reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Juz sie niemogę doczekać kiedy u mnie sie pojawi maleństwo, wiem musze być cierpliwa, ale nie jestem...

No cóż narazie fasolka w sferze marzeń, oby nie czekały długo na urzeczywistnienie.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Kochane dziewczynki ze staraczek 2008 nasza kolezanka asus zostala mamusia :tak: Urodzila synka Macieja :-)
ASUS - GRATULUJE!!!!!!!!! i zdrowka dla obojga!
Liluś dzieki za wiesci
He , he ..kochanie ale ja was podczytywalam, mialam tyle na glowie że malo co mi tej głowy nie urwało:-D ale z wojny wrocilam i zyje!:-Dczekam na wizytę u ginka i napisze wam co i jak @nie mam, mialam tylko te plamiena, ale juz nawet mi się gadac o tym nie chce.
Eve a ty moj żuczku, gdzie jestes i co słychac?
jestem słoneczko ti moje :-D ale praca wzywa to malo pisze! :dry: promotor sie nareszcie odezwal i mam spotkanie 1!!!! w ta srode wiec mam nadzieje ze rusze pelna para z pisaniem pracki! ;-)
Pysiu oczywiscie ze sie doczekasz maciezynstwa!!!! tak jak ja i wszystkie z naszego grona! :tak: rozumiem cie doskonale bo tez sie nie staram a taaaaaak bym juz chciala! :-(

hej hej jestem jestem :-) bylam na spacerku z psem i posmazyc sie troszki na solarium:tak:

chcemy zmienic mieszkanko bo narazie wynajmujemy i chcemy wkoncu kupic jakies wlasne :happy: u nas roznie z tymi mieszkaniami, np 2-pokojowe okolo 150-170 tys. 3-pokojowe okolo 200 tys. takie troszki do remontu oczywiscie.

lilu kochanie pozdrów asus ode mnie i pozycz wszytskiego naj dla niej i dla maluszka... ja tez bym chcialam miec małego maciusia:sorry2::zawstydzona/y:

ja wam powiem dziewczynki ze teraz kilka dni sie staralismy i jakos juz nie mam ochoty na przytulanki.... staranka są bardzo fajne, ale co za duzo.....:sorry2:
a ty bablyss co porabiasz?? jak twoje staranka??

kinguś a ty gdzie??
julitko rób tesciora!!!
kochana dzisiaj nawet nie mam jak hehe przyjechałam do rodziców na wies a tu nie ma apteki ;-) kotku ale pewnie i tak nie bede musiala go robic bo boli mnie brzuch i pewnie ta durna @ się zbliza do mnie hehe i jak tu ją pogonić ;-)

hej hej jestem jestem :-) bylam na spacerku z psem i posmazyc sie troszki na solarium:tak:

chcemy zmienic mieszkanko bo narazie wynajmujemy i chcemy wkoncu kupic jakies wlasne :happy: u nas roznie z tymi mieszkaniami, np 2-pokojowe okolo 150-170 tys. 3-pokojowe okolo 200 tys. takie troszki do remontu oczywiscie.

ja wam powiem dziewczynki ze teraz kilka dni sie staralismy i jakos juz nie mam ochoty na przytulanki.... staranka są bardzo fajne, ale co za duzo.....:sorry2:
a ty bablyss co porabiasz?? jak twoje staranka??

!!!

aj kochanie ja siędzę w domku teraz, sama samiutka i jest mi super.A wiesz , ja mam to samo co ty...mi ostatnio wogole sie nie chce przytulanek, poprostu mam takiego strasznego niechcieja ze az mnie wkurza jak moj sie za mnie bierze...:-D
teraz idę do lekarza zobaczymy co powie...wiesz co czasem sobie mysle o Tobie lilu i sobie i tych staraczkach z przed roku...aj i mi się tak przyro jakos robi.No narazie u mnie to nic nie zakielkowalo :-DPytam o mieszkanie, bo u nas to za metr trzeba ok,4-5 tys.tylko to juz raczej takie ok.ze duzego remontu nie trzeba.Kurcze drogie są mieszkania mimo ze u nas i tak spadlu z ceny...Ja juz sobie wyobrazam pokoik dla mojego maluszka...aj...
Dzisiaj snilo mi się moje malutkie dziecko....

Eva a czemu zaczynasz staranaka dopiera za ok 1,5 miesiąca?:zawstydzona/y:
No to wystartujemy razem i w kwietniowym cyklu my bedziemy się cieszyły z II

Ostatnia edycja:
PYSIU SŁONKO MOJE, JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIESZ SIĘ CIESZYŁA MALEŃSTWEM, i czerpała uroki z ciązy, mdłości, wielkiego brzucha, zgagi:):-):-) wszystko przed Tobą! wszystko przed nami tutaj!

Eva a czemu zaczynasz staranaka dopiera za ok 1,5 miesiąca?:zawstydzona/y:
No to wystartujemy razem i w kwietniowym cyklu my bedziemy się cieszyły z II
Pysiaczku nawet te 1,5 miesiaca jest bardzo wzglednym okresem .... bo mężu sie uparl ze mam najpierw sie obronic (inz) bo to bedzie dla mnie za zbyt nerwowy okres i on nie chce zebym miala taka kumulacje nerwowych sytuacji! tzn on chce zeby miala w ciazy spokoj! :dry: a to przez problemy i z serduszkiem itp wiec pewnie nawet kwiecien nie bedzie mi dany moze maj ... :-(
Tego wam życzę moje kochane :tak::tak::tak: i trzymam bardzo mocno kciuki :tak::tak::tak::tak:
dziekuje! :zawstydzona/y:

aj kochanie ja siędzę w domku teraz, sama samiutka i jest mi super.A wiesz , ja mam to samo co ty...mi ostatnio wogole sie nie chce przytulanek, poprostu mam takiego strasznego niechcieja ze az mnie wkurza jak moj sie za mnie bierze...:-D
teraz idę do lekarza zobaczymy co powie...wiesz co czasem sobie mysle o Tobie lilu i sobie i tych staraczkach z przed roku...aj i mi się tak przyro jakos robi.No narazie u mnie to nic nie zakielkowalo :-DPytam o mieszkanie, bo u nas to za metr trzeba ok,4-5 tys.tylko to juz raczej takie ok.ze duzego remontu nie trzeba.Kurcze drogie są mieszkania mimo ze u nas i tak spadlu z ceny...Ja juz sobie wyobrazam pokoik dla mojego maluszka...aj...
Dzisiaj snilo mi się moje malutkie dziecko....

ja tez czasami sobie mysle jak to bylo rok temu.... zasatnawiam sie czy gdybysmy nie przerwali satranek czy byłabym juz w ciąży:zawstydzona/y: i tez smutno mi sie robi jak widze i slysze ze co chwile ktoras w ciąży.... czasami mam wrazenie ze mnie nie dane bedzie bycia mamą... chcociaz kiedys tez sobie nie wyobrazalam ze bede zareczona, ze wezme slub , taka abstrakcja dla mnie byla... a jednak mam to i jest to jak najbardziej zwyczajne.... wiec moze z dzidziusiem tez tak bedzie..... :sorry:
mi tez sie czasami snilo ze jestem w ciązy... nawet czulam jak to jest......:zawstydzona/y:
a ostatnio to snia mi sie zmory....:szok: kolezanka mi naoopowiadal o nich i teraz mi sie snia po nocach:szok:

reklama
PYSIU SŁONKO MOJE, JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIESZ SIĘ CIESZYŁA MALEŃSTWEM, i czerpała uroki z ciązy, mdłości, wielkiego brzucha, zgagi:):-):-) wszystko przed Tobą! wszystko przed nami tutaj!

Tego wam życzę moje kochane :tak::tak::tak: i trzymam bardzo mocno kciuki :tak::tak::tak::tak:

Ja już powoli kręćka dostaję, ale czasem mam taki dzień ,że myślę troszke wiecej o maleństwie i jakoś mi sie teśkni za moim małym-wielkim marzeniem, troszkę ciężko ale naszczęście ma WAS .:-):-):-):-):-)

Lato jesień i zima nie okazały sie dla mnie łaskawe wię moze wiosna da mi szansę?:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

Do góry