oj lolitka jo ciebie to po prostu podziwiam jak ty to robisz? ja co miesiac to dostaje chopla i niby wiem wyluzowac wyluzowac i jeszcze raz wyluzowac ale jakos nie potrafia przypuszczam ze ty juz bedziesz miec dzidzie na reku a ja butelkeAgalotta
Ty sie kobietko postaraj wyciszyc. Powiedz co ci te nerwy pomoga ?
Jaka dziecina chce byc w zdolowanej mamusi ? Postaraj sie wyciszyc kochana, a malusi/a sama przyjdzie....bo to takiej wyciszonej, kochanej kobitki to i kazdy by przyszedl
reklama
martyna222
udało się ! :)
Dobra przestanę się denerwować kurczę zaczęłam obgryzać paznokcie... nie wolno się stresować... tak będę sobie mówić!!!
Romeczko nawet jak mi się uda to ja was nie zostawię - a zwłaszcza ciebie!!!
Lolitko to w marcu-kwietniu w przyszłam roku to już dzidzia by była na świecie... oj 4 miesiące szybko zlecą.
A te małpy z recepcji to normalnie... głupie ....!!!!
Ale na szczęście lekarz to jest normalny zobaczymy jak szybko do niego oddzwonią... szkoda że nie mam nr ja...
Romeczko nawet jak mi się uda to ja was nie zostawię - a zwłaszcza ciebie!!!
Lolitko to w marcu-kwietniu w przyszłam roku to już dzidzia by była na świecie... oj 4 miesiące szybko zlecą.
A te małpy z recepcji to normalnie... głupie ....!!!!
Ale na szczęście lekarz to jest normalny zobaczymy jak szybko do niego oddzwonią... szkoda że nie mam nr ja...
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Agalottko
Postaraj sie po prostu przestac liczyc te wszystkie dc, testy, owu. Bierz folik codziennie i staraj sie zyc normalnie. Staraj sie nie czytac o staraniach zbyt wiele, poczytaj cos innego lub poogladaj z mezem filmy.
Ja sie strasznie denerwowalam jeszcze 2 miesiace temu, az w koncu do mnie dotarlo jaka glupia jestem, ze szkodze tym wiecej dzidzi niz pomagam i tyle...
Martynka - ano mam nadzieje ze wiosna 2010 bede z wozeczkiem spacerowala, Tzn na pewno bede...bo inaczej byc nie moze....
4 miesiace zleca w tempie jakim zawsze lecialy - 30 dni kazdy
Postaraj sie po prostu przestac liczyc te wszystkie dc, testy, owu. Bierz folik codziennie i staraj sie zyc normalnie. Staraj sie nie czytac o staraniach zbyt wiele, poczytaj cos innego lub poogladaj z mezem filmy.
Ja sie strasznie denerwowalam jeszcze 2 miesiace temu, az w koncu do mnie dotarlo jaka glupia jestem, ze szkodze tym wiecej dzidzi niz pomagam i tyle...
Martynka - ano mam nadzieje ze wiosna 2010 bede z wozeczkiem spacerowala, Tzn na pewno bede...bo inaczej byc nie moze....
4 miesiace zleca w tempie jakim zawsze lecialy - 30 dni kazdy
lolitka200
Martynka
Poczytaj po prostu po IUI, zeby wiedziec co Cie dokladnie Cie czeka itd.
Zwykle sie denerwujemy bardziej tego czego nie znamy. Jak wiemy dokladnie czego sie spodziewac - nerwy sa nieco mniejsze
Zwykle sie denerwujemy bardziej tego czego nie znamy. Jak wiemy dokladnie czego sie spodziewac - nerwy sa nieco mniejsze
lolitka200
Agalottka
Bo w samouwielbienie popadne przez te Twoje slowa
Postaraj sie po prostu przestawic psychike, jak to na pewno mialas dawniej. Ze dziecko jest owocem milosci miedzy ludzmi, a nie miesiecznych starani i meki....
Bo w samouwielbienie popadne przez te Twoje slowa
Postaraj sie po prostu przestawic psychike, jak to na pewno mialas dawniej. Ze dziecko jest owocem milosci miedzy ludzmi, a nie miesiecznych starani i meki....
martyna222
udało się ! :)
Kochana ja już wszytko co mogłam to przeczytałam i to kilka razy. Zalogowałam się nawet na boćku tam też się wszystkiego wypytałam... wiem jak to będzie wyglądać. Ale się boję i to dlatego tak panikuję... taki mój charakter!!! jestem niecierpliwa!!!Martynka
a co do ciebie to napewno na wiosne z wózeczkiem będziesz na spacerki chodziła ... i napewno będziesz miała zdrowego dzidziusia!!!!!
lolitka200
A tak na boku - to czemu tylko jak francowata przylezie to sie zaczniesz wyluzowywac ?
Nie licz i nie mysl o niej. Jak ma przyjsc, to przyjdzie. A jak nie ma przyjsc, to za 2 tygodnie zrobisz betke i bedzie gicio
Nie licz i nie mysl o niej. Jak ma przyjsc, to przyjdzie. A jak nie ma przyjsc, to za 2 tygodnie zrobisz betke i bedzie gicio
lolitka200
Martynka
Nie boj sie. Bolu tam nie ma...Procedura jest latwa....Nie masz sie czym niepokoic. Masz naprawde znikoma ingerencje i niemal zero ryzyk/powiklan
Pomysl sobie ze sie badanie cytologiczne zbliza - bo bedzie to troche zblizone do tego. Mialas juz je wiele razy, wiec co masz sie kolejnym denerwowac
Nie boj sie. Bolu tam nie ma...Procedura jest latwa....Nie masz sie czym niepokoic. Masz naprawde znikoma ingerencje i niemal zero ryzyk/powiklan
Pomysl sobie ze sie badanie cytologiczne zbliza - bo bedzie to troche zblizone do tego. Mialas juz je wiele razy, wiec co masz sie kolejnym denerwowac
reklama
Podziel się: