reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej kobitki :-)
U mnie zima na 102!!!1:-) sniegu mnustwo i mrozek, szron ...piekna zima!!!:tak:

Eve to super!!!!!!!!!!! no nareszcie w pelni dolączysz do "wkręcających się" ale będzie super jak za pierwszym razem sie uda! trzybam mocno kciuki!!!

Kaprycha a ty gdzie kobito?jak ja jestem to ciebie nie widzę

Kingus gratuluję!!!

HankaM a ty gdzie???weszlam, chcialam poczytac, a tu pijaka z gór nie ma?!

Kroptusiu piękny brzuszek, juz wczesniej podziwialam, jaki spory i zgrabniutki!

Lolitka trzymam kciuki za in vitro!

Martynka i romka na waszą inseminacje czekam i na wyiki!!!

U mnie przydalyby się przytulanki, ale tak mnie wczoraj moj małżonek wkurzyl, ze dziekuję bardzo!!! niec nie będzie!!!!:wściekła/y:wrrrr
i o takie buty!!! napewno nic dzis nie gotuje!:no::angry:
w tym tyg.lece do ginka zobaczymy co mi powie:dry:

Milego weekendu babeczki!!!!!!!!

hej kobitki :-)
U mnie zima na 102!!!1:-) sniegu mnustwo i mrozek, szron ...piekna zima!!!:tak:

U mnie przydalyby się przytulanki, ale tak mnie wczoraj moj małżonek wkurzyl, ze dziekuję bardzo!!! niec nie będzie!!!!:wściekła/y:wrrrr

Milego weekendu babeczki!!!!!!!!

Ach te chłopy zawsze z nimi jakies problemy, pocieszę cie bablyss, ze nie jestes sama, ja tez (szczególnie ostatnio) trace nerwy i cierpliwosc do swojego:wściekła/y::dry:
Czasem mysle, ze faceci to naprawdę 100% dzieciaki tylko mocno przerośniete.:baffled:

Faceci to czasami myślą, ze są pępkiem świata!

Niech pogra w jakieś gry i się wyżyje, a nie swojej kobiecie złość pokazuje!

Ach te chłopy zawsze z nimi jakies problemy, pocieszę cie bablyss, ze nie jestes sama, ja tez (szczególnie ostatnio) trace nerwy i cierpliwosc do swojego:wściekła/y::dry:
Czasem mysle, ze faceci to naprawdę 100% dzieciaki tylko mocno przerośniete.:baffled:

ja wczoraj z mamą obgadywałam facetów. Ze to duże dzieci, a zwłaszcza egoiści i nie wiadomo o czym im chodzi..
Strasznie obrobiłyśmy naszego byłego premiera...:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak sobie pomysle co zrobil swojej zonie to nie powiem co bym mu urwała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

Faceci to czasami myślą, ze są pępkiem świata!

Niech pogra w jakieś gry i się wyżyje, a nie swojej kobiecie złość pokazuje!

niestety oni to częściej niż czasem myślą ze są pępkiem świata. Zawsze mają racje. Nawet jak źle cos robia to tak to sobie potrafią na swoją modlę przerobić ze nerw bierze!
eh...
dlatego chce córeczkę:)

Katarzynko siedzę sobie na allegro i ogladam cudowne rzeczy dla maleństwa. Najbardziej podobaja mi sie skarpetki z grzechotkami, sama chciałabym takie mieć:-)

Witam!!!
Pysiu IUI mam w przyszłym tygodniu!!!
Kinguś cieszę się bardzo - masz kochana szczęście- masz dzidziusia w brzuszku!!!!
Kasiu1979 ty kochana nie wymyślaj sobie nic-wszystko jest w porządku, czekam na relacje z usg!!!
Babyless po kłótniach z M. jest zawsze fajnie się godzić więc do dzieła!
Julitko trzymam kciuki za betkę!!!
Kaprycha, HankaM co tam u was?
Kroptusiu jak ten czas szybko mija niedawno robiłaś test a tu już taki duży brzuszek- piękny!!!!
Lolitko a może cud się zdarzył- nigdy nic nie wiadomo!!!
A ja z M. szaleje wczoraj dziś i jeszcze jutro... bo potem to już grzecznie!!!
Odliczam dni ... ale ja jestem niecierpliwa!!!
POZDRAWIAM!!!!

reklama
Do góry