reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Czesc dziewczynki :-(

No i stalo sie. Dzis o 7 rano, zrobilam tescik i kreseczka byla sporo ciemniejsza. Cieszylismy sie z M. jak nienormalni. A 10 minut temu dostalam @ i leje sie ze mnie jak nigdy..... :-:)-:)-:)-(

Ja juz sie starac nie bede - wlasnie zdecydowalam. Nie chce sobie robic nadziei bo w moim przypadu jej nie ma :-( Wlasnie przeszukuje klinik In Vitro w Polsce i w wakacje pojade na zabieg :tak: Juz napisalam kilka maili do lekarzy. Mysle, ze zdecyduje sie Provite albo na Invimede. Mam teraz cel i musze sie na tym skupic, bo zwariuje. Nie chce juz mierzyc tempi, sprawdzac szyjki a potem i tak dupsko! Juz nie mam sily...

Hanka, Julitka przygotujcie sie na ostre picie w weeekend. Chyba wypije butle wody z gwinta bo mam dola 10/10 :sorry:
Bardzo mi przykro kochanie z powodu tej okropnej @ :-( ale skarbie z drugiej strony na to patrząc to faktycznie są kobiety które miały @ podczas ciąży znam nawet kolezankę która która miała przez 3 miesiące ;-) wiec skoro wyszły testy pozytywne to jest nadzieja na fasolkę kochana :-) kotuś powtórz jeszcze raz betkę :-) a co do weekendowej popijawki jesteśmy umówione :):):)
Witam Dziewczynki...

Julitka 3mam kciuki za Ciebie, żeby @ nie przylazła....

Pozdrawiam
Nie dziekuję :-):-):-):-) pozdrawiam również kochana :tak:
Witam !!!
Kaprycha bardzo mi przykro... przytulam
HankaM, Julitko jak u was ?
Elisabeth jak się czujesz?
Kinguś już o nas zapomniałaś... ? jutro wielki dzień usg-czekam na dobre wiadomości!

a ja wczoraj czekałam na ten telefon od lekarza, a te pindy z recepcji nie przekazały mojemu dr wiadomości ode mnie.. i co przepraszają- jutro ma zadzwonić... zobaczymy jak nie zadzwoni to ja to zrobię...
dobrze że ten tydzień mi szybko leci, bo już nie mogę się doczekać!
coś jakoś smutno dziś na forum?!

Kochanie dalej cisza jak narazie nie ma @ :tak::tak::tak: wiecie co myszki kurcze tak się boję tego testowania że nawet nie kupiłam dzis testu....wiem pewnie zaraz mnie opieprzycie ale ja się boję ......może to za szybko .....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny skoro się decydujecie na dziecko to musicie byc pewne że wasz M. to partner na całe życie i że go kochacie i za wady i za zalety bo wasze dziecko będzie z was obojga!!! ... ja bym się nie zdecydowała gdybym nie była tego pewna. Wierzcie mi nie łatwo się wychowywać w niepełnej rodzinie- u moich rodziców rozwód... cholernie ciężkie przeżycie zwłaszcza dla dzieci!

w zyciu nie da sie wszystkiego przewidziec. gdyby tak bylo - nie byloby rozwodów.
A kryzysy się zdarzają co nei znaczy ze nie da się ich przetrwać!!!!!
życie już takie jest....
Może jak miałam 20 lat to wierzyłam w księcia z bajki, ale teraz mam 30 i wiem ze idealów nie ma i że moze byc cięzko!

ludzie są pewni i przed ołtarzem przysięgają, są szczęsliwy ale coś się wydarzy i koniec...

nie można być absolutnie pewnym ze partner będzie na całe zycie. Po prostu nie da się przewidziec wszystkiego!

Ostatnia edycja:
z tego co ja pamiętam 12 zł za jedno ...

Czosnek ty to będziesz ślinkę oblizywać najwyżej. Trzymaj nogi razem może chociaż tobie sie uda z tej trójcy.

Kaprycha już chyba wystarczająco naśliniła tą poduszkę. Kaprycha nie rycz tyle tylko wpadaj to cię do cyca przytulę. A takiej ambrozji to ty w życiu nie piłaś.

Czosnek ty to będziesz ślinkę oblizywać najwyżej. Trzymaj nogi razem może chociaż tobie sie uda z tej trójcy.

Kaprycha już chyba wystarczająco naśliniła tą poduszkę. Kaprycha nie rycz tyle tylko wpadaj to cię do cyca przytulę. A takiej ambrozji to ty w życiu nie piłaś.
hehe ślinkę oblizywać hm....zobaczymy :-D hehehe nogi razem oki rozkaz przyjęty do wykonania :-):-):-):-)

Czosnek jesteś moją dumą.

Kutwa dzisiaj pierwszy dzień i tak mnie napierdzielają jajniki, że zaraz ocipieje. Po tym BRO i CLO nie dość, że mi się cykl porypal, źle się czuję to do tego okresy mam tak bolesne że masakra. A cycki jak do tej pory bolały jak cholera tak teraz od kilku cykli w ogóle ich nie czuję.

Agalotta

In vitro nie jest nigdy szybko.
Po pierwsze, musimy powtorzyc badania nasienia zeby w 100% wykluczuc brak plemnikow. Robilismy je w styczniu i trzeba czekac 2-3 miesiace na powtorzenie badania (bo zawsze moze sie cos zmienic)
Jak bedzie potwierdzone nadal powyzsze, wtedy zaczynamy procedure. A tutaj ja najprawdopodobnie bede najpierw miala stymulacje organizmu przez 1 cykl bez in vitro, zeby zobaczyc jak moj organizm reaguje na stymulacje. To pozwoli lepiej zdecydowac o procedurze: dlugi protokol, krotki czy ultrakrotki. Bede tez wiedziala czy robic polnaturalnie czy z full stymulacja

Pozniej w zaleznosci od protokolu masz srednio miesiac czasu stymulacji no i jesli pecherzyki sie rozwina tak jak chcemy - jest pobranie i transfer.

Wiec suma sumarum od dzisiaj to okolo 4 miesiece

ale kciuki zacisniete :-)
bedzie dobrze
Masz racje :baffled::baffled::baffled:

Czasami mi sie zdarzylo ponarzekac przy co sobotnie generalnym sprzataniu mieszkanie ze jestem zmieczona po calym tygodniu i w ta sobote chce sobie odpoczac to on zawsze : " ciekawe po czy jestes zmeczona, przeciez pracujesz tylko 4 godziny dziennie troche posprzatasz, wstawisz pranie i ugotujesz obiad ?! inna to by to robila z przyjemnoscia a ty wiecznie narzekasz !!! " kur..a mac :wściekła/y:
Wczoraj niechcacy podsluchalam jego rozmowe ze swoim bratem i ostro do niego na mnie nadawal :no: ze ja to wogole do niczego sie nie nadaje, oczywiscie niczego sie nie ucze, nie podnosze poprzeczki ze jestem niezdara nie potrafie sobie poradzic w zyciu ze jak on byl kiedys zagranica to po 2 latach pobytu nauczyl sie wladac 3 jezykami a ja z jednym nie umiem sobie poradzic i jezeli sie nie zmienie do konca roku to w przyszlym nie wiaze ze mna zadnych planow :baffled::baffled::baffled: A ja myslalam ze jest juz wszytko dobrze ;-/ kur..a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co za cham:wściekła/y: jestem oburzona ty tego palanta olej na troche zero obiadkow sprzatania itd to zobaczymy jaki bedzie madry jak nie znajdzie swiezych gaci na tylek
Czesc dziewczynki :-(

No i stalo sie. Dzis o 7 rano, zrobilam tescik i kreseczka byla sporo ciemniejsza. Cieszylismy sie z M. jak nienormalni. A 10 minut temu dostalam @ i leje sie ze mnie jak nigdy..... :-:)-:)-:)-(

Ja juz sie starac nie bede - wlasnie zdecydowalam. Nie chce sobie robic nadziei bo w moim przypadu jej nie ma :-( Wlasnie przeszukuje klinik In Vitro w Polsce i w wakacje pojade na zabieg :tak: Juz napisalam kilka maili do lekarzy. Mysle, ze zdecyduje sie Provite albo na Invimede. Mam teraz cel i musze sie na tym skupic, bo zwariuje. Nie chce juz mierzyc tempi, sprawdzac szyjki a potem i tak dupsko! Juz nie mam sily...

Hanka, Julitka przygotujcie sie na ostre picie w weeekend. Chyba wypije butle wody z gwinta bo mam dola 10/10 :sorry:

:no: przykro mi i trzymaj sie

reklama
Czosnek jesteś moją dumą.

Kutwa dzisiaj pierwszy dzień i tak mnie napierdzielają jajniki, że zaraz ocipieje. Po tym BRO i CLO nie dość, że mi się cykl porypal, źle się czuję to do tego okresy mam tak bolesne że masakra. A cycki jak do tej pory bolały jak cholera tak teraz od kilku cykli w ogóle ich nie czuję.
Tulę Cie bardzo mocno :tak::tak::tak:

Do góry