reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie
Ale skrobiecie, właśnie zaczełam was czytać, hm... sama nie wiem co mam zrobić, jakąś godzinkę temu znów zauważyłam w śluzie odrobinę krwi, takie niteczki, do @ jeszcze tydzień, nie wiem już czy to fasolka ma takie dziwne objawy czy sobie coś wkręcam choć staram się trzeźwo na to patrzeć. Nie czuję napięcia przedmiesiączkowego, nei bolą mnie piersi tylko brzuch na dole właśnie takie mam uczucie jak Olica, ciągnie mnie tam i jakby jajniki. Może to ma coś związanego z Dostinexem, nie znoszę takiej niepewności.

Kilka razy w ciągu dnia, a tak to jest takie uczucie jakbyś chciała oddać gazy, mam strasznie napięty brzuch. :-)

Do lekarza teraz nie pójdę, bo nie ma miejsc.

Olica właśnie też mam taki ból, nie chce sobie wkręcać że to fasolka ale jakby mi się tak wszystko wzdymało ale gazów nie puszczam, wczoraj nawet espumisan wziełam ale w sumie na nic a brzuch wzdęty i taki tępy ból czasami w dole i w jajnikach ty masz to samo?

Jezus maria, zobaczcie co sie dzieje na watku "Mozliwe?".... Zaraz padne. Niedlugo sie okaze, ze robiac loda tez mozna zjasc w ciaze.....
to nie wiedzialas o tym, ze plemniki czy wejdą tyłem przodem górą.. to i tak znajda drogę do jajeczka.. czytam własnie tamten temat... ja sie w ogole dziwie ze masz do tego takie podejscie.. ja juz bym dawno wymiekła..

Cześć laski :)

Ma "plamienie przypominające", cokolwiek by to nie znaczyło :p. Nie przyjmuję żadnych leków, dopoczywam i czekam aż przejdzie lub zamieni się w mocne krwawienie. Kontrola USG i ginekologiczna 23 marca. Do tego czasu mój status "zaciężonej" jest zawieszony...

Passingby trzymam kciuki, na pewno bedzie wszystko ok.
Moja koleżanka miała @ przez 3 miesiące ciąży, fakt że to ostatnie w 3 miesiącu to było takie plamienie ale miała i nawet nie wiedziała że jest w ciąży w szoku była jak poszłą do gina a on jej powiedział że to 4 miesiąc.

A o tym plamieniu przypominającym to jak coś kiedyś dziewczyny czytałam to miało coś wspólnego z pamięcią organizmu, że co miesiąc macica się oczyszcza a potem zacchodząc w ciąże organizm pamięta cykle i tak o razu trudniej mu się przestawić. Coś w tym stylu.

WITAM WAS MOJE BABECZKI
Odzyskuje moj glosi wiec jestem happy.
Rozpoczalam nowy 3 cylk z pomocami naukowymi i zmieniam podejscie do staranek. Obiecuje sobie nie nakrecac sie, wciaz prowadzic zapiski temp., testy owul. ale tylko by poznac moje cialko. Co ma byc to bedzie, na kazda z nas przyjdzie czas :tak::-)
Prosze skopcie mi dupecje jak zlamie swoja obietnice.
Was nigdy nie zostawie, bo sie do was bardzo przywiazalam, z wami sie smieje, smuce i zloszcze, i czy tu bede 4 razy dziennie, czy zrobie sobie przerwe, nie wplynie na to czy zafasolkuje czy nie.
Fajnie, ze przyjelyscie mnie do swego grona :blink:

WITAM WAS MOJE BABECZKI
Odzyskuje moj glosi wiec jestem happy.
Rozpoczalam nowy 3 cylk z pomocami naukowymi i zmieniam podejscie do staranek. Obiecuje sobie nie nakrecac sie, wciaz prowadzic zapiski temp., testy owul. ale tylko by poznac moje cialko. Co ma byc to bedzie, na kazda z nas przyjdzie czas :tak::-)
Prosze skopcie mi dupecje jak zlamie swoja obietnice.
Was nigdy nie zostawie, bo sie do was bardzo przywiazalam, z wami sie smieje, smuce i zloszcze, i czy tu bede 4 razy dziennie, czy zrobie sobie przerwe, nie wplynie na to czy zafasolkuje czy nie.
Fajnie, ze przyjelyscie mnie do swego grona :blink:

chce wejsc do nowego cyklu z podobnym nastawieniem , mozemy sie razem wspierac aby wytrzymac w postanowieniu...nie nakręcania sie, grunt to miec zdrowe podejscie do sprawy ;)

tez chce kontynuowac samoobserwacje, z forum tez nie zamierzam zrezygnowac, bo bardzo juz polubilam dziewczyny ;)

chce wejsc do nowego cyklu z podobnym nastawieniem , mozemy sie razem wspierac aby wytrzymac w postanowieniu...nie nakręcania sie, grunt to miec zdrowe podejscie do sprawy ;)

tez chce kontynuowac samoobserwacje, z forum tez nie zamierzam zrezygnowac, bo bardzo juz polubilam dziewczyny ;)

Kochana zawieramy pakt, "zdrowy cykl = zdrowa ciaza" a i jak bedziemy sie tez bawic seksem to tez nic sie nie stanie :-);-)
Ja wiem, ze te NASZE fasolki/groszki sa juz blisko.

Dziewczynki ide spac bo jutro trzeba wstac..maluszki daja troszke w kosc:-)
Niektore to tak mnie polubily ze chca tylo siedziec u mnie na kolanach:-)
Dobranocki dla wszystkich pieknych laseczek i duzo przytulanek...DZIALAJCIE!!!

reklama
Do góry