reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Evuniu Nie , nie wierze od K.W.I.E.T.N.I.A. !!!!!!!! No to mąz zrobił Tobie niespodziankę, on chyba bardzo Cie kocha, wiem , ze martwił sie tym, ze stres moze zaszkodzić, a tu prosze taka wiadomośc.
Ciesze sie, ze nie bedę sama jak juz wszystkie dziewczynki zajdą w ciąże w lutym:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nawiasem mówiac bedziemy miały kogo podpytywac o objawy:-)

Powiem Ci , że gdy ja kończyłm studia to stresowałam się jedynie egzaminami :baffled:, a przed obroną byłam spokojna, myslę, ze trzeba do tego podejśc spokojnie i tego Tobie zyczę .
A kiedy przewidywany termin obrony?
:tak: oj powiem ci ze szoku doznalam i w dodatku powiedzial to tak po prostu w samochodzie ... mnie wrylo i myslalam ze se tak gada mi na zlosc albo cos .... i nic nie odp.! dopiero na drugi dzien to do mnie dotarlo! i na gg mu napisalam epopeje a on odp ze - kochanie bedzie jak zechcesz! -:-D:rofl2:
no co do objawow to mamy juz tu mase ekspertek i kazda z innymi
:-D:rofl2:
co do obrony ... nie mam nawet terminu bo od 3 tyg czekam na spotkanie z promotorem! :wściekła/y::crazy: mam nadzieje ze kwiecien/maj:baffled:

Kingus to wiesz jak komp ci bedzie szfankowal to mu pogruz ze go pukniesz ode mnie to od razu bedzie grzeczny! :-D

ej niunki jak zrobic zeby mnie automatycznie NIE logowalo na BB???

Ostatnia edycja:
reklama
Zmykam zrobic sobie kawke i biore sie za porządki, ale najchętniej przeleżałambym cały dzień w cieplutkim łóżeczku, bede WAS obserwować:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja wczoraj mialam rozmowę z moja szefową.
Powiedziałam jej, ze od kwietnia zaczynamy starac sie o dziecko, czywiscie nie zakładam, ze odrazu nam sie uda ale czułam sie w obowiazku jej o tym powiedzieć, bo lekarz na ostatniej wizycie zaznaczył, ze bedę musiała przynajniej na poczatku lezeć wiec muszą w pracy znaleśc kogos na moje miejsce.
A nie chciałam , zeby sefowa miał do mnie jakies pretensje ze nic nie powiedziałam i z dnia na dzien przynosze zwolnienie.

Ale moja kierowniczka spoko do tego podeszała, mówiła, ze sama nad tym myslała i ze nie bedzie problemu - mam sie nie martwic pracą tylko myslec o maleństwie.

Ulzyło mi, teraz tylko czekanie do kwietnia i mam nadzieję, ze w 2010 bedę już mamusia.:-)

Hmmmm u mnie w pracy moja koleżanka (sekretarka) już uprzedziła dyrektora, żeby nie zapominał, że jestem młodą mężatką i w najbliższej przyszłości kto wie czy nie zostanę mamą :-) Koleżanka ma uczyć się ode mnie naliczania płac itd.
Póki co dyro chyba narazie nie podejrzewa, że już się staram... ale co mi tam ! :-)

Ale może się domyślić bo ciągle urywam się z pracy na monitoringi cyklu. Narazie nie pytał do jakiego lekarza tak latam :-)

Staram się. Moja ginka mówiła od początku, że podchodzimy z dystansem.
Wczoraj powiedzieliśmy moim rodzicom a jutro rodzinie M ;-)
:-D

Fantastycznie !!!
A co do podejścia to mamy chyba podobne charaktery. Ja też podchodzę z dystansem do takich spraw, ale staram się myśleć pozytywnie.

Ciesze sie, ze nie bedę sama jak juz wszystkie dziewczynki zajdą w ciąże w lutym:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nawiasem mówiac bedziemy miały kogo podpytywac o objawy:-)

Pysiu kochanie nie przesadzaj, wszystkie na pewno nie zajdą w ciążę w lutym :-)

reklama
pysia- dziekuje kochana :rofl2::-D:-);-)
kingus- ty mi powiedz lepiej jak ty sie czujesz??? ja i kubus czujemy sie dobrze,, czasami mi jest duszno ale ciaze moge powiedziec ze znosze teraz bardzo dobrze, wyjatek bylt pierwsze 4 mc kiedy to dzien w dzien cale dnie mialam mdlosci i praktycznie malo co jadlam.. kubus codziennie kopie rusza sie przemieszcza.. takze fajne uczucie.. jest coraz silniejszy i coraz wiekszy wiec coraz wyrazniej go czuje..:) :rofl2:

ja dzis ide na roczek chrzesnicy mego meza, a corki mego brata no i ciesze sie bo sobie pojem... mniam..:rofl2:

Do góry