reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

DROGIE KOLEŻANKI:) pamiętacie mnie jeszcze?:)

Miło mi poznać równieć wszystkie nowe staraczki,a sporo się ich przez ten miesiąc pojawiło....

wrócilam...pamiętacie że mówiłam że wrócę jak zobaczę II...i wróciłam....
@ mam dostać jutro lub w środę a II kreski są już wyraźne..oby tylko @ nie przyszła....

nie ciesze się jeszcze bo to tylko test..roznie moze byc.....

GRATULACJE KOCHANA :-D
przypomnij nam prosze ile sie staralas o fasolke ???

Kochane dziewczynki ze staraczek 2008 nasza kolezanka asus zostala mamusia :tak: Urodzila synka Macieja :-)

reklama
Uda sie uda zobaczysz tylko trzeba wierzyć, a te lutowe fasoleczki to chyba jakaś śniezynka rozsyluje razem ze śniegiem.

Główka do góry póki nie ma @ to jest nadzieja.;-)

Już chyba kazda z nas ma dość tych wstrętnych pojedyńczych krech....:baffled:
Wiem kochana ze poki nie ma @ to jest nadzieja :tak::tak::tak: dlatego jeszcze czekam :-):-):-)

Kochane dziewczynki ze staraczek 2008 nasza kolezanka asus zostala mamusia :tak: Urodzila synka Macieja :-)
To świetnie :tak::tak::tak:

no prosze prosze co tu sie dzieje,, lauraona, katarzynak 1979 - ogromne gratulacje dziewczynki...:rofl2:

julitka- zycze fasolki okazji twojego swieta i nie tylko:rofl2: bo to jest chyba najwieksze marzenie dziewczynek na tym forum:rofl2:

marzenixx- dziekuje kochana:rofl2:

no prosze prosze co tu sie dzieje,, lauraona, katarzynak 1979 - ogromne gratulacje dziewczynki...:rofl2:

julitka- zycze fasolki okazji twojego swieta i nie tylko:rofl2: bo to jest chyba najwieksze marzenie dziewczynek na tym forum:rofl2:

marzenixx- dziekuje kochana:rofl2:
Nie dziękuje kochana :tak::tak::tak: kochane a mam pytanko głupie bo głupie ale nikt mi nie pomoże tak jak wy :tak: czy jak jest fasolka to boli brzuch tez tak jak na @ czy wtedy wcale nie boli ??

:-)witam kolezanki

Matko nadrobic was, to graniczy z cudem!!!chyba mi się nie uda....

Na początku

Elizabeth WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!! widzisz jak to jest, czasem ktos odchodzi, zeby narodzic się mogl ktos...Gratulacje! dbaj o siebie i o swoje szczęscie:tak:

LauraOna i Katarzynka1979 Wam rowniez gratuluje i dbajcie o siebie, spokojnych 9 msc!!!!:-)

Lilu super wiesci o Asus!!! fajnie ze napisalas.A jak przeprowadzka???a wiesz z jest taki przesąd ze na "nowych murach " to się szybko w ciąże zachodzi???oby się sprawdzilo:-);-)

marzenixx oj kochanie przytulam z tym prawkiem, wiem co czujesz, ja ten temat omijam.....a dlaczego chcecie zmienic mieszkanko? a zapytam z ciekawosci ze ile mozna w waszym miescie kupic mieszkanie takie ok.50 m.?

A i jeszcze czytalm o tych picioraczkach...W co trudnoi mi uwierzyc.Zobaczę zdjęcie to się przekonam.STARA ZASADA NA BB-NIE KARMIC TROLI

od października ale tak z tym staraniemto różnie było... na pewno 2-3 cykle byly takie porządne..

ale ja jakoś nie wierze w to..mam skurcze jak na @.... moze jednak przyjdzie. dzis ot tak po prostu zrobilam test...nie wiem dokladnie kiedy powinna @ przyjsc. Dzis jest 25dc. Zawsze mialam cykle 25-27 ale ostatni był 31...
:rofl2:
dziękuję- mam nadzieje ze będzie dobrze...bo jakoś teścik teścikiem, ale kurcze moze to jakas pomyłka...

od października ale tak z tym staraniemto różnie było... na pewno 2-3 cykle byly takie porządne..

ale ja jakoś nie wierze w to..mam skurcze jak na @.... moze jednak przyjdzie. dzis ot tak po prostu zrobilam test...nie wiem dokladnie kiedy powinna @ przyjsc. Dzis jest 25dc. Zawsze mialam cykle 25-27 ale ostatni był 31...

dziękuję- mam nadzieje ze będzie dobrze...bo jakoś teścik teścikiem, ale kurcze moze to jakas pomyłka...
Bedzie dobrze kochana zobaczysz :tak::tak::tak:

Matko nadrobic was, to graniczy z cudem!!!chyba mi się nie uda....

Pipko ale Cie dlugo nie widzialam/czytalam. Co tam slychac?

Dziewczynki mam mega sresa. Wlasnie dzwonilam po wyniki. Pani mi nic nie chciala powiedziec ( normalnie, mowia czy wszystko jest ok). Wziela tylko numer i powiedziala, ze lekarz musi wyniki skonsultowac i do mnie odzwonia. Martwie sie, bo dlugo byla cisza w sluchawce :-( Do strachliwych nie naleze ale tym razem mnie troszke zdolowalo. Wypalilam 2 papierochy pod rzad. Oby sie okazalo, ze niepotrzebnie panikuje :-D

Buzka

Lilu super wiesci o Asus!!! fajnie ze napisalas.A jak przeprowadzka???a wiesz z jest taki przesąd ze na "nowych murach " to się szybko w ciąże zachodzi???oby się sprawdzilo:-);-)

A i jeszcze czytalm o tych picioraczkach...W co trudnoi mi uwierzyc.Zobaczę zdjęcie to się przekonam.STARA ZASADA NA BB-NIE KARMIC TROLI

Przeprowadzka przeszla pomyslnie :tak: juz wszystko rozpakowane i poukladane na swoim miejscu ;-)
a co najlepsze chyba przesadzilam z tym " kryzysem " w swoim zwiazku bo juz jest wszystko ok :tak::-D w moim przypdku pomoglo milczenie :tak:
przesad znam, nawet wczoraj dzwonilam do taty i to samo mi powiedzial :tak: a on przeciez nawet nie wie ze sie staram o dzidzie :sorry2:

Co do piecioraczkow to chyba SCIEMA :angry:

Zlym mysla mowimy AAAASSSSSIIIIIOOOOO !!!!
Kochana jestes w ciazy, uwierz w to !!!!!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Przeprowadzka przeszla pomyslnie :tak: juz wszystko rozpakowane i poukladane na swoim miejscu ;-)
a co najlepsze chyba przesadzilam z tym " kryzysem " w swoim zwiazku bo juz jest wszystko ok :tak::-D w moim przypdku pomoglo milczenie :tak:

Zlym mysla mowimy AAAASSSSSIIIIIOOOOO !!!!
Kochana jestes w ciazy, uwierz w to !!!!!! :-)

nie moge uwierzyć..
cieszę się ze juz w porządku w waszym związku. U nas natomaist kryzys....
i przez to były te moje imprezki,pocieszanie, normalnie bym się nie napila:baffled:
ale teraz nie moge sie denerwowac jak coś....najwyżej będe sama z dzidzią:-)

Do góry