reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kochanie przepraszam ze pytam, pewnie nie chcesz do tego wracać dlatego zrozumiem jak mi nie odpowiesz ;-) jaka ciąża jest ciążą biochemiczną ??

Nie ma problemu, dla mnie w takim stanie upojenia nie ma juz temtow tabu. Ciaza bichemiczna, to taka ktora na tescie lub becie wychodzi pozytywnie ale w zwiazku z tym, ze genetycznie jest zle rozwinieta ( lub cos takiego), sama sie roni :-(

reklama
Nie ma problemu, dla mnie w takim stanie upojenia nie ma juz temtow tabu. Ciaza bichemiczna, to taka ktora na tescie lub becie wychodzi pozytywnie ale w zwiazku z tym, ze genetycznie jest zle rozwinieta ( lub cos takiego), sama sie roni :-(
tak mi sie nasunęło.......skoro dwa razy była to ciaza biochemiczna,czyli wady genetyczne.....robiłas badania na kariotyp?

zdróweczko kochana:-D ja pije sobie francuskie winko od siostrzycki eheh -kij z tym ze jest niedobre :baffled: ale jest:sorry2:a wogole to juz dawno mialam ci napisac, ze ciagle jak patrze na twoj avatarek to mam wrazenie jakbybyl moj hehe , mialam w zeszlym roku blog i tam w avatarze mialam dokladnie tą samą fotke hehe;-)

napewno kochana napewno, a i tak sie dziwie ja juz bym dawno test zrobila!!

no ja zdazylam pare fotek zrobic :-)

Noshhhh, ja pierdziele ale ta fotka mojego oczka sie szybko rozeszla po internecie , no!!! (zartuje oczywiscie). Kochana, to znaczy, ze obie mamy wspanialy gust :-DZdrowenko kochana, za fasolki - niech sie wreszcie pojawia, bo nie recze za siebie !!!! hihihi

Widzisz raptem 5 min mnie nie było i burdel siostro.

Ta, od razu burdel. Nie burdel tylko ostra impreza :-D:-):-D

Dokladnie kochana! Profesor powinien brac pod uwage to, ze dziewczyny z gor naturalnie wiecej pija ( ja tez al'a z gor jestem). Jezli norma dla centralnej Polski to 2 lampki wina, to dla nas 2 butle i malo !

A skąś ty a???

U mnie maraton to 13 szampanów Igrustoje w noc i było mało. Tylko to było 1932 jak byłam piękna i młoda.

zaluje ale nie bedzie mnie jakis czas z wami, :-(jutro w nocy wyjezdzam do siostry do anglii:-) ale jak tam znajde kawalek jkies kompa to napewno bede podczytywac co znowu nawymyslacie hehehe:-)
wkoncu mam urlopik i moj M tez więc pewnie bedzie ekstra, jak to u nas zawsze na urlop, bzykanko codziennie nawet po dwa razy.... potem powrot do rzeczywistosci.... a ze moj M to pracocholik wiec moge sie przyłączyc do was dziewczeta z waszej porannje pogawędki ......:dry:niechetnie oczywiscie:dry:

zaluje ale nie bedzie mnie jakis czas z wami, :-(jutro w nocy wyjezdzam do siostry do anglii:-) ale jak tam znajde kawalek jkies kompa to napewno bede podczytywac co znowu nawymyslacie hehehe:-)
wkoncu mam urlopik i moj M tez więc pewnie bedzie ekstra, jak to u nas zawsze na urlop, bzykanko codziennie nawet po dwa razy.... potem powrot do rzeczywistosci.... a ze moj M to pracocholik wiec moge sie przyłączyc do was dziewczeta z waszej porannje pogawędki ......:dry:niechetnie oczywiscie:dry:

Ale ci dobrze. Baw się aż sie porzygasz, wpadaj szybko i wracaj cała. A i bym zapomniała dużo owocnego seksu!!!

tak mi sie nasunęło.......skoro dwa razy była to ciaza biochemiczna,czyli wady genetyczne.....robiłas badania na kariotyp?

Nie, powiem szczerze nie przyszlo mi to nawet do glowy. Wiesz ja uznalam, ze skoro mam niedrozne jajowody, to ciaza nie zgniezdzala sie tam gdzie trzeba i dlatego sie ronila. Oczywiscie nie jestem expertem wiec to tylko takie moje gdybanie. W klinice sobie zrobie wszystkie badania.

Ty ciotka, jak to w Anglii? To wpadaj ze na jakies dobre winczacho, czy cos :-DKtora czesc Anglii zamierzasz zaszczycic swoja obecnoscia - przyznaj nam sie tuta?

Hanka - ja" zem" z al'a gor - czyli swietokrzyskie - Kielce Poland hihi. Tylko ciiii, bo nie chce zeby jakies znajomemnie wytropily :tak:

reklama
zdróweczko kochana:-D ja pije sobie francuskie winko od siostrzycki eheh -kij z tym ze jest niedobre :baffled: ale jest:sorry2:a wogole to juz dawno mialam ci napisac, ze ciagle jak patrze na twoj avatarek to mam wrazenie jakbybyl moj hehe , mialam w zeszlym roku blog i tam w avatarze mialam dokladnie tą samą fotke hehe;-)

napewno kochana napewno, a i tak sie dziwie ja juz bym dawno test zrobila!!

no ja zdazylam pare fotek zrobic :-)
Boję sie kochana go zrobic jeszcze troszke poczekam :-) albo jutro zrobię :-)
Dziekuje za odpowiedz i bardzo mi przykro skarbie nasz kochany buziaczki kochana :-p

Do góry