reklama
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Taki normalny żywy kot ?? ;-)Musze jakiegoś kota dorwać, nie ma nic lepszego jak kot na brzuchu podczas @.
Musze jakiegoś kota dorwać, nie ma nic lepszego jak kot na brzuchu podczas @.
Hanka babino pochwal sie ile masz lat ?
moze naprawde wybierzemy Cie na prezydenta:-)
HankaM
Fanka BB :)
Hanka babino pochwal sie ile masz lat ?
moze naprawde wybierzemy Cie na prezydenta:-)
Na razie wygrywam ja z moim peselem i mam 19. Ale jak mnie policja złapie i mówi, że mam 30 to teatralnie się obrażam
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Tak kochana piłam herbatkę z miodem i cytrynkąCzosnek piłaś coś???? Jasne że żywy a najlepiej utuczony na maxa.
potrzebujesz to go masz:-)a i dziewczyny nie zapominajcie ze jutro tlusty czwartek
mozna sie obrzerac
zapraszam na faworki nasmazylam cala miche
polowe juz zjadlam ide pozbyc sie wagi
Hanka jak moj glos:-):-)
HankaM
Fanka BB :)
Widzisz ja dzikus siedzący w domu nawet nie wiedziałam, że jutro libacja kaloryczna.
Ja tam za bardzo nie lubię słodyczy ale za to mój na śniadanie, obiad i kolacje potrafi jeść słodkie.
Ale pączka to se walne jutro, a co raz się żyje.
Cholera sąsiadka wzięła kota do mieszkania. Chyba przez tą pogodę, sypie i sypie, trzeci świat u nas.
Ja tam za bardzo nie lubię słodyczy ale za to mój na śniadanie, obiad i kolacje potrafi jeść słodkie.
Ale pączka to se walne jutro, a co raz się żyje.
Cholera sąsiadka wzięła kota do mieszkania. Chyba przez tą pogodę, sypie i sypie, trzeci świat u nas.
reklama
witam....poczytalam was.....i ja tez tak mialam z ex....posprzatane ,ugotowane,poprane a wzamian co?????jak go naszla przypadkiem ochota to... rok ma 12 miesiecy a my bzykalismy sie 9 razy...nawet wzpominac mi sie o tym niechce....jak mu cos powiedzialam to uslyszalam.."a widzialas kiedys rybaka ktory zlowil rybke i jeszcze ja karmil?"........a teraz moj nowy pancio.....i po 5 razy na dzien........fakt nie ma go w domu przez 4 tyg.wiec w tydzien chce nadrobic starcony czas......ale jak byl 2 miesiace w domu tez tak bylo...po kilka razy........ja lubie sex,ale o dziwo jakos od kilku miesiecy nie bardzo mam ochote......wiem co jest tego powodem i on to tez rozumie...stara sie mnie wspierac i pocieszac........a oprucz tego musze go bardzo ale to bardzo pochwalic.....jak jest w domu ja kompletnie nic nie robie-nie gotuje,nie sprzatam, niepozwala mi na nic....i jeszcze rozpieszcza....
Podziel się: