtozyc test nazajutrz, a dla pewnosci sprawdz na ulotce. Kazda firma ma rozne zalecenia, a jak masz ochote to przytulaj swojego, czerp z tego przyjemnosc :-D:-)

i na dodatek jak czytam na starajacyhc sie ze zaszla kolejna w ciąże i to bez stosunku tylko wlożyła sobie rękami tam sperme (swoja droga nie wiem jak) to szlag czlowieka trafia..... a czlek sie stara z dupa uniesiona lezy i nic:no::wściekła/y:

No mi też ręcę opadają...człoweik się tak stara,badania robi, po testy owulacyjne biega,jakieś świństwa typu len pije,leży z nogami w górze jak jakiś czubek a tu dziewczyna sobie ręką włożyła i ciąża.Niektórzy to mają szczęście.
Ja chcę bobasa,mój facet chce bobasa i kicha:no:

To jest chyba jakiś żart, laska jest niepoważna, To wogóle jakieś jaja są, ja się tu staram wydziwiam, tyle miesięcy a ta sobie paluchami spermę wpycha i w ciąży, może jej się nudzi! :baffled:

Stosuję leżenie bykiem :) lepsza polowa lata kolo mnie nawet kartki papieru nie moge podniesc bo za ciezka :D, karmi mnie, poi mnie i w ogole ... pies lezy obok ale nie jest tak obslugiwany :D, koty nad gową jest bosko. Obejrzalam juz: efekt motyla, tarzana w wersji dla dzieci disney, drobne cwaniaczki allena, teraz wrzuce bridget jones.

A... i plamienie minelo :p

Leż i leniu**** ile wlezie! :tak:

Witam Was wszystkie:)
Jestem tu nowa. Już 7my cykl staramy się z chłopakiem o bobaska. No póki co nie wychodzi, ja miałam robiony kompleks badań, prócz prolaktyny i jest wszystko super, więc albo psychika nam płata figla albo nie trafiamy w odpowiednie dni, z naciskiem na to pierwsze, choć kto tam wie;)
Mam takie pytanie, które mnie ostatnio nurtuje. Czy Coca-Cola mogłaby mieć jakiś wpływ na staranka? Uwielbiam ten niezdrowy napój, piję codziennie, więc się zaczęłam martwić ostatnio.
Przepraszam, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów wstecz, więc nie wiem czy podobne pytanie już kiedyś tu było zamieszczone;)

Witam serdecznie! Ja bym tą colę odstawiła, w sumie ja nie lubiętakich napojów. moja sąsiadka w ciąży piła colę, jadła śmiciowe jedzenie i paliła jak smok, dziecko zdrowe choć drobne, nie ma jak mieć szczęście.

Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
W niedzielę 8 marca wklejałam Wam zdjecie mojego pozytywnego testu i bardzo się cieszyłam.Wczoraj zaczęłam plamić i nadal mam brązowe plamienie tylko że większe niż wczoraj.

Bardzo mi przykro Karola.

Uczę sie także na czyiś błędach tak więc nie ma testowania przed terminem @ tylko po najlepiej parę dni.

Rzuccie okiem :

Sorka ale dla mnie to troche historia z Bravo Girl...
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "

Nie jest za ostro??

Buzka i uciekam pisac prace :-D

Boki zrywać, tak to są nastolatki uświadamiane, normalnie szok. Jeszcze mnie wiadomość o tej 13 - latce w ciąży rozwaliła totalnie.

Łapie doła z tego wszystkiego.

Rany boskie! Nie zaglądałam tu od wczoraj i widzę, że dużo mnie ominęło. Ale wy macie tempo! Będę musiała częściej do was zaglądać. I wiecie co- nigdzie nie ma takiej atmosfery jak u was! Całuję i niestety muszę spadać. Buziaki.:-)

Czy moge się dołączyc do tego paktu?? Pomysł bardzo mi się podoba:))

OCZYWISCIE, im nas wiecej tym razniej.

Ja sie nakrecam co miesiac bo chce zrobic komus przyjemnosc z zajscia w ciaze, a tak naprawde to tak mozna kazdy miesiac pod co podpozadkowac, zobaczcie na miom orzykladzie:
-marzec-mojego M urodzinki,
-kwiecien-10 rocznica slubu,
-maj-bo nazywam sie Maj,
-czewiec-urlop na Majorce "tak romantycznie",
-lipiec-moje urodzinki itd.
Teraz nie bede szukac okazji i zafasolkuje bo tak CHCE.

Ja sie nakrecam co miesiac bo chce zrobic komus przyjemnosc z zajscia w ciaze, a tak naprawde to tak mozna kazdy miesiac pod co podpozadkowac, zobaczcie na miom orzykladzie:
-maj-bo nazywam sie Maj,

To ja tez sie zapisuje do Waszego gangu :-D

reklama

-maj-bo nazywam sie Maj,

Racja zajść w ciążę trzeba dlatego, że same tego chcemy, a nie, bo jakaś tam okazja!!!
Zmykam dziewuszki:))
Do jutra i kolorowych znów:))

Do góry