reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

:-D ale mi sie morda cieszy!!!!! doszlismy z P. do wniosku ze nie bedzie czekac do mojej obrony!!!!! tylko jak porobie badanka i lekarz da zielone swiatlo to ruszamy do boju!!!!!! i to wyszlo od niego!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Super kochana:-):-):-):-):-):-)To do dzieła!!!

oj no dokladnie ciekawa jestem jaka to poprawnosc wynikow! ale chyba bardzie wole tradycyjne metody narazie!!!! :sorry2:
a co do twoich badan to faktycznie duzo wynikow!!!! ale w warszawie to wybule jak za zboze! na bank !!! :-( chociaz mam nadzieje ze i tak bede miala w miare tanio bo mam fajny punkt analityczny gdzie na miejscu robia wsio nigdzie juz tego nie woza! :blink: wiec i tak juz jest taniej!

A jaki to punkt analityczny? Zdradzisz tajemnice??

SIEMAAAAAAAAAAAAAA :-D

Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.

Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!

Juhuuuuuuuuuuuu :-D:-):-D

Ladnie mi sie poj...balo w glowce :-D

Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie) :-p

EKSTRA!!!!!!! OBY CI ODPISALI RAZ DWA :-)

u mnie bambuchy - cycuchy bolą dopiero po terminie @ i czuje ze mi ze stanika wyłażą:zawstydzona/y: a suty..Maskakra. czasami sie dotknąć nie mogę...:baffled:ale to tak róznie w ciągu dnia.. I jeden boli mnie z boku, tak bardziej pod pachą mnie boli.

Oj u mnie sutki też są strasznie bolesne, normalnie dotknac nie moge, tak mnie boli :-( A ten bol pod pacha to pewnie powiekszony wezel chlonny.

a najgorsze jest teraz to ściemnianie przed znajomymi, że nie pije bo...tysiące powodów:dry: a oni to tak nie dowierzają , bo ja pierwszy ochlaj byłam nawet na antybiotyku piwko wrzuciłam:sorry2::sorry2:

jakie ściemy moge wymyślać?;-)
przeciez im nie powiem..bo to roznie moze byc....
chce wytrzymać 3-4 miesiące...

Ja zawsze mowie, ze mam za duzo nauki zeby teraz chlac, szkoda mi moich szarych komorek :-D Albo, ze jestem zmeczona i ze jak sie napije, to zasne albo ze dwa dni wczesniej sie schlalam i nadal mam kaca, albo ze wartoba mnie pobolewa i sprowadzam docinki ludzi do zartu (zawsze ktos rzuci cos o alkoholizmie ;-))

hej Dziewczyny,

jestem nowa na forum, ale mam nadzieje, że się tu z łatwością zadomowię.

myślę, że wszystkie tutaj szukamy akceptacji i zrozumienia dla swoich marzeń, oczekiwać, wszystkich bolących piersi i przychodzących raz po raz wrednych @.

:-)

ja oczywiście też mam swoją listę dziwnych odczuć i objawów

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Witaj!! :rofl2::rofl2::rofl2: i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :rofl2:

Ja dzis na obiadokolacje planuje zrobic rolade ze schabu mojego wlasnego pomyslu :-D Kawalek schabu rozbic na cieniutki placek, rozlozyc na plasko, nalozyc na to co sie ma w lodowce - szyneczke, boczek, ser, pieczarki, pomidora, moze byc groszek/kukurydza itd., potem zrolowac, zwiazac nitka (naturalna ;-)) albo przebic patyczkami do szaszlykow zeby sie nie rozpadlo i siup do piekarnika - ze 20-30 min w wysokiej temperaturze powinno wystarczyc. Oczywiscie podlewac trzeba woda co 5 min zeby nie wyschlo :-D Do tego moga byc ziemniaczki i surowka :tak:

Powiem Wam jeszcze, ze coraz bardziej zaczyna mnie bolec podbrzusze - coraz bardziej jak na @. No i mialam rano mdlosci, ale nie wiem czy to od sniadania czy wlasnie na @ (juz mi sie moze woda w organizmie zatrzymuje), a moze jeszcze cos innego... Nie chce sobie robic specjalnych nadziei po tym niskim progesteronie (troche ponad 2ng/ml), ale moze faktycznie jego poziom w dniu lub dzien, dwa po owu o niczym nie swiadczy i dopiero teraz jakbym zbadala (tydzien pozniej), to by to cos dalo... Jeszcze do niedzieli biore luteine i zobaczymy czy @ przyjdzie... A jutro moje urodziny i w ogole sie nie czuje urodzinowo, ciagle tylko mysle o fasolce...

reklama
Ja dzis na obiadokolacje planuje zrobic rolade ze schabu mojego wlasnego pomyslu :-D Kawalek schabu rozbic na cieniutki placek, rozlozyc na plasko, nalozyc na to co sie ma w lodowce - szyneczke, boczek, ser, pieczarki, pomidora, moze byc groszek/kukurydza itd., potem zrolowac, zwiazac nitka (naturalna ;-)) albo przebic patyczkami do szaszlykow zeby sie nie rozpadlo i siup do piekarnika - ze 20-30 min w wysokiej temperaturze powinno wystarczyc. Oczywiscie podlewac trzeba woda co 5 min zeby nie wyschlo :-D Do tego moga byc ziemniaczki i surowka :tak:
.
ta roladka też wygląda bardzo zachęcająco :tak::tak::tak:

Hej!!
Jestem u Was nowa:)) ale musze przyznać, że bardzo podoba mi się to forum:))
Jakiś czas temu doszliśmy z mężem do wniosku, że teraz jet dla nas dobry czas na zajście w ciążę, trochę czasu zajęło nam podjęcie tej, jakby nie było, trudnej i waznej decyzji... Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Tylko mam mały ( a może wcale nie mały) problemy z ostatecznym rzuceniem palenia, to jest trudniejsze niz mi się wydawało....
Pozdrawiam

Hej!!
Jakiś czas temu doszliśmy z mężem do wniosku, że teraz jet dla nas dobry czas na zajście w ciążę, trochę czasu zajęło nam podjęcie tej, jakby nie było, trudnej i waznej decyzji... Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Tylko mam mały ( a może wcale nie mały) problemy z ostatecznym rzuceniem palenia, to jest trudniejsze niz mi się wydawało....
Pozdrawiam

Witaj :-)

Hej!!
Pozdrawiam
Witam :-D:-D:-D

Wikula

Witaj na forum fasolkowym...
No ale to palenie to...zachecam do jak najszybszego rzucenia, badz przynajmniej duzego ograniczenia. Organizm sie dlugo oczyszcza z toksyn, wiec juz najwyzszy czas kochana.....

Rzucenie tez ulatwi zajscie w ciaze, wiec do dziela:)

Witam wszystkich!!
Na pewno macie rację, więc będe się starała... Myślę, że mi się uda, bo bardzo zależy mi na dzidziusiu:))

Witam !!!
Elisabeth dziękuje za fluidki!!!! pozdrawiam:-)
Julitko ja też czasem czuję taki dziwny guzek jakby kulkę to jest macica... tylko że ja tak mam przed @ ale mam nadzieje że u ciebie jest inaczej:tak:
Kaprycha oby szybko się odezwali... fasolka już jest blisko!!!:happy:
Kasiu1979 to jaki termin ci wychodzi-chyba możesz się pochwalić!!!?;-)
Witam nowe dziewczęta życzę szybkiego zafasolkowania!!!
A ja mam narazie taki plan działania : w poniedziałek -wizyta tzn.monitoring, wtorek -wizyta u mojego lekarza który będzie robił IUI i decyzja czy czwartek czy piątek...
A co z naszą Kingusią- czekam na wieści o usg?!:-)
pozdrawiam!!!:-)

Hej!!
Pozdrawiam

witam na forum,mam ten sam problem z fajeczkami,poki co nie rzucilam...hmmm pewnie odstawie papierosy dopiero wtedy kiedy zajde w ciaze...pozdrawiem

reklama
Do góry