reklama
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Tak skarbie piłam herbatkę a wczoraj wieczorem i dzisiaj rano brałąm jeszcze leki ;-) własnie rozszyfrowałaś mnie z tą sobotnią libacją hehehePoczytaj ulotkę albo wejdź na neta i tam przeczytasz, że wynik testu może być zakłócony np. braniem lekarstw, chorobą, rozcieńczeniem moczu bo chyba coś piłaś do tej pory od rana, za wcześnie zrobiony (nie każda z nas ma to LH na tyle wysokie żeby test wychwycił).
Powiedz lepiej, że się chcesz wkręcić na sobotnią libację i kombinujesz jak koń pod górę.
gdyby nie czekało się aż tydzien to bym zrobiła ale pomyślę nad tymJulitka kochanie nie przejmuj się dopóki brak@ to jest szansa i głowa do góry trza by twardym nie miętkim!!:-) a ja radzę Ci zrób sobie betkę u mnie kosztowała 20 zl i czekałam 2 dni i poszłam bez skierowania a prywatnie to wszędzie Ci zrobią bo i tak za to płacisz< będzie dobrze, nie trać wiary
U
użytkownik 489
Gość
Poczytaj ulotkę albo wejdź na neta i tam przeczytasz, że wynik testu może być zakłócony np. braniem lekarstw, chorobą, rozcieńczeniem moczu bo chyba coś piłaś do tej pory od rana, za wcześnie zrobiony (nie każda z nas ma to LH na tyle wysokie żeby test wychwycił).
Powiedz lepiej, że się chcesz wkręcić na sobotnią libację i kombinujesz jak koń pod górę.
wiesz co Ty to też się pojawiłaś jak zaskoczyłam a chętnie bym z Wami nie jedną butelkę obaliła, a teraz to mi nie wolno
Ja nawet dzisiaj lukru z pączka nie liznełam
hehe to niedobrze ;-) ja juz po dwoch paczkach jestem, a na biurku stoi jeszcze cale pudelko........
U
użytkownik 489
Gość
Ty cholerko trzymam za słowo ale Twoje czy moje? o to jest pytanie;-)Sylwka obalimy pępkowe - nic się nie martw.
Olapolap - musisz się nad głodującymi znęcać??????
HankaM
Fanka BB :)
Ty cholerko trzymam za słowo ale Twoje czy moje? o to jest pytanie;-)
Wole twoje bo ty będziesz musiała nam stawiać!!!!!!!!!!
Sylwka obalimy pępkowe - nic się nie martw.
Olapolap - musisz się nad głodującymi znęcać??????
Trochę znecania nie zaszkodzi
Wole twoje bo ty będziesz musiała nam stawiać!!!!!!!!!!
To ja się do Was przylacze :-)
HankaM
Fanka BB :)
Trochę znecania nie zaszkodzi
To ja się do Was przylacze :-)
Przysłałabyś jakiegoś pączka do tego trzeciego świata bo nas tu śniegiem zasypało.
A serdecznie zapraszam - Sylwka stawia!!!
reklama
Przysłałabyś jakiegoś pączka do tego trzeciego świata bo nas tu śniegiem zasypało.
A serdecznie zapraszam - Sylwka stawia!!!
Moge przyslac - stawia szef M :-) A tak w ogole to w gorach ludzie powinni sami sobie piec, a nie na gotowe czekac ;-)
Podziel się: