Ludzie miast i wsi, lasencje przebrełam przez te informacje.
Mam nadzieje, że niczego nie pomyle.
Elizabeth - CIĘŻARÓWKO GRATULACJE. Zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia oczywiście razy 2.
Mężatko i Julitko - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ.
Marzenixx - przykro mi z powodu prawka. Napisz (oczywiście jak chcesz) dlaczego do tej pory uwalałaś. Za każdym razem to samo czy za każdym razem zaś coś innego ci wymyślali.??????????????????????????
Justynka98769 - babo odwaliłaś ekstremalną jazde bez trzymanki. 5 - raczki, kobito gratuluje.
Kaprycha ty stara alkoholiczko - zaś następny ślad pokrewieństwa prysnął. Nie martw się Jadźka najwyżej damy się pokroić i zafasolkujemy tylko wcześniej musimy się nawalić - RAZEM.
Wszystkie dziewczyny, które się świetnie bawiły czytając mnie i Kaprychę niech wiedzą, że to było zrobione specjalnie dla WAS. Był ułożony scenariusz jak i plan wydarzeń. Ja i Kaprycha jesteśmy abstynentkami i wręcz brzydzimy się alkoholem. Wszystkie teksty były wynikiem współpracy z czołowymi kabaretami RP.
U mnie wczorajsze walenie tynków - bez rewelacji, dzień jak co dzień, nie każcie mi o nim pisać bo się rzucę do gardła i przegryzę tętnicę.
A tak w ogóle to witam i rozsyłam buziaczki.
Jutro ma przyjść @ i na bank przylezie.