ale mi sie morda cieszy!!!!! doszlismy z P. do wniosku ze nie bedzie czekac do mojej obrony!!!!! tylko jak porobie badanka i lekarz da zielone swiatlo to ruszamy do boju!!!!!! i to wyszlo od niego!!!!!
Super kochana:-):-):-):-):-):-)To do dzieła!!!
oj no dokladnie ciekawa jestem jaka to poprawnosc wynikow! ale chyba bardzie wole tradycyjne metody narazie!!!!
a co do twoich badan to faktycznie duzo wynikow!!!! ale w warszawie to wybule jak za zboze! na bank !!! :-( chociaz mam nadzieje ze i tak bede miala w miare tanio bo mam fajny punkt analityczny gdzie na miejscu robia wsio nigdzie juz tego nie woza! wiec i tak juz jest taniej!
A jaki to punkt analityczny? Zdradzisz tajemnice??
SIEMAAAAAAAAAAAAAA
Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.
Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!
Juhuuuuuuuuuuuu :-)
Ladnie mi sie poj...balo w glowce
Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie)
EKSTRA!!!!!!! OBY CI ODPISALI RAZ DWA :-)
u mnie bambuchy - cycuchy bolą dopiero po terminie @ i czuje ze mi ze stanika wyłażą a suty..Maskakra. czasami sie dotknąć nie mogę...ale to tak róznie w ciągu dnia.. I jeden boli mnie z boku, tak bardziej pod pachą mnie boli.
Oj u mnie sutki też są strasznie bolesne, normalnie dotknac nie moge, tak mnie boli :-( A ten bol pod pacha to pewnie powiekszony wezel chlonny.
a najgorsze jest teraz to ściemnianie przed znajomymi, że nie pije bo...tysiące powodów a oni to tak nie dowierzają , bo ja pierwszy ochlaj byłam nawet na antybiotyku piwko wrzuciłam
jakie ściemy moge wymyślać?;-)
przeciez im nie powiem..bo to roznie moze byc....
chce wytrzymać 3-4 miesiące...
Ja zawsze mowie, ze mam za duzo nauki zeby teraz chlac, szkoda mi moich szarych komorek Albo, ze jestem zmeczona i ze jak sie napije, to zasne albo ze dwa dni wczesniej sie schlalam i nadal mam kaca, albo ze wartoba mnie pobolewa i sprowadzam docinki ludzi do zartu (zawsze ktos rzuci cos o alkoholizmie ;-))
hej Dziewczyny,
jestem nowa na forum, ale mam nadzieje, że się tu z łatwością zadomowię.
myślę, że wszystkie tutaj szukamy akceptacji i zrozumienia dla swoich marzeń, oczekiwać, wszystkich bolących piersi i przychodzących raz po raz wrednych @.
:-)
ja oczywiście też mam swoją listę dziwnych odczuć i objawów
Witaj!! i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Ja dzis na obiadokolacje planuje zrobic rolade ze schabu mojego wlasnego pomyslu Kawalek schabu rozbic na cieniutki placek, rozlozyc na plasko, nalozyc na to co sie ma w lodowce - szyneczke, boczek, ser, pieczarki, pomidora, moze byc groszek/kukurydza itd., potem zrolowac, zwiazac nitka (naturalna ;-)) albo przebic patyczkami do szaszlykow zeby sie nie rozpadlo i siup do piekarnika - ze 20-30 min w wysokiej temperaturze powinno wystarczyc. Oczywiscie podlewac trzeba woda co 5 min zeby nie wyschlo Do tego moga byc ziemniaczki i surowka
Powiem Wam jeszcze, ze coraz bardziej zaczyna mnie bolec podbrzusze - coraz bardziej jak na @. No i mialam rano mdlosci, ale nie wiem czy to od sniadania czy wlasnie na @ (juz mi sie moze woda w organizmie zatrzymuje), a moze jeszcze cos innego... Nie chce sobie robic specjalnych nadziei po tym niskim progesteronie (troche ponad 2ng/ml), ale moze faktycznie jego poziom w dniu lub dzien, dwa po owu o niczym nie swiadczy i dopiero teraz jakbym zbadala (tydzien pozniej), to by to cos dalo... Jeszcze do niedzieli biore luteine i zobaczymy czy @ przyjdzie... A jutro moje urodziny i w ogole sie nie czuje urodzinowo, ciagle tylko mysle o fasolce...