K
Kinga85
Gość
romka nie trać nadziei! nie w takich chwilach jak @ sie spoznia... ;-)
bedzie dobrze!
bedzie dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was kochane wskakuje do was z watku staraczek 2008, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie juz sobie nie radze naprawde, mam strasznie nieregularne i krotkie @ w poniedziałek ide na badanie prolaktyny i mam umowiona wizyte na 15 stycznia juz z wynikami, potem mam dostać AGUFEM na wyregulowanie cykli nie wiem sama co bedzie boje sie ogolnie juz mnie to tak meczy
Witam Was kochane wskakuje do was z watku staraczek 2008, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie juz sobie nie radze naprawde, mam strasznie nieregularne i krotkie @ w poniedziałek ide na badanie prolaktyny i mam umowiona wizyte na 15 stycznia juz z wynikami, potem mam dostać AGUFEM na wyregulowanie cykli nie wiem sama co bedzie boje sie ogolnie juz mnie to tak meczy
z ciekawosci weszlam poczytac watek staraczki2009 dziewczyny, tam jest juz pierwsza szczesciara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny no jasne ze w koncu sie uda!
trzymam mocno kciuki za was
U mnie też wczoraj @ powinna sie pojawić a jak narazie nie mam... tylko że ja nie mam żadnego śluzu nic. sucho. i nic mnie nie boli
Ja jak na razie ide na zywiol,z natura.
Zadnych badan, zadnych lekow, zadnego monitoringu..
no nie dostałam i nie czuję abym miala dostać. Oczywiście mnie to cieszy! przeczuć staram się nie mieć bo potem moge być rozczarowana a po co mi to. Spokojnie czekam... cykle mam 29-30dniowe
A u ciebie jak? też nie masz jeszcze @ i oby tak dalej!
ja bym radziła jednak sie przebadac i męża także , nie staram sie długo ale gdybym nie poszła do ginekologa mogłabym sie starac 2 lata a i tak nic by z tego nie wyszło
okaząło sie ze ja mam lekkie pco i cykle bezowulacyjne - dostalam clo i ze mna juz oki, w miedzy czasie przebadał sie mąż i okazało sie ze ma słabe nasienie, teraz łyka duzo witamin
a jak u innych staraczek czy męzowie robili badania?
tak OLICA do Ciebie pisałam
ja hormonów nie miałam badanych , lekarz stwierdzil moja przypadłośc po USG
a jeśli chodzi o badanie nasienia to w laboratorium kosztuje od 20 do 30 zl
tylko przed oddaniem nasienia nalezy przez 5 dni powstrzymac sie od współzycia i używania alkoholu