reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dzieki za odpowiedz :-)
no ja bym baardzo chciala syusia miec
ide sobie zaraz dziewczynki, bo cos juz zmeczyl mnie ten dzien, a pozatym brzusio mnie boli...
niesttety jutro pracuje caly dzien i bede dopiero po 21-szej....jesli sie cos bedzie dziac to dawajcie mi znac na PM
buziolki kochane....
no ja bym baardzo chciala syusia miec
ide sobie zaraz dziewczynki, bo cos juz zmeczyl mnie ten dzien, a pozatym brzusio mnie boli...
niesttety jutro pracuje caly dzien i bede dopiero po 21-szej....jesli sie cos bedzie dziac to dawajcie mi znac na PM
buziolki kochane....
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Babo
Warto tak na wszelki wypadek powtorzyc przytulanki za 2 dni"tak na wszelki wypadek", gdyby Ci sie termin @ przesunal. No chyba ze masz testy owulki lub monitoring i na 100% potwierdzona owu
Warto tak na wszelki wypadek powtorzyc przytulanki za 2 dni"tak na wszelki wypadek", gdyby Ci sie termin @ przesunal. No chyba ze masz testy owulki lub monitoring i na 100% potwierdzona owu
Ostatnia edycja:
Tez tak myslalam:-)Mam co do dnia wiec wiem kiedy mam owulacje,a nawet kiedys testy robilam przez 7 dni owulacyjne i tylko jednego dnia mialam jajeczko w okienku testu.A moze sprobowac tez nastepnego dnia?a co z tymi nogami do gory,nie wiem czy mam to brac pod uwage,czy to glupota taka?pozdrawiam cie
lolitka200
Babo
Szanse na fasolke rano po owulce sa niskie, ale sa. Zdarza sie ze jajo zyje ponad 24 godziny, ale bardzo rzadko wiec tak na wszelki wypadek mozna sprobowac.
Z nogami do gory i owszem...Wydaje sie to byc logicznym, ze taka pozycja sprzyja plemniczkom w dotarciu do celu. Zaleca sie 30 minut....
Szanse na fasolke rano po owulce sa niskie, ale sa. Zdarza sie ze jajo zyje ponad 24 godziny, ale bardzo rzadko wiec tak na wszelki wypadek mozna sprobowac.
Z nogami do gory i owszem...Wydaje sie to byc logicznym, ze taka pozycja sprzyja plemniczkom w dotarciu do celu. Zaleca sie 30 minut....
lolitka200
Babo
Z tym wyplywaniem to kazda ma problem, dlatego zalecaja starania bejbikowe przed noca, zeby juz pozniej nie wstawac przez jakis czas.
Ja sie staram o pierwsza dziecinke
Z tym wyplywaniem to kazda ma problem, dlatego zalecaja starania bejbikowe przed noca, zeby juz pozniej nie wstawac przez jakis czas.
Ja sie staram o pierwsza dziecinke
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Witajcie dziewczyny:-) Kurde widzialam, ze znow polaczyli watki i pisalam tam dalej a tu nie ma zadnej z was i czekam ,czekam. Napisalam do niektorych a Wy tutaj. Wiec i ja sie juz melduje, jesli mozna:-).
reklama
lolitka200
No w koncu mezatka do nas dotarlas. Gdzie sie tak dlugo wloczylas ?;-);-)
Podziel się: