reklama
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Taka jakby twarda kulka , tak kochana mocno boli wiec juz jestem pewna ze to @ sie zbliza do mnie ale trudno widocznie tak mialo byc :-)Ale w sensie jakieś zgrubienie czy co???
Jak kuresko boli to może @ przyjść więc się zbytnio nie nastawiaj. Spokojnie czekamy na wyrok.
Taka jakby twarda kulka , tak kochana mocno boli wiec juz jestem pewna ze to @ sie zbliza do mnie ale trudno widocznie tak mialo byc :-)
Hm a moze Tobie pecherzyk urosl i nie pekl i zrobila sie torbielka? Lekarz mi mowil, ze pecherzyki moga w patologicznych przypadkach czasem rosnac nawet do 15 cm....
Eve84
2 lata przerwy.....
Słonce ty moje! czy ty zawsze tak mialas ze juz taaaak mocno dzie bolal brzuch a @ jeszcze nie mials? bo ja to dopiero mam silny bol jak jest juz @-szon! a co do tego czegos twardego w podbrzuszu to obstawiam ze wymacalas sobie powiekszoną macice!!!!!!! czytalam kiedys na przyszlach mamach ktoras z dziewczyn pisala ze teraz jak siedzi to moze sobie wymacac macice a byla w 5 tcTaka jakby twarda kulka , tak kochana mocno boli wiec juz jestem pewna ze to @ sie zbliza do mnie ale trudno widocznie tak mialo byc :-)
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
nie wiem kochanie jak ci to napisac dokladnie ale jest takiej sredniej wielkościA jakiej wielkości ta kulka i gdzie dokładnie.
nie wiem wlasnie kochana poczekam jeszcze i wybiore sie do lekarza
Hm a moze Tobie pecherzyk urosl i nie pekl i zrobila sie torbielka? Lekarz mi mowil, ze pecherzyki moga w patologicznych przypadkach czasem rosnac nawet do 15 cm....
kotuś straszny ból miałam w pierwszym dniu @ nie mialam wczesniej takiego silnego ale zobaczymy, juz na nic sie nie nastawiam kochanie co ma byc to bedzieSłonce ty moje! czy ty zawsze tak mialas ze juz taaaak mocno dzie bolal brzuch a @ jeszcze nie mials? bo ja to dopiero mam silny bol jak jest juz @-szon! a co do tego czegos twardego w podbrzuszu to obstawiam ze wymacalas sobie powiekszoną macice!!!!!!! czytalam kiedys na przyszlach mamach ktoras z dziewczyn pisala ze teraz jak siedzi to moze sobie wymacac macice a byla w 5 tc
Eve84
2 lata przerwy.....
niom tzw kaszaki moj maż ma to genetycznie niestety na glowie!!!! :-( i mial juz 3 wycinane!Nieraz też się robią tłuszczaki. To taka kulka wielkości groszku, może ciut większa pod skórą. Nie są bolące.
ale mi sie morda cieszy!!!!! doszlismy z P. do wniosku ze nie bedzie czekac do mojej obrony!!!!! tylko jak porobie badanka i lekarz da zielone swiatlo to ruszamy do boju!!!!!! i to wyszlo od niego!!!!!
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
no wlasnie ta moja obrona to wielka niewiadoma!!! bo promotor ciagle mnie zlewa! odwolal srodowe spotkanie i teraz dopiero w pon mam do niego dzwonic! i sie umawiac na nowy termin i dopiero jak sie z nim spotkam to cos bede wiedziec wiecej! a praca inz lezy odlogiem przez to bo brakuje mi paru informacji ktore musze uzgodnic z panem i wladca promotorem (wybredny mi sie trafil) ale juz sie i tak wnerwilam i w weekend zaczynam pisac co uwazam za sluszne! a prace pisze razem z kolezanka wiec bedzie malo roboty sadze ze jak juz pszysiadziemy to w max mesiac nabazgrolimy!NO TO ZAJEBIŚCIE
A kiedy planujesz obronę?????
Podziel się: