reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Marzenixx - Nie jest mozliwa wczesniejsza owulacja. Owulka jest ZAWSZE 13-15 dni przed kolejna @. Wiec jesli u mnie jest 31 dni - nie jest mozliwe zebym owulke miala wczeniej niz 15dc.....

to ja juz nie wiem ale moja kolezanka ma 28 cykle i zaszla jeden dzien po @ czyli w 5 dc:confused: tzn pewnie plemniczki przezyly iles tam no ale ile mogly przezyc???:confused: a poza tym czytalam niedawno artykul ze owulacje mozna miec wlasnie nawet w 8 czy 9dc ....

dziewczyny a myslicie ze jesli mam nadżerke to jak się poloże na brzuchu to by mnie bolało?czuje się to w jakis sposob?
kochanie nadzerki sie nie czuje w taki sposob , wogole sie jej nie czuje , ja kiedys dawno temu mialam nadzerke i nawet nie wiedzialam ze ja mam... :):tak:

Marzenixx

Na mur beton nie mozna miec tak szybko owulki. Uwierz mi kochana :) Mozna miec przytulanki wczesnie, i moge plemniczki zyc ok 7 dni....ale owulka zawsze 13-15 dni przed @.

Mozesz zafasolkowac w 8 dc wtedy gdy masz krotkie cykle, ok 24-26 dni. Wtedy masz szanse zafasolkowac po wczesnych przytulankach.

Marzenixx

Na mur beton nie mozna miec tak szybko owulki. Uwierz mi kochana :) Mozna miec przytulanki wczesnie, i moge plemniczki zyc ok 7 dni....ale owulka zawsze 13-15 dni przed @.

Mozesz zafasolkowac w 8 dc wtedy gdy masz krotkie cykle, ok 24-26 dni. Wtedy masz szanse zafasolkowac po wczesnych przytulankach.

a moze i tak :tak: nie bede sie klucic heheh o to czego nie wiem :-) ja ide na monitoring od 8dc i zobaczymy kiedy mam owulacje czy dobrze ja "odczuwam " :-D

mam takie niedyskretne pytanko, troszke glupiutkie:zawstydzona/y:
jakos w srodku cyklu mialam sluz juz taki zadziutki taki ciągnacy sie i jak stalam sobie w empiku i nagle mialam takie chlup:confused: jak normalnie okres leci, szybko jak doszlam do domu zagladam a tam bialutki przezroczysty sluz... ktory to jest moment cyklu kiedy tak sie dzieje:confused: bo nie wiem:zawstydzona/y:

Czesc dziewczynki:-)ja nie mam zadnych watpliwosci co do tego ze pragne dziecka i w swoim zyciu wychowalam paru bobaskow tylko nie moich,staramy sie ponad 5 miesiacy i narazie nic:no:.pozdrwaiam:-)

Marzenixx

Tak sie dzieje jak masz sluz plodny. Zwykle on wystepuje kilka dni przed owulka i mozna tak miec przez kilka dni. Pierwszy dzien po tym kiedy w koncu zaczynasz czuc sucho (po tym jak bylo mokro) mowi zwykle o wlasnie przebytej owulce

Ostatnia edycja:
reklama
Katarzynka

Nie ma reguly. Owszem, jest zwiekszone prawdopodobienstwo chlopczyka gdy przytulanki w dzien owulki a dziewczynka gdy przed - ale nic nie daje gwarancji

Ja tez chce dziewczynke :)

Babo - witaj w klubie :)

Do góry