reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dzieki za odpowiedz :-)
no ja bym baardzo chciala syusia miec :sorry2:
ide sobie zaraz dziewczynki, bo cos juz zmeczyl mnie ten dzien, a pozatym brzusio mnie boli...
niesttety jutro pracuje caly dzien i bede dopiero po 21-szej....jesli sie cos bedzie dziac to dawajcie mi znac na PM :tak:
buziolki kochane....

Babo

Warto tak na wszelki wypadek powtorzyc przytulanki za 2 dni"tak na wszelki wypadek", gdyby Ci sie termin @ przesunal. No chyba ze masz testy owulki lub monitoring i na 100% potwierdzona owu

Ostatnia edycja:
Tez tak myslalam:-)Mam co do dnia wiec wiem kiedy mam owulacje,a nawet kiedys testy robilam przez 7 dni owulacyjne i tylko jednego dnia mialam jajeczko w okienku testu.A moze sprobowac tez nastepnego dnia?a co z tymi nogami do gory,nie wiem czy mam to brac pod uwage,czy to glupota taka?pozdrawiam cie

Babo

Szanse na fasolke rano po owulce sa niskie, ale sa. Zdarza sie ze jajo zyje ponad 24 godziny, ale bardzo rzadko wiec tak na wszelki wypadek mozna sprobowac.

Z nogami do gory i owszem...Wydaje sie to byc logicznym, ze taka pozycja sprzyja plemniczkom w dotarciu do celu. Zaleca sie 30 minut....

Dzieki Lolitko

Z tymi nogami to tak ze jak wstaje to tak jakby czuje ze wyplywa wiec moze powinnam dluzej polezec:-)ok to sprobujemy dzien przed i w ten dzien.

A ty masz dzieci?czy to bedzie wasze pierwsze:tak:

Babo

Z tym wyplywaniem to kazda ma problem, dlatego zalecaja starania bejbikowe przed noca, zeby juz pozniej nie wstawac przez jakis czas.

Ja sie staram o pierwsza dziecinke:)

Witajcie dziewczyny:-) Kurde widzialam, ze znow polaczyli watki i pisalam tam dalej a tu nie ma zadnej z was i czekam ,czekam. Napisalam do niektorych a Wy tutaj:tak:. Wiec i ja sie juz melduje, jesli mozna:-).

reklama
Do góry