reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Wszystkie objawy na @ miga byc jednoczesnie objawami na ciaze. Wiec jaki sens sie im przygladac, badac i sie denerwowac ?

reklama
Witam w tłusty czwartek!!!
Elisabeth cieszę się że u ciebie wszystko w porządku prośba- prześlij trochę fluidków!!
Kasiu1979 ty niedobroto nie czytaj głupot... teraz masz być dobrej myśli- jesteś w ciąży- i nie wymyślaj ... -pozdrawiam!
Julitko jak już wczesniej pisałam nie wierzę testom- zrób betkę!!
Sisi86 nie smuć się, zobaczysz że niedługo ci się uda!!!
Kaprycha jak się czujesz byłaś u lekarza?
Lolitko to kiedy to in vitro, bo chyba wczoraj nie odpisałaś?
Kinguś jak twoje usg?

No to czekamy na kolejne fasolki- ciekawe która pierwsza?
A ja z dnia na dzień powtarzam sama sobie że wszystko bedzie dobrze- i się uda!!!
i nie mogę mieć wątpliwości - bo marzenie musi się kiedyś spełnić... i czas na moje!!!
POZDRAWIAM
Kochana odczekam jeszcze kilka dni i zrobię jeszcze jeden test jak juz go kupilam hehe a jak znowu wyjdzie niegatywny a dalej nie bedzie @ to wtedy zrobie betkę... co ma byc to bedzie :szok:

no niby co racja to racja ale dziewczyny zawsze pisza ze objawy maja odwrotnie jak na@ jak wczesniej bolal brzuch to teraz nie boli itd.
ale dzieki za podnoszenie na duchu

Agalottka

Jedne maja tak jak na @, inne odwrotnie. I wez badz madry jak TY bedziesz miala ?
jest to tak indywidualne, ze naprawde nie warto sobie tym glowy zawracac

najgorsze to jest to ze moj m na mnie wrzeszczy ze mam do g nie latac i nie panikowac oczywiscie powiedzial ze jaby co to on na rzadne badania nigby nie pojdzie itd. wiec dodatkowo sie boje ze jak naturalnie nie klapnie to moge zapomniec calkowicie o bobo

agalotta ja tez mialam bole brzucha takie jak podczas @ zanim sie dowiedzialam ze w ciazy jestem...wiec reguly nie ma...:-):-)

A mój M chce już teraz dzidzie robić choć ja pracy nie mam.

Powiedziałam mu dzisiaj, że jak będę w ciąży bez pracy to zwariuje w domu a tak chociaż bym zajęcie miała i kasę na własne przyjemności.

Nie pracuje niecały miesiąc a już mnie szlag trafia:crazy:

NIUNIA27 ja nie pracuje prawie rok bo mialam zaplanowana fasolke ale plany planami a fasoliny nie ma
i wydaje mi sie ze jak juz dzidzia sie pojawi to na nude nie bedziesz narzekac a narazie wysprzataj mieszkanie poczytaj ksiazki poogladaj filmy i naciesz sie nierobstwem:-)

reklama
no i mój lekarz zadzwonił... trochę mu dupe zawróciłam.W poniedziałek wizyta- to tylko monitoring więc nieważne że kto inny zrobi, następna we wtorek bo on wtedy przyjmuje i wtedy ustalimy termin albo czwartek albo piętek... a co do leków stymulacyjnych to mam się nie martwić bo jak były potrzebne to by przepisał ... u mnie nie trzeba... już nie panikują ... jestem spokojna!

Do góry