reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

:szok:
Witaj Kasiu
U la la super wiadomość.Graruluję ci kochana i bardzo się cieszę że sie udało.
Dołącz nam zdjęcia z teścikiem ja tak lubię oglądać dwie tłuste kreseczki:-)
Ciesz się niunia to na pewno twoja upragniona fasoleczka:tak:
I zdradz mi czy byłaś na monitoringu czy przerwa od BB tak podziałała.
Bużiaki

to zasługa przerwy, jesli w ogole jest o czym mowic...mialam ostatnio troche stresu i nadal mam...i boje sie ze to szczęscie nie potrwa długo:baffled: ale teraz muszę zacząc zdbac o siebie bo ostatnio było trochę imprez...:zawstydzona/y:mam nadzieje ze fasolce nie zaszkodziłam, ale juz tyle razy sie nakrecalam inic, a teraz mialam inne problemy i żylam normalnie, imprezki, piwka, siłownia...:baffled:wiem ze to głupie, ale odpuscilam tylko w tym miesiącu..w ogole sie nie nastawiałam....zrobilam wczesniej test i jestem w szoku:szok::szok:

nie mialam monitoringu - nawet zapisalam się na wizytę do dr Zająca (catedra polecała) zeby mi zrobil USG. Wizyty nie odwołam..mam za tydzień, moze juz co nieco bedzie widac....

reklama
DROGIE KOLEŻANKI:) pamiętacie mnie jeszcze?:)

Miło mi poznać równieć wszystkie nowe staraczki,a sporo się ich przez ten miesiąc pojawiło....

wrócilam...pamiętacie że mówiłam że wrócę jak zobaczę II...i wróciłam....
@ mam dostać jutro lub w środę a II kreski są już wyraźne..oby tylko @ nie przyszła....
nie ciesze się jeszcze bo to tylko test..roznie moze byc.....
Miłego dnia
wszystkim zafasolkowanym gratuluję!!!!
GRATULUJĘ!!!!! :-D:-D:-D:-D
ten luty to rekordy bije!!!!!! :-D:rofl2::-D:rofl2::-D
M właśnie poszedł oddać swoich do badania.....
Denerwuje się...
Od tego tak dużo zależy....
A nas zasypało i cały czas sypie.
Spokojnie nie stresuj sie musi być dobrze :sorry2: trzymam kciuki za dobre wyniki! :sorry2:

:szok:

to zasługa przerwy, jesli w ogole jest o czym mowic...mialam ostatnio troche stresu i nadal mam...i boje sie ze to szczęscie nie potrwa długo:baffled: ale teraz muszę zacząc zdbac o siebie bo ostatnio było trochę imprez...:zawstydzona/y:mam nadzieje ze fasolce nie zaszkodziłam, ale juz tyle razy sie nakrecalam inic, a teraz mialam inne problemy i żylam normalnie, imprezki, piwka, siłownia...:baffled:wiem ze to głupie, ale odpuscilam tylko w tym miesiącu..w ogole sie nie nastawiałam....zrobilam wczesniej test i jestem w szoku:szok::szok:

nie mialam monitoringu - nawet zapisalam się na wizytę do dr Zająca (catedra polecała) zeby mi zrobil USG. Wizyty nie odwołam..mam za tydzień, moze juz co nieco bedzie widac....
Będzie dobrze:happy: chyba własnie o to chodzi aby wyluzować i w tedy jest niespodzianka.
Na pewno nie nie zaszkodziłaś fasolce i nie martw się tym od teraz dbaj o siebie i bądz dobrej myśli.

DROGIE KOLEŻANKI:) pamiętacie mnie jeszcze?:)

Miło mi poznać równieć wszystkie nowe staraczki,a sporo się ich przez ten miesiąc pojawiło....

wrócilam...pamiętacie że mówiłam że wrócę jak zobaczę II...i wróciłam....
@ mam dostać jutro lub w środę a II kreski są już wyraźne..oby tylko @ nie przyszła....

nie ciesze się jeszcze bo to tylko test..roznie moze byc.....

Miłego dnia

wszystkim zafasolkowanym gratuluję!!!!
GRATULUJĘ CI KOCHANA !!!!:-):-):-) ciesze się bardzo i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :tak::tak::tak:
HANECZKO kochanie mam nadzieje że @ nie przylazła :tak::tak::tak::tak:

Katarzynkopoprostu nie wiem co powiedzieć C.U.D.O.W.N.I.E POPROSTU WIELKIE, OGROMNE GRATULACJE - nawet nie wiesz jak się cieszę, to poprostu CUD i tyle - pewnie szalejesz ze szczęścia - och jak dobrze cię rozumiem.

Kochanie zrób betkę i zobacz czy przyrasta prawidłowo, a najlepej skonsultuj wynik z lekarzem, jeżeli czujesz jakiekolwiek bóle brzuszka to odrazU idź do lekarza, nie może cie nic boleć TO BARDZO WAŻNE.

LUTY to naprawdę magiczny miesiąć, wieć kto może to niech bierze się do pracy, bo drugi taki może sie szyko nie pojawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

G.R.A.T.U.L.U.J

Katarzynkopoprostu nie wiem co powiedzieć C.U.D.O.W.N.I.E POPROSTU WIELKIE, OGROMNE GRATULACJE - nawet nie wiesz jak się cieszę, to poprostu CUD i tyle - pewnie szalejesz ze szczęścia - och jak dobrze cię rozumiem.

Kochanie zrób betkę i zobacz czy przyrasta prawidłowo, a najlepej skonsultuj wynik z lekarzem, jeżeli czujesz jakiekolwiek bóle brzuszka to odrazU idź do lekarza, nie może cie nic boleć TO BARDZO WAŻNE.

G.R.A.T.U.L.U.J

nic mnie nie boli, tzn czasem pobolewa jajnik. jestem w szoku....
boje się ze za dużo pilam - w weekend dwie imprezy.... kilka lampek wina....

nic mnie nie boli, tzn czasem pobolewa jajnik. jestem w szoku....
boje się ze za dużo pilam - w weekend dwie imprezy.... kilka lampek wina....
Bąbelku nie mart sie tym winkiem bo podobno alkohol staje sie naprawde grozny dopiero po wyksztalceniu sie lożyska! !!!! :sorry2: narazie twoje malenstwo dopiero sie w ciebie wzarlo a nie ma jeszcze pepowinki :tak:

Bąbelku nie mart sie tym winkiem bo podobno alkohol staje sie naprawde grozny dopiero po wyksztalceniu sie lożyska! !!!! :sorry2: narazie twoje malenstwo dopiero sie w ciebie wzarlo a nie ma jeszcze pepowinki :tak:

dziękuję za pocieszenie:tak: Kiedys czytałam ze natura tak to mądrze skonstruowała ze fasolka jest bezpieczna przez pierwsze dwa tygodnie. Właśnie wtedy kobieta nie wie ze jest w ciązy...

Oby tylko fasolka się utrzymała...

będę zaglądać do was...

myslicie ze powinnam isc do lekarza, albo na betę?
juz teraz?

reklama
dziękuję za pocieszenie:tak: Kiedys czytałam ze natura tak to mądrze skonstruowała ze fasolka jest bezpieczna przez pierwsze dwa tygodnie. Właśnie wtedy kobieta nie wie ze jest w ciązy...

Oby tylko fasolka się utrzymała...

będę zaglądać do was...

myslicie ze powinnam isc do lekarza, albo na betę?
juz teraz?
Do lekarza za wcześnie jeszcze, wydasz pieniądze a powie ci tylko tyle ile sama wiesz.

Do góry