reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kasia

Serdeczne gratulacje. Przesliczne 2 kreseczki. Zdrowych i szczesliwych dla mamy i bejbika 9 miesiecy zycze....

reklama
Biore BRO i CLO i miałam dostać pregnyl ale do tej pory pęcherzyki nie były dość duże, żeby go dostać.
Zdecyduje się na laparoskopie. To jest moje ostatnie podejście na lekach.

Biore BRO i CLO i miałam dostać pregnyl ale do tej pory pęcherzyki nie były dość duże, żeby go dostać.
Zdecyduje się na laparoskopie. To jest moje ostatnie podejście na lekach.
podobno laparoskopia pomoga... najlepesze zajście w przeciągu 6 miesięcy... więc masz duże szanse... ja robiłam HSG ale u mnie problem ze słabym nasieniem męża.

Ale się rozpisałyście ;-)
Jestem w 8 tygodniu ciąży
GRATULUJĘ :-)

Te, które wiedzą o co chodzi z naleśniczkami mogą zacząć się śmiać.
Tak mu zasmakowały, że właśnie siedzę w garach i smarze naleśniczki.
Los jest okrutny:wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D

kingus - a gdzie dla mnie buziak???:confused::dry::baffled:
Już leci wielki buziak ;-);-):-)

a ja juz z pracy... nie wiem czu juz po owulce czy jak, wczoraj i przedwczoraj mialam lekkie klucia jak na owu dzis jakby ciut ciut.... nie wiem czy juz po czy
jak... nie chce mi sie isc do gina...
Trzymam kciuki :-)

co do pizzy to oznajamiam ze nie bylo ofiar w ludziach :-D i nawet smaczna :rofl2: ale juz wiem w czym problem byl wiec za 3 razem juz bedzie dobra! :-D
Mi też czasem nie rośnie ;-)

wrócilam...pamiętacie że mówiłam że wrócę jak zobaczę II...i wróciłam....
GRATULUJĘ :-D:-D:-D

Kochane dziewczynki ze staraczek 2008 nasza kolezanka asus zostala mamusia :tak: Urodzila synka Macieja :-)
Super :-)

Dziewczynki mam mega sresa. Wlasnie dzwonilam po wyniki. Pani mi nic nie chciala powiedziec
Spokojnie. Daj znać jak wyszły

kinguś a ty gdzie??
W pracy byłam a później u rodziców na obiedzie :-)

Jeszcze nie dostałam @, ale oczywiście musiałam się poznęcać nad sobą i zrobiłam test.
JEDNA KRESKA.
Tak więc bóle jajników oznaczają tylko jedno!!!!!
Mnie przed @ nigdy nie bolały jajniki a przed II to i owszem ;-)

A ja zadzwoniłam dziś do kliniki i mówię że miałam się zglosić w 9,10 dniu cyklu i że to IUI itd. i pierwszy problem mój lekarz przyjmuje we wtorki lub czwartki, a ja muszę w poniedziałek- zapisali mnie narazie do innego lekarza, a jutro ma do mnie dzwonić mój co mam robić..:wściekła/y:
Szkoda cyklu, ten lekarz też na pewno jest dobrym specjalistą :tak:

Aliso

Lekarz chce Ci przepisac CLO jako wspomagacz zajscia w ciaze. Nawet jesli nie masz zadnych problemow i masz owulke itd....CLO daje sie na wspomaganie wzrostu pecherzyka. Jak ja sie bede szykowala na in vitro to tez bede musiala to brac. To jest standardowa procedura - przy inseminacji in vitro i problemow z zajsciem w ciaze czesto lekarze to przepisuja, wiec sie nie niepokoi kochana...

reklama
Do góry