reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

julitka - kochana wclae nie glupie pytanie,, ja jak juz bylam w ciazy ale jeszcze nie wiedzialam to 2 dni przed @ zaczelo byc mi niedobrze, mialam mdlosci calodniowe.. i tak do 4 mc.. jesli chodzi o bol brzucha dokladnie bolalo mnie jakby miala przyjsc@ i wiem ze wiele dziewczyn tak wlasnie odczuwa.. wiec bole takie to dobry znak:)
katarzyna1979- uwierz kochana ze jestes w ciazy... ze masz w sobie nowe zycie.. wasze male szczescie:rofl2:

reklama
Wiesz Evciu twój mąz ma rację, w waszym przypadku naprawdę lepiej poczekac - super, że masz męzusia który tak sie troszczy o Ciebie.

Niedługo Katarzynka bedzie nam wysyłać zdjęcia swojego brzuszka A tikanis swojego maluszka

Ostatnia edycja:
Wiesz Evciu twój mąz ma rację, w waszym przypadku naprawdę lepiej poczekac - super, że masz męzusia który tak sie troszczy o Ciebie.

Niedługo Katarzynka bedzie nam wysyłać zdjęcia swojego brzuszka A tikanis swojego maluszka

Pysiu Ty tez niedlugo będziesz nam zdjecia brzuszka pokazywała:) uwierz w to...
ja to jestem tak zmęczona i zszokowana ze nie wiem co sie dzieje. Juz wariuje...moze ja wcale nie widziałam tej kreski:confused::-) boje sie ze jak wroce to na teście kreski nie będzie;-)
odbija mi już;-)

PYSIU, Marzenixx może zróbcie sobie przerwę w BB... widac to dobrze robi:)Ciągłe myślenie na pewno nie pomaga. Ja chociaz mnie nie było przez 4 tygodnie - to zaglądałam..i podczytywałam, ale samo nie-pisanie mnie wyciszyło

chociaż ja sie strasznie boję żę @ przyjdzie...

Ostatnia edycja:
Dziewczynki czy wpadła wam w rączki jakaś super książeczka, którą mozecie polecić na temat ciązy czy np. pierwszych miesiecy zycia dziecka? Z góry dziekuję;-)
Hej Pysiu co tam u Ciebie słychać?? Książeczka o dzidziusiu czyżby coś w powietrzu wisiało:-)??? Kochana życzę Ci z całewgo serca i trzymam kciuki;-)

LauraOna gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przyzanm Ci się, że ja też odkryłam swoją ciąże, kiedy mnie grypsko dopadło:-)

Justynka pięcioraczki kobito jesyeś the best życzę zdrówka maluszkom i mamusi i oczywiście szczęśliwego rozwiązania w wyznaczonym terminie;-)

katarzynka1979 kochana pocichu już Ci gratuluję i poprę tutaj koleżanki zrób sobie betkę i będziesz pewniejsza a powiem Ci, że nawet w 100% będziesz wiedziała czy to fasolinka, bo to najbardziej wiarygodne badanie:-)

Eve84 i bablyss kochana co tam u Was?? wypoczęte po weekendzie??

Pysiu Ty tez niedlugo będziesz nam zdjecia brzuszka pokazywała:) uwierz w to...
ja to jestem tak zmęczona i zszokowana ze nie wiem co sie dzieje. Juz wariuje...moze ja wcale nie widziałam tej kreski:confused::-) boje sie ze jak wroce to na teście kreski nie będzie;-)
odbija mi już;-)

Kasiu ty mój mały kochany niedowiarku, zamiast się zamartwiać to uwierz w swoje WILKIE WIELKIE WIELKIE szczęście i nie szukaj na siłę zmartwien.

Nie dziwie sie Twojemu zmęczeniu - tyle emocji i wrażeń ze nawet słoń opadł by z sił.
Ale powolutku oswisz sie z ta myślą i zaczniesz spokojnie myśleć o maleństwie.

Kochana weś głeboki oddech i spokojnie odpoczywaj spokój jest teraz dla ciebie na wage złota.

Teraz jest was dwoje i pamietaj o tym, musisz przede wszystkim mysleć o dobru maleństwa, a dla fasolki najważniejsze jest żeby jej mama była usmiechnieta, szczęśliwa, spokojna i odpręzona.

PYSIU, Marzenixx może zróbcie sobie przerwę w BB... widac to dobrze robi:)Ciągłe myślenie na pewno nie pomaga. Ja chociaz mnie nie było przez 4 tygodnie - to zaglądałam..i podczytywałam, ale samo nie-pisanie mnie wyciszyło

chociaż ja sie strasznie boję żę @ przyjdzie...

no ja wlasnie troszke spasowalam.... nie pisze juz tak czesto na BB , raczej sporadycznie.... czasami bardziej mysle o ciąży jak jakas kolezanka jest w ciąży.... a tak staram sie nie myslec.... ale nie jest to latwe....
podczas przytulanek nie sposob nie myslec o tym czy to moze teraz wlasnie sie uda:zawstydzona/y:mimo iz np są spontaniczne i naprawde nie machinalne to i tak podczas całej akcji mysli sie o jednym... eh...:sorry2::-(

Hej Pysiu co tam u Ciebie słychać?? Książeczka o dzidziusiu czyżby coś w powietrzu wisiało:-)??? Kochana życzę Ci z całewgo serca i trzymam kciuki;-)

Nie jeszcze nie ale tak sobie mysle, że chociaz sobie poczytam i doedukuje sie zanim maleństwo pojawi sie na świecie, chociaz pewnie jestem głupia bo skad mogę wiedzieć kiedy to bedzie?

No ale co mi zostało chociaz tyle, ale gdyby ktos cos fajnego miał w rekach to prosze o recenzje>:-):-):-)

Nie jeszcze nie ale tak sobie mysle, że chociaz sobie poczytam i doedukuje sie zanim maleństwo pojawi sie na świecie, chociaz pewnie jestem głupia bo skad mogę wiedzieć kiedy to bedzie?

No ale co mi zostało chociaz tyle, ale gdyby ktos cos fajnego miał w rekach to prosze o recenzje>:-):-):-)

Nie jesteś głupia jak tak możesz pisać, zabraniam!!!!!:tak: ja też czytałam wiele artykułów zanim zaciążyłam. A czasami lepiej wiedzieć więcej niż nie mieć o czymś zielonego pojęcia. Więc wszystko jest oki;-) a kiedy to będzie to nawet lepiej nie wiedzieć bo przecież nie ma to jak niespodzianka i to jeszcze taka:-)

julitka - kochana wclae nie glupie pytanie,, ja jak juz bylam w ciazy ale jeszcze nie wiedzialam to 2 dni przed @ zaczelo byc mi niedobrze, mialam mdlosci calodniowe.. i tak do 4 mc.. jesli chodzi o bol brzucha dokladnie bolalo mnie jakby miala przyjsc@ i wiem ze wiele dziewczyn tak wlasnie odczuwa.. wiec bole takie to dobry znak:)
katarzyna1979- uwierz kochana ze jestes w ciazy... ze masz w sobie nowe zycie.. wasze male szczescie:rofl2:
Dziekuje Ci skarbie za odpowiedz :-):-):-)

reklama
Dzien dobry dziewczyny:-);-):-);-):-)

Kaprycha, Eve84, Sylwijka1981, HankaM - Dziekuje Wam kochane za zyczonka:tak::tak:

...a co najlepsze chyba przesadzilam z tym " kryzysem " w swoim zwiazku bo juz jest wszystko ok :tak::-D w moim przypdku pomoglo milczenie :tak:
przesad znam, nawet wczoraj dzwonilam do taty i to samo mi powiedzial :tak: a on przeciez nawet nie wie ze sie staram o dzidzie :tak:

Lilu19 - Tak sie ciesze, ze miedzy wami wszystko w porzadeczku. :tak:Widze, ze milczenie pomoglo i tak widocznie musialo byc:tak:. Zycze powodzenia na nowym mieszkanku. Oby szybko stalo sie dla was przytulna przystania:tak:

LauraOna , Katrzyna 1979 - WIELKIE GRATULACJE KOCHANE!!!:tak:;-):-) Ten luty to naprawde szczesliwy miesiac:tak:

Do góry