reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No jasne że stawiam a co wódka została z wesela mam jej dość trochę a tata pracuje na piekarni to pączków mam pod dostatkiem kto chce??? Tylko szybko bo się rozmyślę:-d

reklama
Chrusty i pączki gotowe?

Ja robiłam to pierwsze.
Pączki za bardzo kaloryczne, a brzuszek trzeba zgubić:-p

Raptem kilka godzin mnie nie było a tu już burdel na forum.
Czosnek nie zmuszaj mnie do przyjazdu.
Miałaś czekać. Czym ty naszczałaś na ten test kawą, herbatą?????
Miałaś sobie nie wkręcać nic do głowy.
Boże ile człowiek ma obowiązków z tymi dziećmi, doczekałam się czosnka to teraz mam.

Resztę witam serdecznie.
:-D:-D:-D:rofl2::-D

SIEMANKO LASKI!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj plakalam ze smiechu! poprostu teksy przegiete!!!!!!!!!!!!!!
przyznam sie ze niekore przeczytalam mojamu M i stwierdil ze juz nie dziwi mi sie czemu tak czesto wchodze na to forum! pysk mi sie smial co chwile!!! juz widze co za chece by byly gdybysmy kiedys wszystkie spotkaly sie na zywo! MASAKRA!!

Jasne jeszcze pączki bede piekła, mało mam roboty w chałupie.
Ostatnio zmusił mnie do pieczenia chleba - styknie na rok.
Poza tym jak ja bym jeszcze słodkie piekła to mój przez drzwi by nie wylazł. Toż to pies na słodkie.

Śmiech to zdrowie.
Ja całe życie zacieszam i dzięki temu wyglądam jak rycząca 19letnia kocica. A pesel kłamie i tej wersji się trzymam.

Mój M ma urlop i właśnie zabrałam mu miskę z chrustami.
Położył między nogami i zaczął wcinać jeden za drugim.
Znikały w ekspresowym tempie.

Ja robie chrustu najczęściej raz na rok.
Już częściej piekę.
Mam taki dobry robot, ze nawet drożdżowca nie muszę dotykać. Maszyna wszystko zrobi, tylko muszę dodawać składniki.
Zaczęłam piec dopiero jak kupiłam sobie ten sprzęt, kosztował ponad tysiąc zł trzy lata temu.

proszę a to dla Was wszystkich bez wyjątków i daję słowo nie zawiera kalorii:-D http://www.paczekdlaciebie.pl/244484

Dlatego też ja robota nie mam, bo gdybym miała to musiałabym strasznie kombinować, żeby nie piec. A tak święty spokój, ja nie muszę piec a mojemu dupa nie rośnie.
Mój jako kucharz wystarczająco się naje. A bęben tylko rośnie. Więc muszę trzymać rękę na pulsie chociaż w domu.
On natomiast twierdzi, że jak to by wyglądał kucharz anorektyk. Kucharz musi wyglądać jak kucharz a nie jak szczypior.
Jasne jeszcze kilka lat i lustrzyca.

reklama
Do góry