reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
JEDNA JEDNA JEDNA GRUBA KRECHA !!!!! :-:)-:)-:)-( ani cienia drugiej :-:)-:)-:)-( choćby najmniejszego NIC :-:)-:)-( moja nadzieja właśnie prysnęła
oj ty gluptasku i te lobuzice cie namowily!!!!!! :sorry2:
:angry: - to do was dziewczynki!!!!!
skarbie po pierwsze to twoj sikaniec byl tak rozcienczony ze do grannic mozliwosci! po drugie o jakiej czulosci masz testa?

przykro mi - przytulam , wiem co czujesz...miesiąc temu tez czekalam na @, spoznila się 6 dni. Kochana, niedługo następna szansa!!!
Kurcze miałam malenka nadzieje ze własnie się udało ale znowu nic poraz kolejny jedno wielkie roczarowanie a myslalam ze ten bromek juz mi uregulowal cykle ostatni mialam regularnie wiec teraz jak mi się 2 spoznia to pomyslalam ze w koncu i mi sie udalo ....:wściekła/y:

oj ty gluptasku i te lobuzice cie namowily!!!!!! :sorry2:
:angry: - to do was dziewczynki!!!!!
skarbie po pierwsze to twoj sikaniec byl tak rozcienczony ze do grannic mozliwosci! po drugie o jakiej czulosci masz testa?

nie krzycz na kobiete w ciązy;-);-);-)

Julitka - powtorz jutro rano. Ja tam wole zawsze zrobic, przynajmniej jakies doswiadczenie jest;-)jak jutro Julitce wyjdą II to będzie inne dziewczyny pocieszac w przyszłości, ze I kreska to nic złego

JEDNA JEDNA JEDNA GRUBA KRECHA !!!!! :-:)-:)-:)-( ani cienia drugiej :-:)-:)-:)-( choćby najmniejszego NIC :-:)-:)-( moja nadzieja właśnie prysnęła

Kurcze miałam malenka nadzieje ze własnie się udało ale znowu nic poraz kolejny jedno wielkie roczarowanie a myslalam ze ten bromek juz mi uregulowal cykle ostatni mialam regularnie wiec teraz jak mi się 2 spoznia to pomyslalam ze w koncu i mi sie udalo ....:wściekła/y:

Jeszcze sie nie doluj kochana, wiadomo, ze powinno sie robic z porannego moczu! Ten popoludniowy MOGL cos wykazac, ale to ze nie wykazal, to NIE ZNACZY, ze nie ma fasolki :tak: Koniecznie powtorz test jutro rano, ja nadal za Ciebie trzymam kciuki!

nie krzycz na kobiete w ciązy;-);-);-)

Julitka - powtorz jutro rano. Ja tam wole zawsze zrobic, przynajmniej jakies doswiadczenie jest;-)jak jutro Julitce wyjdą II to będzie inne dziewczyny pocieszac w przyszłości, ze I kreska to nic złego
skoro już kupiłam to zrobię jutro rano jeszcze jeden, ale nie liczę na wiele :-(

reklama
Do góry