reklama
romka nie trać nadziei! nie w takich chwilach jak @ sie spoznia... ;-)
bedzie dobrze!
dzieki za mile slowa,ja tez jestem tego zdania jak Olcia,ze kobieicie ktora ma juz dzieciatko chyba latwiej jest zajsc w ciaze...podczytalam Cie na staraczach2009bo jestem ciekawa jak to z Toba jest i miejmy nadzieje,ze ta szyjka i ciasnawe uczucie to na bejbika!!!dawaj znac koniecznie co jakis czas jak to z Toba jest!!!!
Sorki, ze nie odnoszę się za bardzo do wypowiedzi ale mam bardzo ciekawe zadanie - jak cel obiorę to muszę go mieć
wychodze z tego samego zalozenia!!!!!!!!!!!!!!!
ja bym radziła jednak sie przebadac i męża także , nie staram sie długo ale gdybym nie poszła do ginekologa mogłabym sie starac 2 lata a i tak nic by z tego nie wyszło
okaząło sie ze ja mam lekkie pco i cykle bezowulacyjne - dostalam clo i ze mna juz oki, w miedzy czasie przebadał sie mąż i okazało sie ze ma słabe nasienie, teraz łyka duzo witamin
a jak u innych staraczek czy męzowie robili badania?
u mnie bylo to tak ze poszlam do lekarza,zbadal mnie dal skierowanie na badania,dla Meza takze,ale zapisal mi kuracje clo i duphastonem,pozniej zmienilam lakarza,zobaczyl wyniki mojego Meza i stwierdzil ze poprzedni lekarz nie potrzebnie faszerowal mnie lakami skoro z zolnierzykami mojego Meza sa problemy,moje wyniki sa b.dobre i rowniez dodal,ze to mezczyzna powinien sie pierwszy przebadac...
K
Kinga85
Gość
romka no nie wiem czy tak szybko sie zachodzi w ciąże mając juz jedno dziecko... my z mężem staramy się od sierpnia 2008 wiec nie mowie ze to długo ale tez nie szybko no nic nie powiedziane ze mi sie juz udało... czas pokarze. mam jednak watpliwosci nie wiem czemu.
A Ty głowa do gory!! i wiecej optymizmu ;-) jak i cała reszta dziewczyn!
A Ty głowa do gory!! i wiecej optymizmu ;-) jak i cała reszta dziewczyn!
laboratorium FRYDA w Katowicach
ja płaciłam 20 zł za ogolne badanie nasienia
romka
moge wiedziec jak slabe maz ma wyniki?
moj ma mala ilosc plemnikow (15 mln/ml) i tylko 8 % żyworuchliwych
ostatnio moj lekarz nawet wspominal ze moze nam zostac jedynie in vitro
poki co karmie meza witaminami i probujemy dzielnie dalej
ja płaciłam 20 zł za ogolne badanie nasienia
romka
moge wiedziec jak slabe maz ma wyniki?
moj ma mala ilosc plemnikow (15 mln/ml) i tylko 8 % żyworuchliwych
ostatnio moj lekarz nawet wspominal ze moze nam zostac jedynie in vitro
poki co karmie meza witaminami i probujemy dzielnie dalej
Ostatnia edycja:
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Tak mialam mieć badanie HSG ale nie mialam bo za kazdym razem jak mialam pobierany posiew, ktory wazny jest tylko miesiac i dzien po koncu @ mam isc na zabieg zawsze jak mam @ to juz mam wynik z posiewu nie wazne a jakie mam cykle długie nawet do 51 dni się zdarza nie zawsze bo mam tez co 40 pare ale ten ostatni akurat mialam 51 dni cyklu
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Julitka
Wow, to bardzo dlugi cykl. Czy TY sie jakos z tego leczysz ?
Tzn nie jest to choroba, ale cykle powyzej 35 dni powinny byc leczone z tego co czytalam.....
Wow, to bardzo dlugi cykl. Czy TY sie jakos z tego leczysz ?
Tzn nie jest to choroba, ale cykle powyzej 35 dni powinny byc leczone z tego co czytalam.....
Lilu19
Fanka BB :)
Tak mialam mieć badanie HSG ale nie mialam bo za kazdym razem jak mialam pobierany posiew, ktory wazny jest tylko miesiac i dzien po koncu @ mam isc na zabieg zawsze jak mam @ to juz mam wynik z posiewu nie wazne a jakie mam cykle długie nawet do 51 dni się zdarza nie zawsze bo mam tez co 40 pare ale ten ostatni akurat mialam 51 dni cyklu
czytalam ze do Hsg mozna miec cytologie z przed 3 lub nawet 6 miesiacy, moze zrob cytologie ?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Dziewczyny
Czy ktoras z Was pila siemie lniane na poprawe sluzu ? Mialyscie po tym jakies efekty ?
Czy ktoras z Was pila siemie lniane na poprawe sluzu ? Mialyscie po tym jakies efekty ?
reklama
Podziel się: