reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam w tłusty czwartek!!!

No to czekamy na kolejne fasolki- ciekawe która pierwsza?
A ja z dnia na dzień powtarzam sama sobie że wszystko bedzie dobrze- i się uda!!!
i nie mogę mieć wątpliwości - bo marzenie musi się kiedyś spełnić... i czas na moje!!!
POZDRAWIAM

kochana czekalam na wiadomosc od Ciebie! co tam slychac? ustaliliscie juz cos z lekarzem?

reklama
kochana czekalam na wiadomosc od Ciebie! co tam slychac? ustaliliscie juz cos z lekarzem?
Witaj!!! narazie nic nie ustalone w poniedziałek wizyta, podgląd pęcherzyków- jaki rozmiar itd i decezja kiedy... wciąż denerwuje mnie to że ta wizyta to u innego lekarza - i teraz mam dylemat bo naczytałam się że ta dr Z. jest podobno bardzo dobra a mój lekarz K. jest nowy w klinice... i nie wiem czy zmienić lekarza... boże a ten mój miał zadzwonić w pon. a w recepcji nie przekazali mu więc miał zadzwonić dziś i co dalej nie zadzwonił- nie wiem może sama mam zadzwonić- jak myslisz?

Witaj!!! narazie nic nie ustalone w poniedziałek wizyta, podgląd pęcherzyków- jaki rozmiar itd i decezja kiedy... wciąż denerwuje mnie to że ta wizyta to u innego lekarza - i teraz mam dylemat bo naczytałam się że ta dr Z. jest podobno bardzo dobra a mój lekarz K. jest nowy w klinice... i nie wiem czy zmienić lekarza... boże a ten mój miał zadzwonić w pon. a w recepcji nie przekazali mu więc miał zadzwonić dziś i co dalej nie zadzwonił- nie wiem może sama mam zadzwonić- jak myslisz?

kochana ja bym sama zadzwonila do tego lekarza i powiedziala mu jakie mam obawy....

właśnie zadzwoniłam i znowu pindy nie przkazały wiadmości- ku...wa mać.
Mają do niego dzwonić na kom. i ma do mnie zadzwonić... jak tu się nie denerwować!!!

Glupie piz..y!!!
co one mysla,ze maja debila przed soba! nejlepiej byloby gdybys miala nr do tego gina i zadzwonila do niego osobiscie! kurde,sama sie teraz zdenerwowalam bo myslalam,ze juz beda jakies postepy w sprawie!

Glupie piz..y!!!
co one mysla,ze maja debila przed soba! nejlepiej byloby gdybys miala nr do tego gina i zadzwonila do niego osobiscie! kurde,sama sie teraz zdenerwowalam bo myslalam,ze juz beda jakies postepy w sprawie!
Może i jestem panikarą bo w pon. 10 dc podgląd pęcherzyków- niby wizyta ustalona itd. ale kurde chcialbym z nim pogadać mam cholernie dużo pytań i wątpliwości- zobaczymy czy zadzwoni jak nie to w poniedziałek zostanę u tej Z. jestem zła!

czesc dziewczyny
jak tam po paczkowaniu :-)

KATARZYNKA1979 mam pytanko ja udalo cie sie przestac myslec i wyluzowac pisalas ze nie wchodzilas na czat ale co poza tym?:dry:
ja mam jeszcze 9 dni do @ a moje cycuchy znowu nappuchniete i bola czyli doklladnie jak co miesiac :angry::angry:
ten malpiszon na pewno sie pojawi caly czas mam bialawe uplawy
a ja chce fasole!!!!!!!! jestem zalamana i zdolowana ryczec mi sie chce chyba wprosze sie na sobotnia popijawe

Może i jestem panikarą bo w pon. 10 dc podgląd pęcherzyków- niby wizyta ustalona itd. ale kurde chcialbym z nim pogadać mam cholernie dużo pytań i wątpliwości- zobaczymy czy zadzwoni jak nie to w poniedziałek zostanę u tej Z. jestem zła!

jejku nie jestes panikara...!!! zobaczysz jak ja bede przezywala jak przyjdzie czas na mnie...ale co ja mowie Ty juz tego nie doczekasz bo bedziesz juz na innym watku!! mamusie....!!!
poczekamy i zobaczymy czy zadzwoni,o bardzo wazne przeciez zeby wstrzelic sie w odpowiedni dzien! nie moze byc tak,ze beda ci zmieniakli lekarzy....jak nie zadzwoni to zostan przy tej Z

Martynka

Ty sie kochana nie denerwuj bo nie ma czym. No troche malo profesjonalnie sie zachowuja z tym dzwonieniem - ale to nie ma sie nijak do IUI ktore Cie czeka....

Staram sie nie denerwowac (choc wiem ze to lekko powiedziec). Przy stresie sie kortyzol podnosi ktory Ci nie sluzy. Glupota recepcjonistek w tej klinice nie ma co sie podniecac. Olac i spokojnie czekac na zabieg. A do lekarza to bym zadzwonila.....

Jesli chodzi o moje in vitro - to przewiduje za okolo 4 miesiace (chyba ze po badaniach jakies choroby u mnie wykryja ktore bede musiala najpierw wyleczyc). No ale zobaczymy......

reklama
Agalotta

Ty sie kobietko postaraj wyciszyc. Powiedz co ci te nerwy pomoga ?
Jaka dziecina chce byc w zdolowanej mamusi ? Postaraj sie wyciszyc kochana, a malusi/a sama przyjdzie....bo to takiej wyciszonej, kochanej kobitki to i kazdy by przyszedl

Do góry