katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Cześć dziewczyny! na co dzień jestem na staraczkach ale tu jest bardzo miło i fasolki się sypią...
Katarzynka CUDNIE!! a możesz mi powiedzieć kiedy wiedziałaś i iludniowe cykle masz??
Pozdrawiam was ponidziałkowo!
Hej ja wiedzialam juz od zeszłego poniedziałku (25 dc - test pozytywny, ale kreska rózowa, dzis to aż bordowa). Ja mam cykle raczej 26-27 dniowe, zdarzaly sie 25 dniowe, a ostatni nawet 31....
ale raczej byly regularne 26-27.
Hej skarbie, a co się stało? pokłóciliście się? nie chciał przytulanek a Ty masz owu?cześć dziewczyny! jak milo ze o tej porze nie tylko ja na nogach:-) u mnie juz po ptokach bo mój M wczoraj sie zbuntował i poszedł spać i nawet stare dobre zaloty nie pomogły wiec ja dzisiaj na ogromnym fochu chodzę i tylko czekam aż z pracy przyjdzie to nie ujdzie mu to plazem bo juz tez dosyć gadania mam a myślałam że sie rozumiemy i że po ostatniej rozmowie cos sie zmienilo ale szkoda gadac:-(MIŁEGO I OWOCNEGO TYGODNIA!!!!!!!!!!
Eh ja juz też to przerabiałam. Te chłopy....Ja swojemu powiedzialam ze teraz bedziem ial spokój;-) bo dzidiza juz jest w brzuchu i nie bedzie musial się męczyc. To się zdziwił, ale jak to?? a jak będzie chiał??? teraz to nie ma;-) ja się poznęcam hahhhahaaaa żartuje...(chyba)