katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Witam,nie wiem gdzie zadać to pytanie ale myslę ze tutaj bedzie ok.Mianowicie miałam dostać miesiączke 14 jak narazie nic nie ma,kochcałam się w dzień przed owulacja więc dni płodne ale,ze tak powiem był to juz nasz 3 raz tego dnia,a zarazem pierwszy do środka więc mysleliśmy ze plemników nie ma juz tak duzo i sa jakies wybrakowane.Ale do rzeczy miesiaczka sie spóznia,mam biały gesty śluz-bezwonny,strasznie wysypało mnie na twarzy pierwszy raz w życiu
..Piersi bolą mnie ale tylko wieczorem,sa takie obrzmiałe.Ostatnio wieszałam pranie i było mi strasznie słabo,szczególnie jak się schylałam.Mogłam zafasolkować?Aha i w dzien po stosunku okropnie bolały mnie jajniki,do teraz czasem zabolą
.Wiem ,ze nie jestescie duchem świetym,ale jak wam się wydaje?? moje objawy??Dodam ,ze testu domowego nie moge robić gdyż cierpie na chorbe nerek która fałszuje wyniki,a go ginekologa jeszcze za wczesnie???
szanse są bardzo duże. ale nei ma co gdybac. Idz na badanie krwi skoro nei mozesz zrobic testu. To ze kochaliscie sie 3 raz to nie znaczy ze plemniki nie zdolne były do zapłodnienia.