reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
To daj znać:-). A tak na wszelki wypadek: "Przeklinam @ Julitki, precz małpo"
Mój Demon czasami mówi do mnie "czarownico nie czaruj" - może mam jakieś ukryte talenty???
Mi coś się wydłuża ostatnio cykl. Nie wiem czy to pozytywnie czy negatywnie a może to przez BRO i CLO. Cholera wie.

To daj znać:-). A tak na wszelki wypadek: "Przeklinam @ Julitki, precz małpo"
Mój Demon czasami mówi do mnie "czarownico nie czaruj" - może mam jakieś ukryte talenty???
Mi coś się wydłuża ostatnio cykl. Nie wiem czy to pozytywnie czy negatywnie a może to przez BRO i CLO. Cholera wie.
hehe czarownico kochana :tak: mi BRO własnie cykle wyregulował :-) ja tez kochanie nie wiem czy to dobrze czy zle :-(

Witam dziewczynki!!!
Katarzynko1979 serdecznie gratuluję - uwierz w swoje szczęście- kochana udało ci się!!!:-)
Kaprycha i jak wyniki betki? trzymam kciuki!!!:tak:
HankaM pamietaj że testy się często mylą póki nie ma @ jest nadzieja!!:tak:
Julitko trzymam za ciebie kciuki-kiedy testujesz?:-)
pozdrawiam was wszystkie!!!!:-D
A ja zadzwoniłam dziś do kliniki i mówię że miałam się zglosić w 9,10 dniu cyklu i że to IUI itd. i pierwszy problem mój lekarz przyjmuje we wtorki lub czwartki, a ja muszę w poniedziałek- zapisali mnie narazie do innego lekarza, a jutro ma do mnie dzwonić mój co mam robić..:wściekła/y:kurde zdenerwowałam się bo to ważny zabieg nie zwykłe badanie, co prawda to tylko pierwszy monitoring ale woalałabym mojego lekarza... okaże się jutro co i jak... sorry że znowu piszę monolog ale musiałam się wygadać!:sorry2:

Katarzynko1979 serdecznie Ci gratuluję niedowiarku;-)
Jak ja zobaczyłam dwie kreseczki na teście to obudziłam mojego partnera bladym świtem.Biedak ledwo kontaktował co mu pokazuję:-)
Przykro mi z powodu kryzysu. Tak to jest w związkach,że przychodzą dni pochmurne.Nie myśl od razu tak czarno,że zostaniesz sama z dzidzią. Wyluzuj się.Bardzo przejmujesz się alkoholem i siłownią, na którą chodziłaś i może stąd wasze spięcia. Myśl, że dzidzi nic się nie stało, zresztą organizm kobiety umie chronić dziecko.
Ja miałam grypę w ciąży i antybiotyk był konieczny bo się dusiłam ale wiem,że dzidzi nic nie będzie.Kasiu tylko pozytywne myślenie:-) To może zdziałać cuda.Wiem, że się martwisz ale nie Ty jedna "zaszalałaś" nie wiedząc że jesteś w ciąży.Obok mnie są takie przypadku i wierz mi, dzieci urodziły się zdrowe i przepiękne:-) Zrób coś dla Was tylko dwojga ( kolacja, kino) i rozmowa na ludzie bez pretensji.
Tak na marginesie to zrobiłam żurek i już zjadłam 3 talerze:zawstydzona/y:
Garnek mówi do mnie "zjedz 4 talerz":-)
Miłego dnia wszystkim
jak talerz tak mówi to sobie nie żałuj;-);-);-)
dziś mu powiedziałam o II - bardzo się ucieszył, ale nie dowierza:-) widze ze jest szczęśliwy więc może fasolka nam pomoże przetrwać..

Witajcie.... ja dziś dzwoniłam do gina i wizytę mam w następna środę... mam nadzieję, że coś będzie widać...

Pysiu prosze bardzo:

Katarzynko Tobie tez GRATULUJĘ....ale nas będzie na październikowych:-)

Pozdrawiam

i jeszcze czekamy na następne:tak:

Hmmm kochana chcialam Ci przypomniec ze jeszcze nie tak dawno Ty zapewnialas mnie ze @ nie przyjdzie i ze to ciaza mam uwierzyc pamietasz?? Test zrobilam 5-6 dni przed @ ja to mialam czekania :)

no tak, pamiętam pamiętam jak mówilam ze II kreska to II kreska:tak:
martynko - wygaduj i wyżalaj się do woli. Moze sie uda jeszcze coś z tym lekarzem, a jak nie to ten drugi pewnie też dobry;-)

Witam dziewczynki!!!
HankaM pamietaj że testy się często mylą póki nie ma @ jest nadzieja!!:tak:

Ja wiem tylko jest zasada, że jak test wychodzi negatywnie to nie ma ciąży, a jak wychodzi pozytywnie to może się mylić.
Więc się nie podniecam tylko z pokorą czekam na nowe starania.

Lekarz podobno dobry, ale tamten to już we wszystko wtajemniczony... niby wszystko zapisane w komputerze ... mam nadzieje że będzie dobrze...
HankaM zapomniałaś chyba ile tu dziewczyn mialo jedna kreskę a później betka pozytywna- np.Kingusia!!! więc ja nie wierzę testom!!!

reklama
Ja wiem tylko jest zasada, że jak test wychodzi negatywnie to nie ma ciąży, a jak wychodzi pozytywnie to może się mylić.
Więc się nie podniecam tylko z pokorą czekam na nowe starania.
oj to mnie nie pocieszyłaś:-(

ja juz dwa teściory dziś zrobiłam i zaraz lece do apteki zeby na rano mieć;)

picture4169.jpg

Do góry