reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no to wychodzi na to ze albo bylas jeszcze przed owu (ja mam dopiero ok 20dc przy 33dc) albo nie bylo w ogole owu :-(
ja tez mialam z tym kiedys niezle jazdy jako 15latka w zasadzie nie mialam @ bo tylko 3x do roku :szok: i mialam zrobiobe badania to do dzisiej pamietam wynik progesteronu - 0,04!!!!! to mnie nafaszerowali hormonami!:dry:

jak nie biore luteiny to moge sobie czekac i czekac na @... gin stwierdzila na podstawie tych hormonow, ze nie mam owu... ale powiem Ci, ze juz mam dosc brania tej luteiny, zle sie po niej czuje...

reklama
Tak sie cieszę ze wszystko dobrze, a zmeczeniem sie nie martw, poprostu wypoczywaj, widocznie twój organizm tego własnie potrzebuje i daje Ci wyraźne znaki.:tak::tak:
Miłego dnia kochana i fluidki poproszę, odkręcam słoiczek...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PROSZĘ BARDZO

witam babeczki..mam pytanko kiedy od teoretycznego zaplodnienia mozna test ciazowy zrobic aby winik byl wiarygodny bo ja nie wiem czy wytrzymam do czasu spodziewanej @!!

ja robiłam przed @ 1 lub dwa dni. Dokladnie w 25 dc a cykle mam roznie - 25,26,27 a ostatni był 32...

:-) kochane a myslicie ze moge zrobic test po południu?? czy najlepiej jutro rano ?? buziaczki

ja robiłam i rano i po południu tego samego dnia - kreski z południa moze ciut jasniejsze. Najlepiej zrób dzis i jutro;-)

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!

dzieki katarzynka za odpowiedz;)wiem musze wytrzymac do czasu spodziewanej @...oby @nie przyszla....
dziewczyny a czy po owulce pobolewaja was brzuszki tj w czasie okresu??czy to cos moze znaczyc np.ze bobas sie zagniezdza w brzuszku??:)czekam na odpwoeidz

Julitka dziękuje za zaproszenie i zostało przyjęte z ogromną radością;-)

Proszę bardzo kochana :tak::tak::tak::tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PROSZĘ BARDZO

ja robiłam przed @ 1 lub dwa dni. Dokladnie w 25 dc a cykle mam roznie - 25,26,27 a ostatni był 32...

ja robiłam i rano i po południu tego samego dnia - kreski z południa moze ciut jasniejsze. Najlepiej zrób dzis i jutro;-)

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!
To ja zrobię tez dzis i jutro :-):-):-) zaraz skoczę kupić testy :tak:

dzieki katarzynka za odpowiedz;)wiem musze wytrzymac do czasu spodziewanej @...oby @nie przyszla....
dziewczyny a czy po owulce pobolewaja was brzuszki tj w czasie okresu??czy to cos moze znaczyc np.ze bobas sie zagniezdza w brzuszku??:)czekam na odpwoeidz

z tym bolem to różnie, czasem mnie bolał a czasem nie. Teraz mnie nie bolał.
A objawy miałam jak na @ (ale tak bliżej terminu @ a nie po owulce) i nadal mam tak jak na @ trochę mnie to martwi , ale dziewczynki z fasolkami mówią ze to normalne

To ja zrobię tez dzis i jutro :-):-):-) zaraz skoczę kupić testy :tak:

i jak? i jak???

reklama
Do góry