reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
moje korzenie tez pochodza z kieleckiego.....opoczno i takie tam

Opoczno to jak najbardziej z kielcekiego , scyzoryku :-D
Patrzcie to romantyzm w wykonaniu mojego malolata :

[17/02/2009 12:53:08] Kaprycha says: TY ! ja jestem silna z natury i prosze mi tu bez takich
[17/02/2009 12:53:55] jjunior1_praca says: z natury ;)
[17/02/2009 12:54:06] jjunior1_praca says: akurat ty z natura to masz najmniej wspolnego :D
[17/02/2009 12:54:12] jjunior1_praca says: wygladasz jak bogini
[17/02/2009 12:54:18] jjunior1_praca says: cialo masz z kosmosu
[17/02/2009 12:54:23] jjunior1_praca says: umysl nie z tej ziemi
[17/02/2009 12:54:27] jjunior1_praca says: charakter z piekla

:-D:-):-D:-):-D

Uwielbiam jak moj sisior probuje mnie pocieszac :-D:-)

Buzka kobitki, ide powoli spac bo juz prawie niczego nie widze :-D

:-D:-D:-D normalnie leze na biurku i sie brecham :-D:rofl2:
jestescie nieziemskie! :-D

Czesc dziewczynki :-(

No i stalo sie. Dzis o 7 rano, zrobilam tescik i kreseczka byla sporo ciemniejsza. Cieszylismy sie z M. jak nienormalni. A 10 minut temu dostalam @ i leje sie ze mnie jak nigdy..... :-:)-:)-:)-(

Ja juz sie starac nie bede - wlasnie zdecydowalam. Nie chce sobie robic nadziei bo w moim przypadu jej nie ma :-( Wlasnie przeszukuje klinik In Vitro w Polsce i w wakacje pojade na zabieg :tak: Juz napisalam kilka maili do lekarzy. Mysle, ze zdecyduje sie Provite albo na Invimede. Mam teraz cel i musze sie na tym skupic, bo zwariuje. Nie chce juz mierzyc tempi, sprawdzac szyjki a potem i tak dupsko! Juz nie mam sily...

Hanka, Julitka przygotujcie sie na ostre picie w weeekend. Chyba wypije butle wody z gwinta bo mam dola 10/10 :sorry:
Słonka az mi sie wierzyc nie chce! rano wyrazny tescik a tu @ ???? a sluchaj moze to byl jakis krwiaczek!? ktory pekl! wiele dziewczyn tak ma ze przy ciązy okazuje sie ze obok zaraz jest krwiak ktory np peknie i panika ze po ciazy a moze.....
wiem ze teraz zament wprowadzam ale ja tak zawsze czepaiam sie ostatniej deski ratunku zawsze sobie mysle <a moze?> :sorry2:

do mnie tez dzisiej @ przylazla wiec siedze i kwicze! dobrze chociaz ze w miare terminowo sie zjawila! :dry:

cześć dziewczyny. ja wpadam co jakiś czas i czytam ale nie mam weny na pisanie w kazdym razie Gratuluje wszystkim zafasolkowanym!!!! my z M w tym tygodniu zajęci starankami choć już na luzie bez spinania jak będzie to będzie jak nie to bedziemy czekac. Miłego dnia!!!

Nie, powiem szczerze nie przyszlo mi to nawet do glowy. Wiesz ja uznalam, ze skoro mam niedrozne jajowody, to ciaza nie zgniezdzala sie tam gdzie trzeba i dlatego sie ronila. Oczywiscie nie jestem expertem wiec to tylko takie moje gdybanie. W klinice sobie zrobie wszystkie badania.

Hanka - ja" zem" z al'a gor - czyli swietokrzyskie - Kielce Poland hihi. Tylko ciiii, bo nie chce zeby jakies znajomemnie wytropily :tak:
Kaprycha to ja widze ze my sąsiadkami jestesmy i to jeszcze z tego samego rocznika:baffled::surprised:

reklama
kuź.a no :no: tak mnie boli ze nie daje rady pracowac! a wzielam juz 2 nurofeny szlak by to trafil :-( ja chce termoforek i luzeczko!!!!! taki dzien powinien byc ustawowo wolny! :baffled:

Do góry