reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam... czy ktos ma ochotę na faworki? sama smażyłam...:tak:

Witam !!!
Kaprycha bardzo mi przykro... przytulam
HankaM, Julitko jak u was ?
Elisabeth jak się czujesz?
Kinguś już o nas zapomniałaś... ? jutro wielki dzień usg-czekam na dobre wiadomości!
Martynko czuje się w zasadzie normalnie... może lekko osłabiona jestem i spać mi sie chce, ale nie bardzo mam jak, bo mały nie pozwala, ale daje radę... a poza tym to nic mi nie jest... aż bedę bała się wizyty u gina, czy aby wszystko jest ok... Trzymam kciuki za Ciebie...

Julitko jak testy?

Kinguś jak po usg?

Pozdrawiam

reklama
Ja laski uciekam. Mój ma dzisiaj wolne więc dzień dzisiaj wypełniony obowiązkami.
Już przyjechał z miasta i krzyczy Pan i władca przybył na lepiankę, kobieto obiad daj.
Nie wytrzymam, z wariatem jestem. Jak ja mam być normalna???

czuje się w zasadzie normalnie... może lekko osłabiona jestem i spać mi sie chce, ale nie bardzo mam jak, bo mały nie pozwala, ale daje radę... a poza tym to nic mi nie jest... aż bedę bała się wizyty u gina, czy aby wszystko jest ok... Trzymam kciuki za Ciebie...

Pozdrawiam

a ktory u ciebie tydzień teraz? Kiedy do lekarza idziesz??? ja mam dopiero wizytę 16 marca. Czy to nei za późno? jak myslisz. teraz mam wg bety 4 tydzien po owu.

Jak Mąż ma brzuszek to niech uważa.
Ale niech pamięta, że dobry kucharz to nie tłusty kucharz!
On ma być okazem zdrowo najedzonego człowieka, a nie....!
Ja lubię jeść i dobrze ugotować ale przez choroby w rodzinie (cukrzyca, nerwica, rak jelita grubego, nadciśnienie, podatność na żylaki, problemy z wątrobą) zmieniłam sposób gotowania.
Nawyki kucharskie przeniosłam do swojej rodziny.
M nie był z początku zadowolony.
U nich w gotowaniu stosowało sie dużo tłuszczu soli i cukru.
M przed trzydziestką miał już nadciśnienie:szok:

Ostatnia edycja:
Ja laski uciekam. Mój ma dzisiaj wolne więc dzień dzisiaj wypełniony obowiązkami.
Już przyjechał z miasta i krzyczy Pan i władca przybył na lepiankę, kobieto obiad daj.
Nie wytrzymam, z wariatem jestem. Jak ja mam być normalna???
Rozwalasz mnie kobito normalnie!!!!! :rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

mniam mniam mniam dobry byl ten pączuś :rofl2:

reklama
Oj Hanka Hanka co ty masz za faceta:szok:
Może chochlą od zupy w D.... i niech sobie sam nałoży obiad!
To nie średniowiecze!
Niech facet wrzuci na luz!

Do góry