....to dokladnie tak jak ja,mam dostac jutro ale ani widu ani slychu,zadnych objawow poza kluciem w podbrzuszu,ale u mnie to normalka nie ma dnia zeby mnie cos tam nie kulo,tak mam odkad pamietam,od zawsze...moze nie dostaniemy juz okresiku przez najblizsze 9 miesiecy....?
Zycze powodzenia w testowaniu, mam nadzieje,ze @ juz nie przyjdzie
jesli masz problemy z progesteronem to jak najbardziej duphaston podtrzyma Ci ciąże,a pozatym napewno nie zaszkodzi dziecku wręcz tylko pomoże
zawsze możesz sama lekarzowi zasugerować że chciałabyś zażywać duphaston;-)
2 lata temu brałam duphaston raz dziennie i tylko przez miesiąc,myslę że zbyt krótko.Ale teraz będę zażywać również duphaston jak owulka się skończy,a jak zajdę w ciąże to 2 razy dziennie prze 3 miesiące
Witaj
Sawi . Ostatnio interesuje sie niskim progesteronem a wiem, ze na to bierze sie rowniez ten duphaston. Czy robilas wczesniej badania na progesteron? Czy bierze sie go rowniez na podtrzymacie ciazy? Kiedy lekarz go przepisuje? Czy mozna go dostac bez recepty? Czy lekarz zalecil ci, zeby brac go jak najdluzej?Pozdrawiam:-)
U mnie lepiej znacznie lepiej ( własciwie to sama nie wiem dlaczego, dzis jakos dostałam skrzydeł ), odzyskałam siły do walki o maleństwo, wiem, ze przede mna długa droga usłana badaniami ale czuje, ze dam radę.
Tak 3mac
Pysiu. Super, ze masz w sobie taki optymizm, byle tak dalej i do przodu.... Egipt to wspaniale miejsce na wycieczke i na relaks
:-);-)
Pysiu pisalas, ze tez bralas duphaston. Z jakiego powodu lekarz ci go przepisal, jak dlugo bralas?Czy lekarz kazal ci przerwac, jak zaszlas w ciaze? Zbieram info na temat tego leku i niskiego progesteronu
Dziewczyny skopiowalam to z watka
Starajace sie 2009, bo mnie interesuje ten duphaston, a nie chcialo mi sie na nowo o wszystkim pisac:-)
Czy mialyscie juz z nim kiedykolwiek do czynienia?
A u mnie dzien minal starsznie szybko:-(. Wstalismy z mezem ok 11. Zjedlismy sniadanie i dostalam ta wredna, czerwona @
. Tak mnie brzuszek zaczal bolec, ze wzielam tylko tabletki i poszlam na drzemke:-(. Do tego glowa mnie starsznie boli caly dzien, ale ja juz tak mam kiedy @ jest - przerabane, i humor od razu do dupy:-(. Dobrze, ze maz zabral mnie na obiadek na miasto to nie musialam gotowac i troszke o tym wszystkim zapomniala. Jak wrocilismy siadlam przy kompie a tu tyle czytania
, ale udalo sie wszystko ogarnac i wkoncu do was napisalam.
Dziewczyny duzo piszecie na temat tego duphastonu. Jestem ciekawa kto z was bral te tabletki, na co dokladnie i jak dlugo. Napiszcie mi kazda, ktora miala z tym lekiem doczynienia PLISSS;-)Dziekuje.....
A gdzie jest ta
kropeczka i
lilu19.- Lilu juz znalazlam tutaj:-)
Pozdrawiam goraco wszytkie kobietki